Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
С Озкан да не е тази, дето му се обаждаше от Германия?

# 421

wavey wavey wavey wavey wavey

Paramparça 26. Bölüm Fragmanı

Арфа  Hug Адашче  
Hug
Ееее в понеделник ще гледаме май доста динамична серия, хади бакалъм  bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 21:45 от Свет_ВАРНА

# 422
С Озкан да не е тази, дето му се обаждаше от Германия?

тази ако не се лъжа  newsm78 е новата му годеница ,Джандан  му я намери  bowuu

# 423
Привет мили момичета  Hug Heart Eyes Grinning, Момченцето на Нургюл днес става на 10г. май  newsm78 Много хубав пост има под снимката, доколкото успях да си преведа от английски вариант на Гугъл, това са нейни думи:

10 yıl önce bugün bu saatlerde küçücük bişey verdiler elime. Beni ben yapan bişey. 10 yıl hiç de öyle su gibi geçmedi. Dolu dolu geçti. Birbirimizin en acı ve en mutlu anlarında birlikte olduk. Hayatı paylaştık. Beni çoğu kez çok güldürdü,gururlandırdı,sinirlendirdi.terlik fırlatabilen bi anne olamadım ama diğer bütün anne klişelerini bana tattırdı saolsunŞimdi kocaman genç bi çocuk oldu. Benim hayatım olduseni o kadar çok seviyorum ki

doğum günün kutlu olsun aşşşkıııımmmmm

10 years ago today at this hour they gave something tiny in my hand. It's made me who I am. for 10 years it has not passed like water. Been fullest. We were together in the most bitter and most happy moments. We shared life. She made me laugh, too often, can throw slippers mother I couldn't be angry. but all the other mom would huge me taste cliches was young boy saolsunŞimdi. My life was for you love you so much

️ happy birthday aşşşkıııımmmmm

Арфи Благодаря че ни напомни за този толкова важен ден на нашата любимка    bouquet  bouquet  bouquet
 newsm59  party023 Да и е живо и здраво малкото мъжленце ,много успехи,прекрасно детство да я дарява с много радостни мигове   ura

# 424
Адашче   Hug извинявай но ще ти пренеса коментара и тук  Praynig Praynig Praynig

Svet_sz

Re: Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 101
22 май 2015, 10:50 #602

Какво да кажа ... newsm78...хем съм съгласна,хем не съм...
Съгласна съм с това ,че сериалът е семейна драма...същото като Ойлето...жалко само ,че в началото така ни подведоха...но и аз като теб ,Арфи...не съм разочарована...еее...искаше ми се да има и малко повече ашк,но не е късно...чака ни и втори сезон...
Относно разводите и образите на героите...Не мисля ,че един брак трябва да се запази ,ако няма любов...затова напълно оправдавам Джихан...Срещайки Гюл...в есента на своя живот,той може би за пръв път обича...не мисля ,че тя е главният фактор за негово решение за развод...а само една от малкото причини,виждайки в нея една готова на всичко майка и най вероятно съпоставяйки я с жената до себе си...Дилара...не я харесах още от самото начало...студена жена и майка...в по късен етап на моменти се осъмних ,че наистина обича Джи,но това ,което извърши...тотално я превърна в отрицателен образ за мен...не може с цената на всичко...с цената на парите и своето високопоставено място в обществото да си играеш със съдбите на хората...и най вече със собственните си деца...така и веднъж не помисли и не се постави на мястото на Гюл,след като и взе Хазал...нееееее...това е непростимо... Naughty
Някои /фенове/ казват ,че Джи много бърза...че все още е женен...ииииии...питам аз ...защо ...нима няма право и той на щастие...за кога да чака...животът е твърде кратък,за да го изпуснем ,да се изниже пред очите ни...една вечеря,леко докосване и най вече присъствието на жената ,която го привлича и вълнува,не само като такава ,а и като всеотдайна майка ...нима е престъпление...
Не искам  ,а и не ми се вярва Дилара да се промени...и да продължат с Джихан своя "фиктивен" брак...има ли смисъл...когато всички могат да бъдат щастливи ,а не да се погребат ,заради "децата",които м/у впрочем ,вече не са деца ,а големи и трезвомислещи хора...
И...аз се олях...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

припокрива се изцяло с моето мнение  newsm10 smile3521
за мен също брак без любов ,не е никак добре да продължава, дори и заради децата, те не заслужават напрегната семейна атмосфера ,постоянни скандали и т.н.... никой няма да спечели от фиктивния брак,всички ще страдат,единственно може би Дилара ще бъде за малко доволна и щастлива че е успяла да си върне съпруга, но никой друг  bowuu
и според мен Гюл не е главен фактор изиграл роля при вземането на решението за развода на Джи, от разказите му разбрахме че тя по доста неща прилича на майката му,по думите му майка му е била страхотна жена  и същата самоотвержена майка,може би този факт го накара да забележи тази обикновенна жена ,Гюлсерен още при първата им среща ,страхотна готвачка е,готви толкова вкусни сърми ,също като майката на Джи и т.н , а и знаем от реалния живот, че синовете,когато си търсят съпруга се оглеждат за прототип на майка им...
убедена съм че Дилара няма да се промени,няма как да стане ,защото тя винаги си е била такава студена към Джи и към децата си,може би в такова семейство е пораснала,все пак децата доста често правят това което са видели от родителите си ,защото смята че е правилно...
 след като Джи вкуси от топлата,спокойна атмосфера в дома на Гюл, не мисля че ще иска пак да се върне в студеното имение  bowuu
Адашче,не знам дали ще бъде изненада за теб,защото за мен беше , доста от туркините подкрепят действията на Дилара,харесват я, защитават я,оправдават всичките и глупости с обяснението че тя се бори за мъжа си и дори искат отново да ги съберат с Джи,така е може би според техните разбирания,де да ги знам ,според тях Гюл е виновна за развода на Джи, така че като нищо може да го върнат Джи в имението при Дилара  Whistling Whistling
фрагмана не вещае нищо хубаво за Гюлихан ,както и за Джансу и Гюл  bowuu bowuu bowuu
чувствам че на финала на сезона ще се отзовем там откъдето тръгнахме ,с разликата че Гюл е разведена  ....

# 425
Здравейте!
Свет  Hug  Арфи  Hug  a Wanda  Hug Свет  Hug Тигаса  Hug  
Момичета,благодаря ви,за прекрасните коментари!
Много стойностни,много!

Мерси за снимките и трея!

Скрит текст:

Скрит текст:

Да е жив и здрав малкият Осман Неджат!

# 426
  • Варна
Здравейте, момичета!

Hug Hug Hug

Чудесна дискусия сте имали.  smile3501
За мен, в даден момент измениха първоначалния замисъл на сериала,
по една или друга причина. Сега като че ли се опитват да се върнат в началото,
затова има толкова странични неща, дори ненужни. Остават три епизода
до края на сезона, ще видим какво са измислили сценаристите.
Надявам се да е нещо интересно.

Резюме на 26 епизод

Голям удар

Рахми, който използва Хазал в неговата игра, за да навреди на онтошенията
между Джихан и Гюлсерен, нанася най-големи щети на себе си,
той получава сърдечен удар. Джихан вижда Дилара като съучастник в тази игра,
тя се опитва да изчисти името си, но получава напълно неочакван удар от Рахми.

Шок в съдебната зала

Денят, който всички чакаха, делото за попечителство над Джансу дойде.
Джихан и Дилара мислят, че случаят ще мине лесно и са напълно спокойни,
но остават в пълен шок след решението на съда.

Дали Джихан ще избере любовта или детето си?

С това, което Джандан казва на съдията, процесът поема по съвсем друга посока.
Джихан е принуден да избира между Гюлсерен, жената, която той обича
и дъщеря му Джансу. За да станат нещата по-лоши, това решение ще засегне и Хазал.

http://izleyiciplatformu.com/haber/6691-english-news-paramparca- … e-26-preview.html

Счупени Парчета - фрагман на 26 епизод - с Бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:a6905e98d3
За гледане от чужбина

Приятен ден, момичета!

# 427
Сякаш и 19-ти епизод е преведен. Като отворих фрагмана във "В Бокс" и той се появи от дясно. Алина  Боз, нали бяха писали, че ще напуща сериала? Явно са се променили нещата.

# 428
Добър вечер Сладурки wavey wavey wavey wavey

Кеии Hug
Благодаря за превода на резюмето и фрагмана на 26еп. на  newsm51 newsm51 newsm51
както си и мислех нещата хиич няма да са лесни за Джихан ,Гюл и момичетата,но пък като че ли ми се струва че нещата няма да са такива каквито изглеждат  Thinking дано да се мъчат да ни подхлъзнат с тези разбъркани кадри, не ми се иска да връщат на старите им места момичетата  #Cussing out
чудно ми е какво точно празнуват психопата Озкан и Джандан  newsm78  не ми се вярва да спечели попечителството,кой ще му даде Джансу с това черно минало  bowuu bowuu
дали няма да ни разкажат какво точно се е случило със сестра та на Джи newsm78 newsm78
 но на мен ми е най-дерт на къде тръгна дедко с този пищоф  Rolling Eyes newsm78 да не иска да трепе Гюлсеен  Thinking
явно развитието на отношенията на Гюлихан ще ги  оставят за 2 сезон  Thinking Thinking

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 21:47 от Свет_ВАРНА

# 429
Да не вземе да се появи жената от Германия, дето му се обаждаше. Че да не вземе и тя да е с някакво дете?

# 430
Сякаш и 19-ти епизод е преведен. Като отворих фрагмана във "В Бокс" и той се появи от дясно. Алина  Боз, нали бяха писали, че ще напуща сериала? Явно са се променили нещата.

качени са 1,2,3,част на 19еп.,остава 4 част ,може би най-късно до понеделник ще бъде готова  bowuu bowuu
това за излизането на Алина от сериала, беше споменато много отдавна,миналата година ,ако не ме лъже паметта Rolling Eyes Rolling Eyes  във връзка с отговора ѝ,че иска в Русия а си завърши образованието,дори тогава ,до колкото си спомням Thinking Еркан отрече,
в последното интервю на Алина ,което беше преди месец ,ако не се лъжа newsm78 нямаше и тек намек че момичето ще напуска,така че надявам се да не се случи подобно нещо,все пак е ключов образ в историята bowuu bowuu

# 431
Да не вземе да се появи жената от Германия, дето му се обаждаше. Че да не вземе и тя да е с някакво дете?
аз чакам и това да се случи ,много искам да се появи германката  и да е бременна ,ама доста да и личии ,тогава ще обърка плановете за перфектно семейство на тоз психопат Озкан  smile3508 
Джанданка съвсем ще откачи Joy Joy Joy

# 432
# 433

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 21:54 от Свет_ВАРНА

# 434
може би с това пак ще завърши 26еп.  Thinking
а какво ще избере Джи  Peace любовта или дъщеря си  Rolling Eyes Rolling Eyes
без да се замисля ,ще кажа че детето е по-важно за всеки родител,така че няма да му е трудно да вземе това решение нашия влюбен господинчо  bowuu bowuu

Прекрасна съботна вечер, изпълнена само с хубави емоции и прекрасни мигове с любимите ви хора

Общи условия

Активация на акаунт