...мерсаж за кафенцето и пожеланията... 
...не се кахъри за превода ,мила...когато ,тогава...

...права си ...яко ме е "треснал" Борката...
...с тази негова луда ,страстна и необятна любов...а най вече с визията си...ако бях по млада ,бих хунала към Станбула
,но пък в понеделниците намирам пристан при една друга...спокойна и макари закъсняла идилия ,но пък носеща в себе си заряда на нещо чудно и недоизживяно до сега чувство...това е то...любовта...понякога те връхлита с пълна сила , друг път идва ненадейно ,неочаквано в есента на живота...И двете "либови"
са красиви и завладяващи и...трябва да се изживеят...задължително...Боран и Съла се борят докрай и побеждават традициите и отживелиците...дай боже и Гюлсерен и Джихан да преодолеят препятствията на живота и бъдат заедно ...накрая...

...мерсаж за кафенцето и пожеланията... 
...не се кахъри за превода ,мила...когато ,тогава...

...права си ...яко ме е "треснал" Борката...
...с тази негова луда ,страстна и необятна любов...а най вече с визията си...ако бях по млада ,бих хунала към Станбула
,но пък в понеделниците намирам пристан при една друга...спокойна и макари закъсняла идилия ,но пък носеща в себе си заряда на нещо чудно и недоизживяно до сега чувство...това е то...любовта...понякога те връхлита с пълна сила , друг път идва ненадейно ,неочаквано в есента на живота...И двете "либови"
са красиви и завладяващи и...трябва да се изживеят...задължително...Боран и Съла се борят докрай и побеждават традициите и отживелиците...дай боже и Гюлсерен и Джихан да преодолеят препятствията на живота и бъдат заедно ...накрая...

бактън от сълзи и страдания
изгледала съм няколко подобни сериали където са показани тези техни остарели тьорета, ЛиН е един от тях, нагледах се на родители и роднини пълни откачалки,заради тези остарели традиции ,заради едната чест са готови да си жертват децата ,еее не това ми идва в повече

рейтинга е супер

Благодаря, задължително ще ти пиша ако имам проблем
Препоръчани теми