Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Ени  Hug a Wanda  Hug
водя ви един чаровен адвокат  bowuu bowuu

a Wanda какво значи това  newsm78 тук е темата за Нургюл  newsm78
мисля че до сега никого не сме ограничили или нападнали заради мнението му , което понякога може да е различно от това на болшинството,така че споделяй на воля ,може да се получи и спор,но това не е лошо  bowuu
хубаво е когато има различни мнения, получава се интересна дискусия ,все пак сме различни хората ...

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 08:17 от Свет_ВАРНА

# 391
# 392
размечтах се ,като си видях Нуриш на плажа в Бодрум newsm53
слънчице,моренце,севгили ,детенце , просто прекрасно  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

идва ми да събера багажа и хайде на Бодрума   car003
пък и знае ли човек,може късмета да ми се усмихне и да срещна Нуришка  newsm78
и най-после да ми се осъществи и тази мечта  newsm03 newsm03

# 393
слънчице,моренце,севгили ,детенце , просто прекрасно  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Нека твоето желание, бъде мое пожелание  smile3521

# 394

Нека твоето желание, бъде мое пожелание  smile3521
Благодаря ти мила Про Hug дай боже от нашите клавиатури в божиите уши  Praynig най- голямата ми мечта е да си гушна тази невероятна жена и да и благодаря за прекрасните мигове които ми е подарила чрез своите героини  Heart Eyes Heart Eyes
всеки път като отида в Т-я ,без значение къде и кога,все се оглеждам да я зърна ,защото знам колко е хубаво да се срещнеш със своя любимец очи в очи, да го пипнеш ,да му чуеш истинския глас,дори да се снимате баш баша, това е нещо неописуемо ,вече веднъж съм го преживяла и честно да си кажа все още ,след 2години и кусур , ми се струва че е било сън ,но като си видя снимките където сме си двамката и си казвам не миличка това не е било сън  newsm53
Момичета не знам дали сте попадали на снимки на тазгодишни абитуриенти ,от няколко дена съм в шок и ужассс от това което видях
Скрит текст:
http://scena.bg/post/1822?utm_source=facebook.com&utm_medium … aign=Postcron.com
чудя се къде са им родителите  Shocked Rolling Eyes newsm78

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 12:20 от Свет_ВАРНА

# 395
И така вече дом.работата битти и спокойно имам време за любимото си дворче и с удоволствие ще отговоря на пост 388 на a Wanda Hug
не ме разбирай погрешно, не искам да те оборвам или да променям мнението ти  bowuu
а само ще се опитам да се доизясня за вчерашният ми пост,относно грешния анонс на Paramparca и разочарованието на някои фенове от сериала...

ами това е положението ,има хора които се чувстват излъгани ,Парченцата не са оправдали очакванията им ...
искам да подчертая че сериалчето си го харесвам ,трепетно си чакам всяка серия,започнах го с голямо желание заради Нургюл и Еркан, ще си го изгледам и до финалния епизод ...
това си е сериал - училище за родители -деца , всеки има какво да научи или да си свери часовника, според своите разбирания ...
от самото началото сериала ме заинтригува с тази голяма драма и за родителите и за децата, за мен няма голямо значение дали ще завърши с хепиенд за Гюлихан или всеки ще продължи сам по пътя си, ще излъжа ако кажа че не ми е хубаво  да си гледам щастливите,грейнали физоономии на Гюлихан... а и след всичко показано до тук във отношенията на Гюл и Джи,дори Джансу се осъмни , че има нещо м/у мама Гюл и тати Джи, и като добавим анонса на сериала ,за какво друго да си мисли човек,освен че ще има любов м/у Гюлихан ,всеки е наясно че без ядове и пречки няма да мине ,но тук се получава нещо от сорта" умния докато се наумува лудите се налудуваха" и само нараняват Гюл... прекалено добронамерен и пасивен е представен Джи...
на мен баш проблема ми е многото екранно време на простакеса Керка и психопата Озкан, единия освен да се тъпче и само за евро мисли а другия пиянски изпълнения ,боища,ламтене за пари ,друго не показаха,отначало ми бяха забавни,ама вече бактън бе ..ами то и глухия и слепия разбраха лошата атмосфера при която е пораснала Хазал и кой е виновен за лошото и възпитание и вместо драгите сценаристи да се заемат с превъзпитанието на Хазал,защото аз все още имам надежда за нея да стане добър човек,та ни добавиха и това недоразумение Осман...
повече ми се ще да започнат да раздвижват младите, Джансу да се влюби,Озан също,защо не и в Шейда, ще бъде интересно ако и Хазал се влюби,дали любовта няма да я промени към добро,макар и за малко Озан да се премести при Гюл... ами с две думи да се пораздвижи сериала, защото те зациклиха на метресата Гюлсерен и битти ,всеки си я плюе както си иска и колкото си иска ,мачка си я ,без тя да е виновна за нещо ...

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 16:32 от Свет_ВАРНА

# 396
Здравейте!
Свет Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Момичета,адмирации за красотите и коментарите!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 397
Biz efendi efendi çalışıyoruz merak etmeyin#iyiakşamlar @paramparcadizi

Скрит текст:

# 398
Тони Hug Хошгялдин джанъм    love001
Тенкс че си ни довела любимите ми ,Бахар и Сеймен ага и красивата Нургюл newsm51
аз пък ви доведох нашето момче, гепнах го докато си почива   Joy Joy Joy Joy

Пожелавам ви  Peace
Скрит текст:

# 399
Момичета, какви са новините относно превода. Помня, че Кеи беше споменала, че си има своя работа и, че един от екипа е напуснал.

# 400
Момичета, какви са новините относно превода. Помня, че Кеи беше споменала, че си има своя работа и, че един от екипа е напуснал.

tigasa Hug отдавна беше подменена едната преводачка, това до сега не е било причина да се забави превода,просто Кеии е ангажирана, лично но екипа не е спрял работата , макар и бавно ,19епизод много скоро ще бъде готов smile3521
за сега е качена 1част на 19еп.

http://www.vbox7.com/play:f25bc75ebe

поне за сега не мислят да се отказват докато не финализират 1 сезон  bowuu
екипа е малък, а работа е доста и затова малко повече ще се забавят с преводите...
трябва да проявим разбиране и търпение  bowuu bowuu
ако има промяна тук ще ви информираме  Peace

# 401
Разбира се, нищо лошо не казвам. Като информация само попитах. Като не ми отърва, да си намеря преводач. И на работа се ходи, и семейство и къща се оправя...

# 402
Добро утро Сладурки wavey wavey wavey wavey

# 403

Скрит текст:
На Спасовден Христос се възнася на небето

На 21 май/ 2015/ отбелязваме и Спасовден. Празникът се отбелязва винаги в четвъртък, четиридесет дни след Великден.

Според християнските вярвания след възкресението си Исус Христос останал на Земята, за да проповядва своето учение и да беседва с учениците си, като се движел между тях като богочовек. На 40-ия ден в подножието на Елеонската планина до Йерусалим се въздигнал в небесата. С Христовото възнесение завършва и актът на човешкото спасение и затова денят се нарича Спасовден.

В народния календар седемте четвъртъци след Великден се почитат против градушка, а последният от тях - Спасовден, е свързан с култа към мъртвите. Според поверието на този ден се прибират душите на всички покойници, които са на свобода от Велики четвъртък.

Според българските народни вярвания на 40-ия ден от Великден идват и самодиви. Те берат и се кичат с цъфналия в нощта срещу Спасовден росен. С него могат да се лекуват болните. Ето защо в навечерието на празника всички болни и недъгави хора отиват да преспят на росеновите ливади.

Народните вярвания гласят още, че само в нощта срещу Спасовден може да се излекува безплодие. Безплодната жена трябва да преспи тогава под растението росен.

Но не сама, а с придружител, с когото няма кръвна връзка. Преди това двамата поставят върху червен месал спасова пита, варена кокошка и бъклица вино. Около полунощ те трябва да легнат под росена и да мълчат. Малко преди първи петли, около 2 часа през нощта, трябва да оставят храната там и да хукнат към селото, без да се обръщат назад. Смята се, че безплодието остава под росена.

Вярва се още, че ако на Спасовден вали дъжд - годината ще е богата, а реколтата – обилна. На Спасовден имен ден имат Спас, Спасена, Спасимир, Спасимира, Спасияна, Спаска. Денят е и празник на хлебари и сладкари.

# 404

Скрит текст:
Днес /21 май/ почитаме Светите равноапостоли Константин и Елена. Това е денят на игрите по огън (нестинарството). Църковният празник е в памет на император Константин и неговата майка Елена.

През 313 година Константин издава Миланския едикт, с който въвежда християнството като официална религия във Византия. Царица Елена отива на поклонение по местата, където е живял Христос, построява няколко манастира и открива кръста, на който е бил разпнат Исус. Тези паметни събития се смятат за най-важните в историята на християнската църква и затова императорът и майка му са канонизирани за светци.

Обреди и традиции
В чест на св. Константин и майка му св. Елена жените пекат обредни курбани - ако някой от родата е прекарал тежка болест или премеждие. Мъжете, които си харесат булка на 21 май, са късметлии - съпругите им ще са отлични домакини и ще им раждат синове.

Царуването на император Константин е едно от най-важните в историята, тъй като при него християнската вяра, която е дълго преследвана, станала господстваща в обширната му империя.

Общи условия

Активация на акаунт