Лидл ::63::

• 99 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Кексовете са леко сухи, ронливи, мисля, че се водят маслени. Аз много обичам такъв вид, но мъжът ми, не.

# 631
  • Варна
Кексовете са леко сухи, ронливи, мисля, че се водят маслени. Аз много обичам такъв вид, но мъжът ми, не.

Не бях сигурнa и не взех, реших дa се допитaм първо до вaс Simple Smile

# 632
  • Варна
Не можах да купя от испанския зехтин. Изчерпан е.

# 633
  • Русе
Не бях сигурнa и не взех, реших дa се допитaм първо до вaс Simple Smile
Аз съм писала преди за този кекс, донесоха ни го от Германия, и.. го ядохме с лъжичка Laughing Иначе на вкус е хубав Peace

# 634
Кексът не е лош, но нищо особено. Ако е по-стар, наистина се рони доста. Днешният ни въобще не се ронеше.

-1 Peace за лютия айвар. Няма вкус на нищо. Нито е ок на сол, нито на мазнина. Не бих взела втори път на промоция, за редовна цена да не говорим.

Чудя се и кое налага доматите "Рома" да държат цена 5лв. /кг.? В началото като ги пуснаха бяха стигнали 3,10 и се предполага, че трябваше да паднат още. Явно виждат, че се харесват и си правят, каквото искат. newsm78

# 635
  • Варна
dolce miele, в брошурата пише, че ще пускат само UV-лампа за нокти, не цял комплект. Разликата в цената е двойна. Миналата пролет бързо се изчерпаха наистина, но есента имаше тук-таме бройки от лампата. Според мен не си заслужава покупка на целия комплект, освен ако няма да си правиш изграждане на ноктите с гел и да са ти нужни екстеншъните от комплекта. С пилички и другите дреболии може да се сдобиеш на много по-ниска цена. Аз лично съм доволна от лампата, ползвам я почти година и пече страхотно, пу-пу!

В четвъртък сутрин се сдобих с одеяло за пикник и хладилен сак с два комплекта охладители. Нямам търпение да им дойде времето. Взех и "охладена" ципура. Ми не е охладена! И преди се коментираха т.нар. охладени продукти. Аз понеже рано сутринта отидох и рибите бяха на кокал, а от тях падаха парченца лед. Иначе беше много вкусна, за това спор няма.

От новата седмица се точа май само на детските пижами, друго не съм сигурна, че ме интересува.

# 636
  • София
От одеялото за пикник, някой видя ли друг цвят освен раираните? В брошурата има карирани, не видях никъде такива.

# 637
Явно съм най-големия карък или не знам как да сглобя уред за прозорци,след като почнах да чистя прозореца почна да излиза пяна от препарата през дупките, от където влиза въздуха

# 638
dolce miele, в брошурата пише, че ще пускат само UV-лампа за нокти, не цял комплект. Разликата в цената е двойна. Аз лично съм доволна от лампата, ползвам я почти година и пече страхотно, пу-пу!
Аз си мислех, че сега ще пускат само УВ лампа, не комплект... newsm78 И отделно комплект за маникюр и педикюр /който мисля, че се използва самостоятелно без да е нужна УВ лампа/? newsm78 За УВ лампата трябва специален гел/лак или както там се води ли? Embarassed

# 639
Явно съм най-големия карък или не знам как да сглобя уред за прозорци,след като почнах да чистя прозореца почна да излиза пяна от препарата през дупките, от където влиза въздуха

С какво пръскаш/миеш прозореца?
Самото сглобяване е лесно-просто натискаш до щракване, три части са - основната част с мотора и копчето и контейнера към нея, преходна приставка и чистачката Peace

Да не би да ти се образува прекалено много пяна по прозорците? Аз лично пръскам с препарат за прозорци и размазвам, като забелязах, че ако микрофибърната приставка е мокра, се получава по-добър ефект..

# 640
Здравейте и от мен, да попитам в някой лидл в София да са останали от гръцките бутер банички, тези в синята опаковка. В Лидл - сливница  ми казаха, че не знаят кога ще зареждат, а аз много си ги харесвам

# 641

Само с препарат за прозорци напръсках Sad

# 642

Само с препарат за прозорци напръсках Sad
А вътре в контейнера как е течността? Пълно ли е с пяна? При мен се събира мръсна вода..
Незнам какво да те посъветвам-опитай да го измиеш и сглобиш отново, и ако пак не се получава-връщай..

# 643
Карола, миеш само отгоре надолу, нали? Не настрани.

# 644
Да, търках от горе надолу. И в контейнерчето се разпени. Не знаех,че толкова се пени тоя препарат. Сега я оставих да изсъхне и после ще пробвам с друг препарат и ще реша какво да правя,

Общи условия

Активация на акаунт