Лидл ::63::

• 99 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,някакви отзиви за тройката ножове за рязане,малки са като размер.Този с извития край за какво точно се използва?

# 121
Вчера ютията ми от ЛИДЛ отиде в коша за боклук. ooooh! При последното гладене издаваше странен шум, а по едно време започна да пуши и бързо я изключих.След това на килима видях цяла локва от изтеклата вода.Минаха почти три години откакто я купих, предполагам, че е още в гаранция, но касовата бележка съм я забутала и не ми се занимаваше.Занесох я на един познат да я види.Когато я отвори каза, че уплътненията по които тече водата са пропускали, но най-големият проблем беше, че при нагревателите частта, която трябва да е от неръждаема стомана е от метал, който беше ръждясал и се беше разпаднал.Водата е текла направо към нагревателите. Sick ooooh! Ако котнтакта не е занулен е можело да ме убие.С други думи-никога повече ютия от ЛИДЛ. Crossing Arms
И да я бях занесла в магазина , щяха да ми я сменят с подобен боклук.

# 122
  • София
След толкова положителни отзиви и аз вчера се сдобих с центрофуга, но още не съм я използвала. Някой се оплака, че нямало зелени - вчера в Лидл на Халите имаше доста, даже червените май бяха по-малко, но не е да няма бройки.
Имам въпрос. Някой пусна ли я в съдомиялна? Не видях да е отбелязано, нито че може, нито че не може.

# 123
  • на земята
Аз ходих за розов миксер- стоеше си точно една бройка в този цвят и мен чакаше. Laughing Много съм доволна от покупката.

Изпробва ли го вече? Интересува ме дали е шумен като този с купата?
Имам този с купата,и изобщо не е шумен Peace

# 124
Аз ходих за розов миксер- стоеше си точно една бройка в този цвят и мен чакаше. Laughing Много съм доволна от покупката.

Изпробва ли го вече? Интересува ме дали е шумен като този с купата?
Да, изпробвах го- снощи в 1.00 часа.  Mr. Green /спалните на съседите са далеч от кухнята  Wink / На мен не ми се стори шумен /сравнявам с моя стар миксер от 150 вата, не знам този с купата колко е шумен/, но за 1-2 минути на степен 1 сместа за кекса беше разбита идеално /на по-високите степени мисля, че е по-шумен миксера, но това е нормално/. Peace Стори ми се и доста удобен като за ръчен миксер. Grinning
mimeime, подходяща е за съдомиялна. В долния десен край на кръглия "етикет" от центрофугата има символ, че е подходяща. Съдомиялна с чинии вътре и струя вода- мисля, че това означава, че става за миене в съдомиялна.  Laughing
Утре ще ходя за раираната блуза, клин и евентуално туника и стреч панталон- ако ми харесат на живо. Blush Клиновете този път май ще са памучни, а не тип чорапогащници? Трябва ми за вкъщи, но все пак не ми се иска да прозира. Laughing

# 125
Защо ти е да пускаш в съдомиялна нещо в което е имало чисти зеленчуци?

За ютията - един ценови клас - едно качество.

Днес може да направя един ЛДЛ вместо обедна почивка.... нещо забележително, дето да не е за изпускане?

# 126
В Лидл на бул Чеpни вpъх има и pозови, и зелени центpофуги.
Да попитам за тeжкия тиган/около 28 лв/ - чугунен ли е, хубав и тpаен ли е?
Ако са го пускали пpеди и имате наблюдения.

# 127
Тиган за 28 лв. няма как да е от чугун. Това е един от най-скъпите материали за домакински съдове.

# 128
Не дъpжа непpеменно да е чугунен.
Имах пpедвид дали е качествен, да не му падне гоpния слой след 2 -3 месеца употpеба.
Че Тефал ми напpави този номep.

# 129
  • София
dolce miele, благодаря!

...
Е, през 5-6 месеца, мога да я освежавам  Mr. Green

# 130
Не дъpжа непpеменно да е чугунен.
Имах пpедвид дали е качествен, да не му падне гоpния слой след 2 -3 месеца употpеба.
Че Тефал ми напpави този номep.
А на мен прехвалените керамични тигани Делимано. Ще го погледна и аз, че си търся добър тиган за пържене.

# 131
dolce miele, благодаря!

...
Е, през 5-6 месеца, мога да я освежавам  Mr. Green

Grinning признавам за това не се сетих....

# 132
Здравейте,някакви отзиви за тройката ножове за рязане,малки са като размер.Този с извития край за какво точно се използва?

този с раздвоения връх е за сирена
най-малкия е за плодове - нар примерно мн лесно се обработва с такъв

# 133
dolce miele, благодаря!

...
Е, през 5-6 месеца, мога да я освежавам  Mr. Green
Моля. Laughing Между другото, изключително лесно се почиства центрофугата дори и само с течаща студена вода. Peace Освен в случаите когато си я използвала /само купата с капака/ за съхранение на храна. Пластмасата ми направи впечатление, че е много гладка и трудно нещо залепва по нея. Heart Eyes
Големият тиган не е чугунен- мисля, че е алуминиев. С не знам колко много видове слоеве, изглежда качествен /освен, че е и тежичък Laughing /. При нас вчера мисля, че нямаше останали тигани, те дори в 8.30 сутринта в понеделник бяха малко бройки... Shocked Явно се търсят.
+1 за руската салата. Това е единствената купена руска салата която ми харесва от години и не е прекалено солена. Е, купеното няма как да е без добавки които не бих консумирала всеки ден, но все пак в сравнение със списъка от Е-та в някои други сходни руски салати е сравнително ок. Blush

# 134
Днес на Раковска имаше от тези тигани за пържене и си взех един. Дано да са добри. Но пък нямаше от касеролките, въобще други съдове нямаше. Даже останах с впечатление, че са дозареждали с тигани, защото на рафта имаше етикет на някаква друга стока.

Общи условия

Активация на акаунт