Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 239
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!

Скрит текст:

# 61
Привет Сладурки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тони Hug newsm51

Скрит текст:
Кеии  Hug Тони  Hug Адашче  Hug Арфи  Hug Ени  Hug Про  Hug
Заедно с Нургюл ви казваме ДОБРО УТРО В ПОНЕДЕЛНИК И ВИ ПОЖЕЛАВАМЕ  Peace
УСПЕХ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА СЕДМИЦА !!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ !!!

# 62
Добро утро,момичета ! Hug

Тони Heart Eyes...мерсаж за кафенцето и пожеланията... Flowers Bouquet

Кейче Heart Eyes...не се кахъри за превода ,мила...когато ,тогава... bowuu Grinning

Ени... Heart Eyes

Адашче Heart Eyes...права си ...яко ме е "треснал" Борката... bash yes Joy...с тази негова луда ,страстна и необятна любов...а най вече с визията си...ако бях по млада ,бих хунала към Станбула running ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy,но пък в понеделниците намирам пристан при една друга...спокойна и макари закъсняла идилия ,но пък носеща в себе си заряда на нещо чудно и недоизживяно до сега чувство...това е то...любовта...понякога те връхлита с пълна сила , друг път идва ненадейно ,неочаквано в есента на живота...И двете "либови"  Joy са красиви и завладяващи и...трябва да се изживеят...задължително...Боран и Съла се борят докрай и побеждават традициите и отживелиците...дай боже и Гюлсерен и Джихан да преодолеят препятствията на живота и бъдат заедно ...накрая... Praynig Praynig Praynig

# 63
Ех най-после дойде така чакания понеделник  Whistling Whistling Whistling
 денят на Парченцата  newsm44 newsm44 newsm44

да видим довечера какви са ги натворили сценаристите  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
галиба хиич не ни се очертава романтика на Гюлсерен и Джихан  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
не знам защо някои се притесняват,поразходих се насам -натам и попрочетох  че заради отказа на Еркан да се целува ,няма да видим целувка ,ами то може и без истински да се целуват ,пак да се получи с таз техника ,такава целувка могат да ни направят че да ни зафЪркат ПиПирудки в коремите,поне и Ерко и Нуриш са стари пушки и ги знаят триковете а и ние нагледно се уверихме колко добре ги умее нашта тез работи в ЛиН ,като се сетя за Трудния въпрос който зададе на Саваш и получавам сърцебиене  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Не знам за вас ,но според мен за да се раздвижи малко от малко сериала ни, трябва да вкарат нови герои,тези вече им научихме мурафетите и много,много не ни изненадват,изчерпаха се от към изненади  Whistling Whistling Whistling
еллее пък Керка, е тоз образ от любим вече ми стана чок отегчителен ,постояно се повтарят едни и същи жестове,маниери,мимики , елле пък яденето ѝ ,направо ми се отяжда като я гледам  bowuu

# 64
Добро утро,момичета ! Hug

Тони Heart Eyes...мерсаж за кафенцето и пожеланията... Flowers Bouquet

Кейче Heart Eyes...не се кахъри за превода ,мила...когато ,тогава... bowuu Grinning

Ени... Heart Eyes

Адашче Heart Eyes...права си ...яко ме е "треснал" Борката... bash yes Joy...с тази негова луда ,страстна и необятна любов...а най вече с визията си...ако бях по млада ,бих хунала към Станбула running ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy,но пък в понеделниците намирам пристан при една друга...спокойна и макари закъсняла идилия ,но пък носеща в себе си заряда на нещо чудно и недоизживяно до сега чувство...това е то...любовта...понякога те връхлита с пълна сила , друг път идва ненадейно ,неочаквано в есента на живота...И двете "либови"  Joy са красиви и завладяващи и...трябва да се изживеят...задължително...Боран и Съла се борят докрай и побеждават традициите и отживелиците...дай боже и Гюлсерен и Джихан да преодолеят препятствията на живота и бъдат заедно ...накрая... Praynig Praynig Praynig

Адашче  Hug   love001
 Боранчо го оставих,поне на този етап, много ми е тежък ,труден ми е за гледане Съла особенно пък за преди лягане а не олмаз  bowuu  бактън от сълзи и страдания  bowuu изгледала съм няколко подобни сериали където са показани тези техни остарели тьорета, ЛиН е един от тях, нагледах се на родители  и роднини пълни откачалки,заради тези остарели традиции ,заради едната чест са готови да си жертват децата ,еее не това ми идва в повече  bowuu bowuu
аз сега съм настроена на чок романтична вълна ,запленена съм от любовта на един  млад турчин, който заради любимата си мома се отказа от всичко и остана на улицата ,започна да гради всичко от нулата ,аммаа  момата има един баща дето на моменти ми е идвало да го удуша .... но след доста препятствия любовта на тези две влюбени душички победи и се взеха накрая ...ее както винаги финала е доста притупан амам нейсе ,става за гледане сериалчето bowuu bowuu bowuu
Адашче,за любовта няма възраст, тя идва веднъж в живота ,всеки рано или късно я изживява...
а както видяхме нито Джи нито Гюл са изживели истинската ,изпепеляваща любов... хубавото е че се откриха ,разбраха че горе в ляво имат един  един мускул който   само като се погледнат или си чуят гласовете и този мускул започва да работи на Мах и на двамата лицата грейват...  тя работата на ГЮЛИХАН е емен ,емен станала... нооо спирачката си я удря нашта мома заради сем.му положение , Джи му требе само да стане законно свободен мъж и всичко ще си дойде на място и Гюл ще кандиса  smile3521 smile3521

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 11:41 от Свет_ВАРНА

# 65
СЕДМИЧНИЯ РЕЙТИНГ НА ПАРАМПАРЧА  Peace
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html
Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Paramparça   Star TV   % 9,73   % 22,87   7,56 Milyon
2.   Karagül   Fox TV   % 9,41   % 24,08   7,31 Milyon
3.   Survivor All Star   TV8   % 8,65   % 23,45   6,72 Milyon

пак сме на първо място  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 66
СЕДМИЧНИЯ РЕЙТИНГ НА ПАРАМПАРЧА  Peace
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html
Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Paramparça   Star TV   % 9,73   % 22,87   7,56 Milyon
2.   Karagül   Fox TV   % 9,41   % 24,08   7,31 Milyon
3.   Survivor All Star   TV8   % 8,65   % 23,45   6,72 Milyon

пак сме на първо място  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Приятен ден и от мен  Hug рейтинга е супер  Peace
Скрит текст:
Я кажи кое сериалче гледаш, но ако има хепиенд  Heart Eyes

# 67
Про  Hug  Heart Eyes
Скрит текст:
Фатих Харбие(Двете лица на Истанбул) е сериачето , съвременна приказка за Пепеляшка,богаташ се влюбва в бедна девойка ... сериала е 50еп. и изцяло е преведен на бг, с щастлив край е, има го за онлайн гледане и на торенти ...за съжаление заради нисък рейтинг са претупали финала ама като цяло не е зле ,поне на мен ми хареса и то до толкова че да започна да си го клъцкам , а Нериман и Маджит са страхотна екранна двойка ,че и в живота са си чифте ... а другият с който от няколко месеца се забавляв е В очакване на слънцето,когато ми е паднало настроението си го оправям със Зейнеп и Керем ,също е преведен изцяло на бг. за торенти не знам дали го има аз си го изтеглих от АСИТОама нали вече го затвориха сега го има за онлайн гледане ...

да видим кога и ГЮЛИХАН ще ни предложат малко романтика smile3521
ама тез сценаристи да не забравиха че Джи щеше да се развежда  Joy Joy Joy Joy
ако требе ша прискочим до Стамбулграда и ша им припомним  bowuu bowuu

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 13:58 от Свет_ВАРНА

# 68
Свет_Варна мерси за инфото и аз съм хвърлила око на тези сериалчета, така че ще ги почна. Страхотно има за нашите любимци ГЮЛИХАН, чооок ми хареса  Hug

# 69
Про
Скрит текст:
и двата сериала ги имам в колекциите си във Вбох,имам ги и изтеглени от торент  
ако мога с нещо да ти помогна само свирни  newsm53

а това е за всички които имат време и искат да си припомнят какъв труден въпрос зададе Ясето на Саваш  Joy Joy Joy

http://www.vbox7.com/play:m97d3e6c61

http://www.dailymotion.com/video/x263xf3_%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B … %D0%BF_shortfilms

дано да доживеем да чуем как Гюл казва на Джи " винаги ме прегръщай така ,никога не ме пускай ... Завинаги "

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 14:35 от Свет_ВАРНА

# 70
  • Варна
Здравейте, момичета!

Днес е най-хубавия ден от седмицата,
защото е денят на Парчетата!

Светле, не знам кога при ГЮЛИХАН ще има някакво развитие,
но както и ти си написала, това вероятно ще стане, след развода на Джихан.
Дотогава само погледи и въдишки  Laughing

След Перу, и Сърбия са закупили Парчетата.
Ще го излъчват по канал Пинк ТВ.
Интересното е, че тв канала е закупил и сериала "Черна роза".
Битка за рейтинг ще има и там
 Wink
http://favoriforumum.net/threads/karag%C3%BCl-ve-parampar%C3%A7a … rbistanda.245905/

# 71
  • Варна
Една хубава новина от днес...

Нургюл е номиниран в категорията "Най-добра актриса на годината"
за наградите - Садри Alışık Tiyatro съм Sinema Oyuncu тази година.

Нургюл спечели такава награда на 13-то издание на наградите през 2007/2008 г.

Освен Нургюл са номинирани и някои от актьорите, с които тя участва в "Нощ" ...
Мерт Фърат за "най-добър актьор на годината"
Вилдан Атасевер за "Най-добра поддържаща женска роля"
Илиас Салман за "Най-добър актьор в поддържаща роля"
Церемония по награждаването ще се проведе в понеделник, 04 май, 2015 в 20:30 ч.,
спонсорирано от Си Ен Ен Тюрк, може би ще се излъчва на живо.

Като се има предвид неуспеха на филма, вероятността да спечелят
наградите тази година не е голяма, но пък наистина играта им
е доста добра, и тези номинации са някакъв успех.

# 72
  • Варна
Снимката, която днес Нургюл качи...

Мъжът е втория режисьор на сериала.

# 73
Про
Скрит текст:
и двата сериала ги имам в колекциите си във Вбох,имам ги и изтеглени от торент  
ако мога с нещо да ти помогна само свирни  newsm53

Hug Благодаря, задължително ще ти пиша ако имам проблем   bouquet
До по-късно, с ГЮЛИХАН  Joy

# 74
Свет  Hug  Svet  Hug  keii  Hug Pro  Hug

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт