Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Много благодаря, мила Кеии!  Hug Heart Eyes Grinning Прекрасни!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Тони!  Hug Heart Eyes Grinning

Хубав ден и на вас момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
Кей  smile3525  Арфи  Kissing Heart

Скрит текст:

# 32
Добро утро,свати... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасен ден...с една усмихната красавица  Grinning Grinning Grinning

Адашче Hug...нарде си... newsm78 newsm78 newsm78

Момичета... Hug Hug Hug Hug Hug

# 33
Здравейте!

Тони   Hug  Арфа   Hug 

Арфа   smile3503

Злато наше,БЛАГОДАРЯ Hug...и за новата темичка ...тоже... Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 34
Здравейте!
Свет,прекрасен да е и твоят ден!  sun Flowers Bouquet Flowers Sunflower

# 35
# 36
Момичета, привет!  Hug  Heart Eyes Grinning  Зари  newsm51 ни е зарадвала със снимките днес, споделям ги и тук:

Paramparça 21. Bölüm Fotoğrafları

# 37
Арфи  smile3525  Зари newsm51

Благодаря ви,момичета!

Скрит текст:

# 38
                       Paramparça 21. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=XWoV1UidoZ0&feature=youtu.be

# 39
Добро утро!
Усмихнат и отпочиващ съботен ден !

Скрит текст:

# 40
Привет Сладурки  wavey wavey wavey wavey wavey

Най- после успях да си се завърна в любимото ми дворче  newsm53

Скрит текст:

Адашче  Hug тук съм джанъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кеии Hug Благодаря за прекрасната Пролетна тема която си ни сътворила  newsm51
точно по мой вкус  Peace обрана ,без излишни финтифлюшки и претрупани неща на първа страница а само важна информация относно сериалите на Нургюл ,защото според мен това е най-важното всеки който иска да се запознае с нейните героини лесно ще се справи  Peace
Тони  Hug Благодаря ти мила че винаги си на пост и се грижиш за любимата ни тема с новинките около Парченцата както и за красивите колажи ,фотки и чудесни спойлери  smile3525  love001 txtloves

Пожелавам на всички дружки
Нека днешния ден
бъде изпълнен
с красотата на живота,
с песента на птицата
и с усмивката на слънцето!
ПРЕКРАСЕН ДЕН ИЗПЪЛНЕН САМО С ХУБАВИ ЕМОЦИИ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 41
Тони за съжаление пак се разминахме  Heart Eyes Heart Eyes
ама то е така и може би от тук нататък все по рядко ще се засичаме в темичката ни,времето се постопли само за разходки край морето или в гората  bowuu bowuu bowuu
а какво по хубаво да си припомним една от песничките от сериалчето ни,от която лъха на лято  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=AcDn9hAKMso&index=64&lis … LA9383AF5865E7663
оставам ви спойлера нещичко,което ме остави преди няколко дни без въздух  Shocked Shocked

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 10:56 от Свет_ВАРНА

# 42
А сега искам да споделя нещо с всички вас  bowuu
През времето в което отсъствах имах възможност само да чета и затова за да не се изнервям допълнително от факта че любимият ми лаптоп беше тежко болен реших от външния си хард на тивито да наваксам със сериалите завършени и преведени с бг.субки, отдавна се зарекох че няма да се захващам с действащ сериал ,както и сериал с руски превод ,защото се нагледах на сериали които си ги харесвах и след някоя и друга серия бастър копче и ни в клин ни в ръкав ,без финал го спират,изключение правя само за любимите ми Нургюл и Мурат ,само за тях мога да се жертвам  bowuu
реших и никога да не гледам вече сериал с руски превод , изгледах няколко сериала с руски субки и руски дублаж и накрая ,по различни начини установих че превода е доста обран , както всички турски сериали излъчвани по родните ни телевизии ... а всички знаем че в диалозите е силата на турските дизита и всяка подменена или спестена дума намалява ефекта,емоцията от дадената ситуация а също така установих че доста често руските преводачески екипи си позволяват да режат моменти от сериите, понякога допускат и грешен превод ....
 за съжаление през последната година наблюдавам отлив от желаещи да превеждат директно от турски на български и затова повечето сериали се превеждат от руски, може би 99% от преведените турски сериали със бг.субки са преведени от руските ... е да повечето ще кажете е все пак е нещо отколкото без хич и да гледаш по картинки,на мен не ми пречи чак толкова това ,защото с малкото турски който знам си ги доуточнявам нещата ,не споделям това за да нападам или наскърбя някого,напротив никого с нищо не искам да засегна ,защото всеки си избира как и от къде да гледа сериала който му е харесал ,но искам да изтъкна факта че ние сме от малкото привилигировани зрители,а именно тези които гледаме с бг.субки  Парченцата, които имат цялостното удоволствие да си гледат сериалчето с прекрасно видео,няма тек реклама ,HD качество е картината, превода е максимално автентичен ,е като изключим факта че понякога се налага да се подмени някоя дума или реплика но така е защото понякога има думи или поговорки които на бг. звучат неразбираемо  bowuu като,, една гаща плява"  и затова се търси бг.аналог,както и чудестния тайминг(защото всички знаем колко е гадно да се разминават звук,картина и буквички) ,това го установих при поредния си маратон с Парченцата от 1- 16еп. и да ви призная удоволствието е наистина голямо и тук е мястото да
 Благодаря на страхотния екип КЕИИ, СЪНИ и ЛАТИ    bouquet  bouquet  bouquet
който се справя перфектно с нелеката задача, съвсем безвъзмезно,на доброволни начала всички си отделят от личното време и допринася за това ние да изпитаме пълно удоволствие когато гледаме епизод с бг.превод на Парченцата  Peace
и затова  искам да пожелая на тези Работливи Бублечки  Peace Да са живи и здрави,и те както и техните близки И да продължат да ни радват с преведените епизоди на Парченцата Peace
а доброто което правят да им се връща стократно    love001 txtloves  love001
ако имате време пробвайте да си припомните преведените сериийки на Парченцата и ще видите колко неща сте пропуснали или забравили ,поне аз установих че във времето доста неща съм позабравила и се уверих че сериала е страхотен ,но силата му е в диалозите,то затова и при онлайн гледане,понеже не разбираме езика ,ни се струва доста скучни моменти, но с бг,превода всичко си идва на място,всичко се случва в правилната посока и съвсем логично,на първо място са отношенията родители деца,показват ни много ясно кой какъв родител ,и какви грешки са допуснали във времето и естествено сега жънат доста болка заради грешките си,някои по стечение на обстоятелставата ,визирам Гюл,тя осъзнава че е сгрешила спрямо Хазал и че заради това че е била принудена да работи едва ли не денонощно е оставила Хазал на Керка,и ето го резултата,едва не се погуби заради ревността и омразата си, причини голяма болка и на Джансу, незаслужено пострадаха  животинките, но това нямаше да се случи ако лейди Ди беше грижовна майка,която вместо да се грижи да не пострада имиджа ѝ да беше се погрижила за Хазал и я беше завела при психолога,Джихан също прави доста грешки ,единственно се грижи за Джансу,даже прекалено много време ѝ отделя мога да кажа а Хазал само когато направи някоя беля ,тогава действа,дано вече нещата се уталожат с Хазал и всички от сем.Гюрпънар започне да и показва малко обич, да и покаже че и тя е тяхно дете,защото в противен случай Хазал може да посегне и на Джансу ...
за останалите герои ще коментирам друг път ,че бая съм им насъбрала на Диларк,Керк ,Озкан и не не на последно място дедко Рахми  bowuu bowuu
Атова че ще има любов е ясно,отдавна ни пращат сигнали Гюл и Джи,но са много,много малки,на първо гледане почти не се забелязват дребните детайли, погледчетата им - разменени при разговор по телефона или очи в очи, любовта идва но с много,много бавни крачки крачат сценаристите а и няма как да е иначе все пак е турски сериал и двамата до скоро бяха женени и не на последно място Джи и Гюл трябва да се съобразяват и с порасналите си деца ,трябва много да внимават и с лудия Озкан ,че този е непредсказуем в действията си,както и с останалите Диларка хиич не е лесна и тя,така че трябва да се въоръжим с търпение ,може би нещата ще се случат в края на 1сезон ,началото на 2 сезон  bowuu bowuu
ейй Сладурки извинявм се че пак стана тапет но поне се изказах кУмпИтентно  Joy Joy Joy Joy Joy
а за романтичките като мен за да не скучаете бих ви препоръчала два много леки сериала: В очакване на слънцето и Фатих Харбие( Двете лица на Истанбул) и двата си имат темички ,финализирани са и с бг.субки bowuu

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 12:06 от Свет_ВАРНА

# 43
  • Варна
Здравейте!

Светле  Hug Hug Hug  добре се завърнала.
Дано лаптопа да не се "разболява" вече!

Страхотен коментар си направила   newsm51 newsm51 newsm51

Тони    Hug Hug Hug   

# 44
  • Варна
Ето и резюмето на български...

Резюме на 21 епизод

Ще повярва ли Гюлсерен на това, което Джихан ще й каже?

Джихан пада в капана заложен от г-н Рахми и снимките, показващи Джихан в хотелска
стая с жена на име Алев стават обществено достояние. Джихан се опитва да обясни
истината на Гюлсерен. Гюлсерен има и други причини да не иска да повярва на Джихан.
Джихан за първи път говори открито с Гюлсерен - "Ти си жената на моя живот..."

Дилара е в голям шок!

Дилара, която е изключително щастлива и се радва, че всичко случило
се наскоро ще постави разстояние между Гюлсерен и Джихан,
и отива да говори за това с Джандан,
но при нея вижда нещо, която я оставя напълно без думи.

Случилото се между Дилара и Джандан ще ни покаже една страна на Джандан,
която ние никога не сме виждали преди.

Озан става жертва на добрата си воля!

Озан няма представа какви ще са последиците от любовта му, която се породи
между него и Мюге. Г-н Рахми и Хазал, с доказателствата, които притежават
един срещу друг ги принуждава да сключат примирие помежду си.

Нов епизод в понеделинк 20 април от 20.30 ч. по Стар ТВ

http://izleyiciplatformu.com/haber/6386-english-news-paramparca- … e-21-preview.html

Общи условия

Активация на акаунт