Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 238
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Добра ви нощ ,момичета ! Hug Hug Hug Hug Hug

Днес мамата нещо ми беше сърдита и не ме пусна ...у къщи...и чак сега сколасах ...този път ме посрещна с широко отворени врати...

Кейййййй...мерсаж... smile3525 txtloves

Адаш...немаш проблем ,мила... Naughty Heart Eyes

Тони Hug...Тигаса... Hug

В понеделник ...да сте на линия...ясно  Naughty hahaha hahaha hahaha

# 436
# 437
Здравейте Сладурки wavey wavey wavey wavey

явно вчера мамата на всички ни е вила сърдита ,почти през целия ден си играхме кой е по инат,тя или аз ,нооо успях,макар и късничко да я надхитря  Laughing Laughing Laughing

Кеии  Hug Тони  Hug Адашче  Hug Арфи  Hug Про  Hug a Wanda  Hug Тигаса Hug

Още с първото кафе да си създадем чудесно настроение в началото на този прекрасен ден!!!
24 май е днес - Ден на славянската писменост и култура и Ден на Св. Св. Кирил и Методий  bg bg bg
Желая ви позитивни емоции и много празнично настроение !
Честит празник на всички българи !
Честит празник на всички учители, ученици, дейци на културата !
На всички абитуриенти с пожелание за красив празник, много късмет и сполука в живота !
Попътен вятър за сбъдване на мечтите ви! Бъдете дръзки и смели в осъществяването им !
На добър час !

Адашче  bowuu на линия съм утре вечер,но от мен файда Йок джанъм по време на онлайн гледането на Парченцата  bowuu bowuu
всеки понеделник съм наредена още от 20часа пред компито ,започвам с озета,нищо че през деня съм гледала последния епизод,пак ми е интересен,ноо не мога да се включвам с коментари, лаптопчо забива, само на рекламите върви добре,но тогава си ползвам минутките за фасче  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 08:37 от Свет_ВАРНА

# 438
и днес ,след толкова години ,вече им загубих края Joy Joy Joy
щом чуя този химн настръхвам  bowuu bowuu

Скрит текст:
страхотни спомени са ми останали от ученическите ми години,толкова много вълнения имаше , започвахме подготовката още в началото на м.май,обикаляхме улиците,марширувахме, пеехме , хората ни се радваха,седмица преди празника почти не учехме, само тренирахме, за да сме перфектни когато минаваме пред трибуната,всеки път ни обличаха с красиви костюми, абе не знам но чувстваше се тази празнична атмосфера дни преди празника и самия празник беше красота и феерия,всички чистички, пременени изпълвахме училищните дворове,всички носехме цветя за учителите ни ,както и цветя за портрета на Кирил и Методии, първо си изпращахме първолаците, после настоящите осмокласници предаваха знамето на бъдещите осмокласници и след това потегляхме с песни и закачки към трибуната...
за съжаление отдавна вече този празник не се празнува толкова вълнуващо, защото нито учениците са ученици,нито учителите са учители,като от нашето време, имаше уважение и страхопочитание а сега никой никого не уважава  bowuu bowuu
вълнуват се само абитуриентите и кандидатстващите в техникуми и университети  bowuu bowuu

# 439
и в този празничен ден да си припомним Детските си спомени  Peace

# 440
да си припомним още една страхотна песен от нашето време  Peace

която ни припомня какви ученици бяхме ,как уважавахме и си обичахме учителите  newsm53

# 441

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 09:19 от Svet_sz

# 442
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Честит 24 май!

# 443

wavey Hug Heart Eyes

Я БЫЛ НЕПОСЛУШНЫМ РЕБЕНКОМ

Джихан Джанова это имя, которое зарекомендовало себя во многих областях искусства. В последнее время зная о том, что к театру уже нет такого отношения, он занимается рисованием. В его доме находится около 60 картин и он подумает о том, что если ему сделают предложение, то он мог бы их выставить в галерее. Пусть у нас будет приятный разговор с успешным человеком.

- Что вас привлекло в сериале «Вдребезги/Осколки»?

Летом прошлого года я решил больше не работать. Сценарий и сам герой очень необычные. Мне серьезно очень понравился герой «Рахми». Он сильно отличается от всех остальных характеров, которые я играл до сегодняшнего дня. Я раньше играл плохого мужчину в «72 камера», но он был не таким плохим человеком. Они люди разного полета. Этот немного другой. Потому что здесь речь идет о совести, о прошлом и о счетах с собственным сыном.

Я ТОЖЕ ЗЛЮСЬ НА РАХМИ

- Есть ли у вас какие-то общие черты с характером Рахми бея, которого вы играете?

Я очень хорошо знаю составляющую структуру такого характера, но она далеко от моего собственного характера. Я ни за что не стану таким человеком. Никогда в жизни я даже и не подумаю о том, чтобы сделать какую-то подставу для собственного сына. Я тоже злюсь на Рахми.

- Каково отношение людей к вам?

Одна молодая девушка в инстаграме так написала: «Пусть Господь покарает тебя, тебя в этой жизни никто не любит, ты умрешь в одиночестве» … Это хорошо с одной стороны, но до такой степени увлечься это уже попахивает шизофренией. Это очень плохо потерять реальную действительность и искать правду вот таким способом.

Я БЫЛ НЕПОСЛУШНЫМ РЕБЕНКОМ

- Каким было ваше детство?

Если честно, как-то мать привела меня к доктору со словами «он ненормальный». Я был непослушным ребенком. Любой ребенок непослушный, но я был совсем не таким, был не просто непослушным. Но я не причинял вреда. В то время, когда я проказничал, мама пела мне «моя мама, красивая мама, забери меня к себе», но потом говорила «когда со мной что-нибудь случится, будешь петь эту песню». И тогда я плача и рыдая уходил и думал, молился, что же будет если с моей матерью что-то случится. Я был очень эмоциональным ребенком.

- Хорошо, в настоящей жизни, подвергались ли вы насилию со стороны женщины?

Да, подвергся. У нас в начальной школе была очень жестокая преподавательница. Очень амбициозная учитель. Она нас сильно била.

- Сколько у вас братьев и сестер?

Нас в семье четверо. Мы росли в огромной любви, мы видели любовь намного больше всех остальных. У нас была большая семья.

МОЙ ОТЧИМ КАРТАЛ ТИБЕТ

- Если я не ошибаюсь, то ваша семья принадлежала искусству? Хорошо, кто ваш знаменитый отчим?

Да…Мой отец «Махир Джанова» занимался режиссурой и управлением в государственных театрах. Потом мой отчим Картал Тибет (актер, режиссер). Он отец моих двух младших братьев (сестер). Каждый в нашей семье привязан к искусству.

- Есть ли какой-нибудь вклад вашего отца в то, что вы выбрали искусство?

Конечно есть. Я решил взять с него пример. Я знаю много великих актеров и они меня очень любят. Хочешь ты или не хочешь это дало направление мне по жизни.

- Что вы думаете о нынешнем отношении к театру?

Мы запятнали театр. Вообще-то не запятнали, мы его уничтожили; к сожалению.

Я БЫ ХОТЕЛ,ЧТОБЫ У МЕНЯ БЫЛ РЕБЕНОК

- Вы жалеете о том, что у вас нет детей?

В жизни так получилось. Хотел бы, очень хотел бы. Я мечтал об этом, во времена учебы в лицее, мечтал о том, чтобы в 60 лет вместе со своими внуками ходить в театр. Но до появления этого внука есть еще много ступеней, которые не удалось мне встретить в своей жизни. У нас не получается все именно так, как бы нам этого хотелось. Но я не считаю, что это мое упущение. То, что этого нет, это не самая большая потеря.

- Думаю, что вы сожалеете о пристрастию к спиртному…

Жизнь меня свела как с хорошими людьми, так и с плохими. Если подумать, то каждый из них внес свой вклад. Я сейчас доволен собой. Да, у меня есть кое какие пристрастия, я не совсем спокойный человек, иногда сам с собой ругаюсь. Я ни о чем не сожалею в жизни, действительно ни о чем.

Перевод: Виктория Алаташ

# 444
Здравейте!

Свет  love001  Ени  love001  Svet  love001

Скрит текст:

# 445
Svet Hug Благодаря за интервюто!  smile3525 smile3525 smile3525

Скрит текст:

# 446
Светле HugСвет HugТони Hug

# 447
# 448
Привет,къзларки... Hug Hug Hug

Днес бях в разход целият ден ,но вече съм готова за поредната доза Парампарча...ама newsm78...май няма да ни зарадват...НО Naughty...съм сигурна ,че рано или късно ще дойде ВИДЬОВ ДЕН... bowuu Peace Peace Peace
Ето ...малко снимчици...

# 449

Много ще се радвам накрая Озан да прогледне Rolling Eyes...и се влюби в това прекрасно създание.../по горе bowuu hahaha/

Общи условия

Активация на акаунт