Лидл ::63::

• 99 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Уредът за прозорци е изпробван и съм доволна  Peace

Карола, сложи малко препарат за прозорци и допълни с вода. поне аз така разбрах от указанията и така направих. Даже пише, че може само с вода.

# 661
  • София
Някой има ли впечатление от ютията?

# 662
  • оттам, откъдето започва България
-1 Peace за лютия айвар. Няма вкус на нищо. Нито е ок на сол, нито на мазнина. Не бих взела втори път на промоция, за редовна цена да не говорим.
Аз също си взех и установих, че не става за директна консумация. Тази вечер сложих 2 с. л. в доматен сос за тортелини и се получи перфектно. Ще се ползва, че ние сме си макаронаджии.

# 663
  • Варна
emilia*, имаше карирани одеялца, но много малко бройки. Аз отидох рано сутринта и при пълен огромен кош с одеяла, само три бяха карирани. Аз си взех тъкмо такова, че е с по-тъмни цветове и после след мен още една жена си взе същото. Предполагам са свършили много бързо.

# 664
  • Пловдив
Да кажа и аз са уреда за прозорци ако някой все още се колебае:
Плюсове които аз намирам:
- почиства наистина много бързо, големи по площ прозорци
- сглобява се бързо, почиства се лесно
- не заема място, събира се в кутия за обувки
Минуси:
- не става за недостъпни прозорци
- не става за овални душ кабини - моята е такава, мислех да я ползвам обърната на 90 градуса - не става, почва да се връща водата
- не решава положението с почистване на комарници, щори и докрама, което за мен си е 70% от цялата работа.
Днес за 3 часа съм почистила 1 огромен прозорец, 2 средно големи, 2 врати и едно огромно остъкление, с прилежащите щори и комарници. Ползвах машината не повече от 20-30 мин.

Утре ще се подредя за пижамки.
Лека вечер   bouquet

# 665
  • Варна
Не бързай да ставаш рано, че пижамките са от четвъртък   Wink

# 666
Някой има ли впечатление от ютията?
Имам я от предната промоция ,тогава беше дори по скъпа.Никакви проблеми ,идеална е и с 3 години гаранция.За тази цена е перфектна.

# 667
Момичета, какво сте ползвали на CIEN и сте доволни? Много неща има и са на добри цени, та мисля, като препоръчате, да се възползвам. Благодарности!

# 668
Само крема за ръце SOS  съм взимала на Cien. Малко ми е странен, като се разнесе по кожата първоначално става бял, след това попива и не оставя мазен и хлъзгав филм. Аромат почти не се усеща. Имаше много доволни от него и се препоръчваше много. Пише, че стига за 200 нанасяния.

Скрит текст:
Състав: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Benzyl Alcohol.

Не разбирам от химия и от съставки, но поне парабени няма.

И аз чакам отзиви за продукти на Cien.
Шампоаните и душ геловете на нивото на Balea ли са?

# 669
Мен ме е яд, че преди време не си взех крема за ръце SOS- вместо него си взех този с бадем и не останах очарована /в смисъл, използвала съм доста по-добри кремове за ръце, пък не са били на много по-различна цена/. Преди около 2-3 години пробвах и един душ гел или крем душ, не съм сигурна. Беше бял със синьо, водеше се, че много омекотява и хидратира кожата /надявах се да се доближава наполовина на Дав, но нищо подобно/- кожата ми започна направо да се лющи от него, беше опъната и спрях да го използвам. По принцип няма душ гел който за моята /по принцип не бих казала суха, по-скоро се доближава до нормална/ кожа който да е на 100% хидратиращ като душ геловете на Дав, дори и хубавите душ гелове на Нивеа и останалите масови марки пак са ми едно ниво под Дав. Обаче след злополучния опит с душ гела на Сиен не посмях да пробвам от другите видове. Blush За сметка на това съм доволна от тоника им- този в синьо, сега смятам да взема и по един розов за мен и за мама, че наближава топлия сезон. Grinning Харесала съм и лакочистителя без ацетон.

# 670
  • Русе
Аз утре ще купя от шампоаните против пърхут за ММ, на място ще реша кой от двата да взема. Отдавна не сме купували, тогава беше само един вид, мъжа ми беше доволен(не, че има пърхут, просто му хареса). Той по принцип ползва Шаума за мъже, но в нашия ЛИДЛ вече няма от него, а този е на сметка сега.
Сапуна съм купувала, хареса се, крем душ гела с манго и папая беше тогава - също. От лакочистителя(и от двата) съм доволна, от SOS крема(от другите не съм), майка ми е ползвала от дезодорантите, но в старите опаковки(бял) - доволна, мъжа ми ползва пяната за бръснене за чуствителна кожа и афтършейв балсама вече година-две. И мляко за тяло, или може би лосион newsm78 съм купувала преди 3-4 години - не беше зле.
Не съм доволна от: кремовете за ръце, лака за коса, гела за коса(но той май вече не е в асортимента), тоалетното мляко - люти и един зелен балсам за коса, който купих за дългата коса на дъщеря ми, но все едно не и слагах балсам - заплиташе се, наелектризираше се и въобще не ставаше мека.

# 671
  • при моите любими
Обсъждахте ли четката за зъби от новия каталог? Дали е пускана и конкретни впечатления?

# 672
  • Стара Загора
Някой има ли отзиви за лака за коса? Ползвам ежедневно и ми трябва със силна фиксация. Този на Cien дали е такъв? newsm78

Аз и майка ми от повече от година използваме лака със зелен цвят и сме доволни. Взимала съм и с по-силна фиксация, но косата ми е ставала много твърда с него.

# 673
Интересно.... newsm78 В италианският сайт предлагат комплект за маникюр и педикюр на Санитас за 17-18 евро, обаче на снимката се вижда, че на машинката пише "Витал" нещо си:
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=17858
В българският сайт пък са изписали, че машинката е на Силвър Крест, обаче като се щракне върху надписа се отваря самия продукт и там е изписан като Санитас, а пък на снимката си е Силвър Крест.... newsm78 hahaha Освен имената, има различия и в цветовете на машинките /визирам бг срещу ит сайт/. Сега ми е интересно кой точно вид ще пуснат или пък ще можем да избираме измежду няколко варианта... Joy

# 674
Дали не са пуснали и при нас кецовете  Crazy гледам в италианския ги има

Общи условия

Активация на акаунт