Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
исках да ви сложа по с време гарнитурата към кафенцето ноооо  Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:
не знам за вас ,но от вчера чок зор ми е публикуването,не знам какво се случи но от голямата промяна във форума доста често мамата ми изпробва търпението  Rolling Eyes
на мен специално сутрешното ми кафе ,без музика не ми е сладко и затова предлагам заедно с хубавата музика и Гюлихан да започнем деня  bowuu bowuu

http://www.vbox7.com/play:0be737d0a3

Скрит текст:

# 376
Седмичния Рейтинг  Peace

http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html   bowuu bowuu

1.Paramparça   Star TV   % 8,38   % 20,93   6,51 Milyon
2. Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 7,33   % 19,08   5,70 Milyon
3. Karagül   Fox TV   % 6,99   % 19,77   5,43 Milyon
4. Survivor All Star   TV8   % 6,79   % 20,11   5,28 Milyon

Парченцата все още държат първото място
  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
дано така да откараме до финалния епизод на 8 06 2015г.  Praynig Praynig Praynig Praynig
и да си пожелаем и през новия сезон да си запазим зрителския интерес  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 377
красивата ни Гюлсерен е пуснала нова снимка в инстаграма си

с ето това послание ли е  newsm78 покана ли е   Rolling Eyes  Thinking
Yeni bir hafta,yeni bir bölüm Akşama beraberiz #Paramparça   Peace

започват новата седмица ,вечерта ,с нов епизод на Парампарча  Thinking Rolling Eyes
с оскъдния си турски и гуглето,успях да си го натъманя  Joy Joy Joy Joy
галиба иска да ни припомни да не забравим довчера да гледаме поредния (25еп.)на Парченцата  bowuu
ама как ще забравим бе г-жо Гюлсерен , та ние си го чакаме с такова нетърпение,само дано имаме хубав нет, че миналата седмица беше чок зор на Онлайн гледането ,баш на най-интересните моменти забиваше и докато рефрешна страницата и нещата гитти битти  #Cussing out #Cussing out
хубавото е че бързичко качват серията в Ютуб и така всеки ,който,когато има време може да се яви на поправителен  bowuu bowuu

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 11:16 от Свет_ВАРНА

# 378

нещо за което съм си мислела за Дилара ,вече някой го е казал много хубаво  bowuu bowuu
Скрит текст:

[/center]

# 379
Добър вечер Сладурки wavey wavey wavey wavey

Пожелавам ВИ безпроблемно гледане на 25еп на Парченцата  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

За да гледате Онлайн сериала натиснете тук:

# 380
Здравейте! Heart Eyes
Свет Hug Hug Hug Hug Hug

# 381

Скрит текст:

Скрит текст:

Приятно гледане,момичета!

# 382
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Скрит текст:

# 383
Рейтинга от снощи Peace

http://www.medyatava.com/rating

TOTAL

1    PARAMPARCA    STAR TV    20:44:17    23:46:23    8.27    21.02
2    SURVIVOR ALL STAR    TV8    20:47:08    00:13:42    8.21    21.34
3    KARADAYI    ATV    20:42:00    23:35:54    5.67    14.26
4    PARAMPARCA (OZET)    STAR TV    20:09:11    20:44:17    3.84    12.07

AB

1    SURVIVOR ALL STAR    TV8    20:47:08    00:13:42    8.81    23.31
2    PARAMPARCA    STAR TV    20:44:17    23:46:23    6.73    17.37
3    KARADAYI    ATV    20:42:00    23:35:54    5.74    14.79
4    KIM MILYONER OLMAK ISTER    ATV    23:36:15    00:32:31    3.69    12.96
5    FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER    FOX TV    18:59:42    19:55:19    3.32    16.07
6    PARAMPARCA (OZET)    STAR TV    20:09:11    20:44:17    2.66    9.44

ABC1

1    SURVIVOR ALL STAR    TV8    20:47:08    00:13:42    9.20    22.80
2    PARAMPARCA    STAR TV    20:44:17    23:46:23    8.19    19.90
3    KARADAYI    ATV    20:42:00    23:35:54    6.55    15.87
4    KIM MILYONER OLMAK ISTER    ATV    23:36:15    00:32:31    3.56    11.52
5    PARAMPARCA (OZET)    STAR TV    20:09:11    20:44:17    3.55    11.87

каквато серията ,такъв е и рейтинга  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
за първи път ми се стори мнооого дълга серията, хареса ми началото и края ,все пак нещо се случваше  Peace а през повечето време, моментите на Керка,Осман и пияния психопат Озкан ,ми бяха скучни ,доста нелогични случки се случиха, особенно с Хазал  ooooh! как така ,изведнъж ,от нищото и проговори съвестта ooooh!
да се надяваме че сценаристите ще си направят равносметка и ще започнат да мислят с главите си,защото нещо напоследък май не мислят какви ги пишат  newsm78 глупост след глупост
ами ако нямат идеи ,да ни кажат все ще се намери кой да напише сценарии ,
от няколко епизода се чудя  Thinking  простакеса Керка и психопата Озкан ли,са главните герои  newsm78 които като че ли не ни бяха достатъчни, та напоследък включиха в списъка и това недоразумение Осман  Sick Sick
хубаво да има комични образи,да разведрят обстановката ,но с тез тримката просто прекалиха  Sick

# 384

Може би не само аз съм в питанка  newsm78 може би повечето от вас са в питанка newsm78
Парампарча ,беше анонсиран като сериал за голяма, невъзможна любов  Peace
еее до 25еп. аз не видях за каква голяма любов става дума,да има основателни фактори,един от които е че Джи не е разведен и в добавка и порасналите им деца ... разбирам го ,но много е пасивен, не реагира адекватно в доста от ситуациите,  
за съжаление до сега аз Джи не го усещам като чак толкова влюбен, не говоря да раздава целувки,ласки и т.н.  ,да той я харесва,усеща се че чувства нещо към нея, иска да са едно семейство, убеден е че заедно ще получат така бленуваното щастие, но не усетих да прави каквото и да е по отношение на Гюл, освен че и вярва,до снощи де ... нито веднъж не я защити ,кой не я обиди,кой не им навреди на нея и Джансу, дори след като се разкриваха извършителите,той не им потърси сметка, не можа да ги спре,нито баща си ,нито Дилара ,то не че Рахмито можеше да го спре, да не говорим пък с лейдито само като се сетя кога отиде да и потърси сметка в имението,уж беше много ядосан и само ,след няколкото крокодилски сълзи които му пусна и Джи щеше и той да ревне .... но все пак да беше опитал  Peace
не знам ,но Джи страшно много ме разочарова,много черни точки натрупа и като баща и като съпруг Peace сценаристите нещо май  ooooh! доста са се пообъркали и най-вече са забравили какво прави един истински влюбен мъж, романтиката на Гюлихан  в сравнение с тази от 1001нощ и ЛиН, никаква я няма ,не държа да има целувки,то и в някои сериали липсват целувки,но пък романтиката им е на Мах ...
явно че Савашко и Ясето са ме разглезили или пък защото моят идеал за съпруг е Саваш ага,който не даваше прах да падне в/у Ясето, всеки който по един или друг начин нарани любимата му жена си получи заслуженото..не веднъж с Шахито влизаха в словесни битки  bowuu bowuu
а не само да повтаря че ще минат и тези трудни дни  Laughing Laughing Laughing
тя и Гюл допусна много грешки,но нея ще я оставя за друг път че пак чаршаф написах  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 12:14 от Свет_ВАРНА

# 385
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Светле HugТони HugКеии HugСвет HugАрфи Hug благодаря ви за всички красиви нещица и интересни коментари които споделяте в темичката ни   smile3521 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 386
# 387
Горката Гюлсерен кой ли знае колко е излезнала извъм нерви ,за да удари шамар на Хазал  newsm78

# 388
“Paramparca е серия която далеч не е любовна история, това преди всичко е история за две семейства, едното много богато, другото много бедно, чийто деца са разменени при раждането им в болницата, и разказва за начина по който тези семейства, при тази нова за тях реалност припознават децата като свои родни или като такива на които са отдали живота си, така че това не е романтичен филм, а доста сериозна семейна драма и ако някой   гледа само заради любовта между една двойка, в случая Гюл и Джихан, ще бъде много много разочарован"

това нещо в кавичките го прочетох преди месец-два като коментар към един фрагман, и си помислих, че някой от екипа на парчетата го е написал. Аз не гледам сериала заради любовта между двамата, по-интересно ми е как един такъв удар, като това да научиш, че си отгледал чуждо дете, а твоето е расло при други хора, се отразява на родителите, на децата, на връзките помежду им. Всеки прояви слабост , Джихан реши да се разведе след 19 години брак, и то не фиктивен, някакъв измислен, а съвсем истински според повечето хора, отгледали са чудесни деца, имали са семейство, колкото и да казва Джихан че не било щастливо. Винаги ми е било любопитно, ако любовта в едно семейство свърши, трябва ли и семейството също да се свърши. Според Джихан трябва, но Дилара не мисли така, тя на няколко пъти споменава, че също отдавна не обича мъжа си, и иска да запази брака си заради добрите му бизнес решения, но аз все повече започвам да се съмнявам в тези нейни приказки, тя още има чувства, но не си е признавала много време, сигурно и аз не бих си признала, ако знам че мъжа ми не ме обича от доста отдавна. Извинявайте че пиша  това  за Дилара и то в темата за Нуриш, много ми харесва Нургюл, и като актриса и като човек, като жена, много е естествена и истинска!
Гюлсерен е много чист образ, почти безгрешен, но не бих се зарадвала ако Дилара и Джихан се разведат.

# 389
Bu anlamlı günde gençlerden ödül almak harikaydı yılın en iyi kadın oyuncusu ödülü için Aydın üniversitesine çok çok teşekkürler @paramparcadizi foto: @balibey #iyigeceler #endemol

Нургюл с нова награда за актриса на годината на Aydın üniversitesine  bowuu bowuu
Да е жива и здрава и още много награди да получи, отдавна си ги е заслужила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт