Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Една новина за Парчетата...

На изложението в Кан тези дни, Парчетата са продадени в Перу.
След "1001 нощ", Парчетата са втория турски сериал продаден там.
Веднага след като приключи излъчването на "1001 нощ" ща започнат Парчетата.
Интересното е, че сценарист на двата сериала е Йълдъз Тунч.
Пожелавам им да имат успех!

http://favoriforumum.net/threads/parampar%C3%A7a-latin-amerikada.245851/

# 46
# 47
Една новина за Парчетата...

На изложението в Кан тези дни, Парчетата са продадени в Перу.
След "1001 нощ", Парчетата са втория турски сериал продаден там.
Веднага след като приключи излъчването на "1001 нощ" ща започнат Парчетата.
Интересното е, че сценарист на двата сериала е Йълдъз Тунч.
Пожелавам им да имат успех!

http://favoriforumum.net/threads/parampar%C3%A7a-latin-amerikada.245851/

Кейче...мерси... newsm51 Hug

Адашчее Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug...най после се появи Peace...супер дълго излеяние и супер обективно... newsm10 smile3525

# 48
  • Варна
Свет  Hug Hug Hug

Ето и фрагмана с БГ субтитри...

Счупени Парчета - фрагман на 21 епизод - с Бг субтитри

http://vbox7.com/play:234dc88150
За гледане от чужбина

Доста объркан трей са ни дали.
Например, това за 5 милиона... Според мен, това е сумата, която ще искат от болницата,
ако Озкан се съгласи да попаде иск. Репликите са от една и съща сцена, където говорят в сервиза.
За Мюге въобще не се изненадвам. Стори ми се супер странно да не знае кой е Озан,
предвид колко често той и семейството му бяха по вестниците и новините.
А като гледам, че краде брошка от стаята на Дилара,
като нищо ще обвинят Хазал. Нали Рахми веднъж я беше хванал да разглежда
в стаята на Дилара. Каквото и да лошо да стане, първо се сещат Хазал да обвинят.
Не че тя сама не си е виновна за това, но в случая може да стане без вина виновна.
Иначе последната реплика е  newsm10 smile3501

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 18:34 от keii

# 49
Свет,радвам се,че проблема е отстранен. Добре си се завърнала. Страхотен коментар! smile3525 smile3525

Pro   love001 Svet   love001

Кей,мерси за новините и превода на резюмето и трея!

ugün bizim boş günümüzBoş boş geziyoYa naapacaktık#iyiakşamlar

Скрит текст:

# 50
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Кеии HugТони HugАрфи HugСвет HugПро Hug
Светленце Hug бях се затъжила за теб  Hug  love001
Момичета благодаря ви за всички красоти и инфо  които носите  в темата  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 51
# 52
Добро утро!

Скрит текст:

Ени Hug Heart Eyes

# 53
Здравейте Сладурки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

С пожелание днес да бъдем на най-хубавото,най-сигурното и топло място - в сърцата на любимите ни хора !!!

Кеии Kissing Heart Благодаря за преводите и хаберчето за Парченцата  newsm51
много се радвам че Парчетата ще покоряват нови зрители по света  bowuu bowuu
а дали ще ги видят и бг.зрители  newsm78
Тони Благодаря за фотките ,страхотен папарак си още у въздуха ги фащаш новите и ни ги донасяш Kissing Heart   bouquet
Адашче Kissing Heart ама късс ти яко си хлътнала по тоз Боран ага  Joy Joy Joy Joy Joy мен нещо не ми е харен тоз ага ,както и сериала ,чок чок тежък ми идва за моята нежна романтична душа аз си се пазя само за Саваш ага и Сеймен ага,те са ми таман  smile3521 
Ени много красив колаж си ни донесла  Heart Eyes Kissing Heart

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 10:39 от Свет_ВАРНА

# 54
Свет  Hug Hug Hug

За гледане от чужбина

Например, това за 5 милиона... Според мен, това е сумата, която ще искат от болницата,
ако Озкан се съгласи да попаде иск. Репликите са от една и съща сцена, където говорят в сервиза.
За Мюге въобще не се изненадвам. Стори ми се супер странно да не знае кой е Озан,
в стаята на Дилара. Каквото и да лошо да стане, първо се сещат Хазал да обвинят.
Не че тя сама не си е виновна за това, но в случая може да стане без вина виновна.

Кеии и аз като теб не съм изненадана от Мюге,таз си е чиста гьозбайджиика, да не знае кой е Озан  newsm78 #Crazy е чак пък толкова няма нужда,все едно не чете вестници а това че си пада по лукса ,ясно го показа когато двамата с Озан влязоха в хотелската стая, а и добре че дойде камериерката иначе сигурно още там Озанчо щеше да изгори  Joy Joy Joy Joy дано наистина Хазал не обере пишкира заради таз брошка, но пък се чудя какво толкова ще стане  newsm78  че ще има лоши последици за Озан  Rolling Eyes Rolling Eyes абе таз да не вземат да я забременят сега  newsm78 ужассс .... че те турските им мъже са много точни стрелци и щом си легнат с жените и те хооп вече са бремемнни  Joy Joy Joy Joy
я наш Савашко какъв точен стрелец беше ,два пъти,е единия беше за пет дни ама явно все е оцелвал точния момент та си направиха Омерчо и Маслчето  Joy Joy Joy
а за съюза на дедко и Хазал хиич не съм изненадана ,те и двамата с от една кръвна група, интереса клати феса  Peace да видим обаче кой ще се издъни първи  Peace
а относно тези 5 милиона , много е объркано и затова ще изчакам до понеделник,но ще подготвя валериан и валидол за кака Керка че горката само от новината ще баялдиса а аако ги види пред себе си не знам какво ще направи ,но че ще бъде като луд с къртечница  Peace в това хиич не се и съмнявам  Joy Joy Joy Joy
обаче се замислих в/у още един факт  newsm78 за колко ли ще продаде щангата Солмаз на Джи,щот тя вече е на сокака ,без тек куруш ,тъй само от добра воля няма е таз услуга  Joy Joy Joy
на мен обачеее най-голям дерт ми са наште влИбените  smile3508
дали съмнението в Гюл не е посято с помощтта на лудия Озкан и лейдито ,иначе какви ще ги дири Диларка в сладкарницата при Гюл ,а Озкан много да не кряка че скоро да не му приседне като дойде оназ ,забравих ѝ името на севгилито му от Алмания  newsm78 нали го търсеше спешно,да не го зарадва с някое бебе  Joy Joy Joy Joy
оофф ама ядосвам се на Гюл ,как може въобще да им вярва ,като знае колко много я обичат и лейдито и дедко Рахми  Joy Joy Joy Joy не може ли да се светне че туй е тяхна работа #Cussing out
до сега с нищо не и е показал че е такъв Джи, винаги  и вярваше, нито веднъж не се поддаде на провокациите и лъжите ,е честно иде ми да и бия два шамара та да се осъферяса нашта мома    341uu

с не нетърпение очаквам да видим един подобен р-р м/у Джи и Гюл  Praynig Praynig

как грееше лицето на Ясето от щастие ей така я искам и Гюлка  newsm53

# 55
  • Варна
Про Hug  Свет Hug  Ени Hug  Тони  Hug  Светле  Hug 
Хубава неделя, момичета!

За бг превода на 17 епизод... Знам, че прекалено много се забави,
но по ред причини и обстоятелства така се получи.
Епизода е почти готов, но не знам кога ще бъде качен.
Екипът не се е отказал.
Ако това стане, то няма да е на епизод, който е в процес на превод.

Извинявам се на всички, които следят сериала с Български субтитри,
знам че е неприятно, но понякога се случва така.
Peace 

# 56
Свет  Hug Hug Hug

За гледане от чужбина

Много благодаря, мила Кеии!  newsm51 newsm51 newsm51 Не се притеснявай за епизода, когато успеете, сигурна бях, че не сте се отказали!   bouquet  bouquet  bouquet

Свет  Hug Heart Eyes Grinning, радвам се, че вече всичко е наред и те подкрепям за коментарите ти! Изчетох ги с голям кеф!  bouquet  bouquet  bouquet

Желая на всички момичета спокоен и отморяващ неделен ден!

# 57
Про Hug  Свет Hug  Ени Hug  Тони  Hug  Светле  Hug 
Хубава неделя, момичета!

За бг превода на 17 епизод... Знам, че прекалено много се забави,
но по ред причини и обстоятелства така се получи.
Епизода е почти готов, но не знам кога ще бъде качен.
Екипът не се е отказал.
Ако това стане, то няма да е на епизод, който е в процес на превод.

Извинявам се на всички, които следят сериала с Български субтитри,
знам че е неприятно, но понякога се случва така.
Peace 

Кеии хиич не се кахъри  smile3521
а и съвсем нормално да закъснеете ,то малко ли празници бяха, и вие си имате семейства и право да се повеселите а пък и ние ,повечето сме стари кримки ,лично аз отдавна се научих на търпение, имам тренинг още от времето на ЛИН,тогава сме чакали с месеци да преведат епизод  bowuu така че мирно и кротко ще чакаме,когато ,тогава,нали все пак на края кефа ще е на МАХ  smile3521
Арфи  Hug и вие ми липсвахте  Heart Eyes Heart Eyes
абе честно да си призная май бая съм се пристрастила към форума ни и любимата си играчка, направо чудя се божее как сме живяли без интернет,лаптопи и джиесеми  Joy Joy Joy Joy

# 58
Joy Joy Joy Така е, мила Свет и аз, като ме налегне много работа и си мисля, това беше, нямам повече време за форума.... Обаче, по-късно, пряко сили поглеждам, отговарям и... въртележка....

# 59

Общи условия

Активация на акаунт