Лидл ::63::

• 99 295
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Някой засичал ли е детски ръкавици за каране на велосипед?
Гледах сега брошурата за четвъртък, но ще има само мъжки и дамски, нищо за деца.  Naughty
Скрит текст:
Преди 2-3 години купувах за сина ми от Кауфланд. Ако имаш възможност провери там. Не са като тези, много по-смотани са, че и парите им бяха доста 8 или 10 лв. ама детето като ревна... Не, че ги е ползвал кой знае колко, сега дъщеря ми играе с тях

# 451
И аз мисля, че ютията за около 39 лв беше на Pfaff.  Peace от другите предлагани в Лидъл 39 лева щяха да ми се сторят много като цена... Laughing
На Пещерско шосе през уикенда имаше доста намалени шунки, няколко вида, включително и последната която сте обсъждали. Grinning Взех и аз от нея- търсих по-цяло парче, ама те все бяха такива едни крайни, ама разбрах защо. Twisted Evil
Някой попита дали миналата година уредът за миене на прозорци пак е бил 45 лева- струва ми се, че преди време някой спомена, че тогава е бил 49 лв... newsm78

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 00:23 от dolce miele

# 452
  • Ямбол
С уреда за прозорци,може ли прозорците от външна страна да се чистят,при положение,че са високи,нещо не намирам за практичен особено?

# 453
За прахосмукачката някой каза, че не върши работа?

# 454
За прахосмукачката някой каза, че не върши работа?
За ръчните прахосмукачки на батерия мисля, че повечето отзиви са положителни. newsm78
Аз изказах не особено положително мнение за "голямата" акумулаторна прахосмукачка, тази от 99 лв. Не е като да не върши никаква работа, просто очаквах да е по-добре от акумулаторната ми метла. Laughing
Не разбрах всъщност тези ръчните прахосмукачки колко време издържат преди да се наложи да се заредят отново? Blush

# 455
Хм, и аз не разбрах, но пише, че има и мокро чистене, каквото и да значи това за толкова малък уред. Пък точно такъв ми трябва. Ще помисля още малко, но май ще взема.

# 456
И крушите са направо супер! Много са сладки

# 457
  • Пловдив
Глееедах и аз снощи за тази шунка,ама уви...не я видях newsm78 А зяпах една камара време...

# 458
  • Пловдив
Крушите са най-добрите , които се намират в този сезон. Сладки, меки и сочни!

# 459
  • Варна
И аз гледах вчера за тази шунка и не я открих. Имаше само етикет без продукта, за пилешка шунка, но нарязана.
Отидох за ягоди, но и от тях нямаше. Крушите бях писала и аз, че са много сладки и вкусни.

Голяма чуденка ми е с този уред за прозорци. Чудя се дали него да взема или да поизчакам и да вземем на Керхер. Дали обира добре плочките в банята?

# 460
viki_1974,   bouquet

# 461
И аз се чудя...на 11 етаж отвън дали ще върши работа, какъвто е тежък...едва ли...45 лв да ми седи...не знам...

# 462
Машинките за  прозорци вършат работа, но само ако си в къща или на по-нисък етаж, за да не те е страх да се покажеш отвън. Наистина ако се покажеш от процореца навън и е малко страшничко(поне за мен). Комшийката си купи от Кауфланд подобна преди 2 седмици и е доволна. Взех я назаем за моите прозорци, но въпреки че съм 1.90 см си ми беше зор за кухненския, а не смея да се покажа навън с тоя ръст Simple Smile, а за френския прозорец ще вземам от систъра Simple Smile
Сестра ми си поръча от немския Амазон...да 2 пъти по-скъпа е ама е перфектна и е с дръжка и удължител и е супер доволна.

# 463
  • Пловдив
Скрит текст:
викнете си фирма-сега има ваучери за П-в,напр. и за 15лв. ти измиват прозорци и дограма до 100кв.м Wink

# 464
А кой е производителя на киселите млека?

Общи условия

Активация на акаунт