Лидл ::63::

• 99 138
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Аз ползвах Clin, и той, като разтръскам бутилката, се образува отгоре пяна. По-точно детето като го разтръска де.. Но в контейнерчето се събира водичка със съвсееем мъничко пяна, то и от мръсотията не се разпенва много.
Мислих си, да не си сложила някак контейнера за вода наобратно, с дупката нагоре и така водата да отива нагоре...но е малко вероятно да е това де..
Какъв ти е препарата, освен да пробваш с друг или само с вода Thinking

# 646
Уредът си беше сглобен, единствено му сложих синята приставка.Използвах препарат Blazy

# 647
Я пробвай само с вода да видиш как е. За Блейзи не съм чувала добри неща, но аз самата нямам опит, възможно е и да разпенва прекалено.

# 648
  • на земята
Да, търках от горе надолу. И в контейнерчето се разпени. Не знаех,че толкова се пени тоя препарат. Сега я оставих да изсъхне и после ще пробвам с друг препарат и ще реша какво да правя,
Да не би да пълнеш грешното контейнерче?
Пълниш с препарат тов което с четката нали?
А с  другото само минаваш прозореца  newsm78

# 649
Момичета  купих  уреда  за прозорци  Mr. Green
Почиства чудесно  веднага  го изпробвах на  няколко прозореца .
Купих  и   удължителя  за прахосмукачка  , който почиства  на  трудни  места ,  взех  от  ароматизаторите  за  миялна с  мирис  на лимон.
Пяна  за  дамаска и килими  мисля  утре да я   изпробвам .

Доволна съм от днешния пазар  Laughing Heart Eyes

# 650
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Момичета, кажете моля доволни ли сте от електрическите рендета, които бяха на промоция миналата седмица.

Изпробвах два пъти. Морковите що-годе настъргани, но зеле, лук изобщо нещо не ми се получават.
При мен всичко излиза доста воднисто. Приставките за шайби вършат работа, но за настъргване  newsm78.

Та дали аз нещо бъркам или #Crazy.

# 651
Какъв е този уред за прозорци?Ако може линк,моля.

# 652
  • София
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=21872
Уред за почистване на прозорци

Изпробвах го, работи добре. Но за почистване на уреда - как се изважда контейнера за  мръсната вода, махам малката синя наставка,но не мога да извадя синьото стебло, какво значи"изтеглете надолу от контейнера"? 

# 653
Момичета, кажете моля доволни ли сте от електрическите рендета, които бяха на промоция миналата седмица.

Изпробвах два пъти. Морковите що-годе настъргани, но зеле, лук изобщо нещо не ми се получават.
При мен всичко излиза доста воднисто. Приставките за шайби вършат работа, но за настъргване  newsm78.

Та дали аз нещо бъркам или #Crazy.
Здравей, дано да съм те разбрала правилно... newsm78 Аз съм много доволна от ел. рендето! Обаче, забележи, че в книжката си има примерни продукти които се настъргват и такива които се нарязват. Та зелето и лука с приставка за настъргване/рендосване няма да ти се получат- за тази цел ще ти трябва чопър /примерно/ или ръчно да стържеш на обикновено ренде. Обаче зелето става перфектно нарязано и с двете приставки за рязане, с по-тънката е разкошно- никога не бих могла ръчно да го нарежа толкова фино. Heart Eyes Просто парчетата зеле трябва да са с подходяща дебелина нарязани, за да влизат в отвора /но не да го запълват съвсем/- включваш от копчето ел рендето и тогава започваш да натискаш с буталото; иначе може да ти "заседне" в отвора и да се наложи да го поразместиш, за да започне нарязването. С лукът- по същия начин. Peace Моркови, цвекло, ябълки, ряпа и подобни можеш и да рендосваш, и да режеш с рендето.  Grinning Лично аз първо пробвах да настържа лук, като не ми се получи видях, че и в книжката не препоръчват настъргване на лук. Laughing Така, че грешката не е в рендето. Wink
Да питам от машинките за миене на прозорци останали ли са при вас в по-голямо количество или вече са на изчерпване? Ако взимам, ще имам възможност чак другата седмица... Thinking

# 654

Изпробвах го, работи добре. Но за почистване на уреда - как се изважда контейнера за  мръсната вода, махам малката синя наставка,но не мога да извадя синьото стебло, какво значи"изтеглете надолу от контейнера"? 

Ами значи че просто дърпаш надолу контейнера с мръсната вода... Peace

# 655

Ами значи че просто дърпаш надолу контейнера с мръсната вода... Peace

Oт двете страни на дръжката има два сиви бутона. Натискаш ги заедно и четката се освобождава. Махаш я и изсипваш контейнера.

# 656
  • Варна
dolce miele, в брошурата пише, че ще пускат само UV-лампа за нокти, не цял комплект. Разликата в цената е двойна. Аз лично съм доволна от лампата, ползвам я почти година и пече страхотно, пу-пу!
Аз си мислех, че сега ще пускат само УВ лампа, не комплект... newsm78 И отделно комплект за маникюр и педикюр /който мисля, че се използва самостоятелно без да е нужна УВ лампа/? newsm78 За УВ лампата трябва специален гел/лак или както там се води ли? Embarassed

Да, за лампата си трябва гел лак и за изграждане гел.

# 657
  • Sunshine state
Някой има ли отзиви за лака за коса? Ползвам ежедневно и ми трябва със силна фиксация. Този на Cien дали е такъв? newsm78

# 658
  • Русе
Някой има ли отзиви за лака за коса? Ползвам ежедневно и ми трябва със силна фиксация. Този на Cien дали е такъв? newsm78
Преди 3 години го купих за едни къдрици на дъщеря ми. Е, върна се вечерта без къдрици от детската градина. Така си стои, не съм го ползвала от тогава. Не знам, дали защото тя беше 4 годишна и косата и не държеше или лака не ставаше. Взех от най-силния.

# 659
  • Sunshine state
Ясно,благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт