Лидл ::63::

• 99 084
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Крема за ръце SOS е много гъст, мазен и лепкав, подходящ е за ползване вечер. На мен много ми допада, кожата ми е много суха и точно такъв тип кремове ми харесват, но за почитателките на по-леки и бързо попиващи кремове не е подходящ.

# 676
Видях туниките,хубави са,къпих си душ гел Финале оранжев.Видях на плакатите маратонки Умбро за следващата,седмица.

# 677
  • на последния етаж
Много ми хареса хамона миналата седмица, но не посмях да взема бута - как го режете на тънко?

# 678
 а дали и тук ще пуснат тези хубави дрешки за дечица?????
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=17915

# 679
Някой има ли отзиви за тези самобръсначки?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=22016

# 680
Долче,аз съм доволна от душ геловете им.Обичам също така Палмолив и Нивеа.Харесвах и интимния гел на марката,но от много време не го виждам,да не би да са го спрели.

# 681
  • София
Момичета, каква беше разликата между синьото и червеното кисело мляко 3.6% Пилос?
Кое беше бившото Пилос Чуден, и кое е на Мегле?

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 11:09 от Мацата

# 682
@Lemy

Аз съм доволен от тези самобръсначки, отделно имам познат, който не се бръсне 1-2 месеца и после ползва тези ноижчета да си махне брадата(отиват 3-4) Simple Smile

За тази цена дори единнични самобръсначки няма.....с 2 ножчета. Ммен ме изкарва 1 ножче 3-4 седмици(през ден бръснене). Иначе спокойно тези 20 ножчета при нормална употреба стигат за цяла година(че и повече). Удобна дръжка, подвижна глава(а не като еднодневките цялостна пластмаса и не се движи). Купуваш и една пяна за бръснене Cien за 2 лв и цяла година не мислиш

Все пак всичко си зависи от ползвателя. Има хора ако не е Жи**т не признават нищо друго Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 11:28 от bobo_13

# 683
  • Варна
а дали и тук ще пуснат тези хубави дрешки за дечица?????
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=17915
Дано, че и за момченца са убийствени. Влюбих се, бих купила от всички десени - и комплектите и късите панталонки са супер готини Laughing

Някакви отзиви за туниките от днес?

# 684
  • Стара Загора
Преди време приятелят ми си взе тези самобръсначки с многото допълнителни ножчета и не му допаднаха, подари ми ги и аз ги използвах отвреме навреме.
Относно шампоаните и душгеловете (в непрозрачните опаковки) - още като отвори първият Лидъл тук си купувах от тях и ми харесваха, но отдавна не съм си купувала от тях. Сега мисля пак да си взема.

# 685
Бобо, мерси!

# 686
Дано да пуснат от детските дрешки и при нас! Praynig Помня, че миналата година при нас юли-август бяха пуснали някакави плажни рокли за момиченца- но не бяха нищо особено. А дрешките в италианския сайт са прекрасни... Heart Eyes
Кецовете ги няма в нашата брошура. Но няма да се изненадам, ако въпреки това в магазина има кецове- понякога пускат "тайни" неща, необявени в брошура.

# 687
Взех лак за коса, зелен, степен 4 от общо 5  - слабичък е, не държи Peace
Взех и от стикчетата от лев и нещо, дезодорант за мен и за ММ..

Туники-съмно синя, вталена и червена на рае..втората не е нищо особено, вталенити ми допадат повече.. Peace

Грабнах и бикини-червени и сини на точки, изглеждат доста сладурски, а и нямат ластик отстрани, надявам се, да не се очертават под панталон/дънки...но довечера ще докладвам за тях, като ги пробвам..

Пи нас имаше намалени джегинси на 9 и нещо лв - бели, тюркоазено сини..Пускани са преди, аз даже имам  и от двата цвята Mr. Green

Ягодките на 0.99 са хубави, гръцки

# 688
  • Бургас
Вземала съм от шампоана против пърхот.Мъжа ми остана доволен.

# 689
  • София
Някой обърнал ли е внимание каква е цената на салатата айсберг?

Общи условия

Активация на акаунт