Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Привет, Свет  Hug Heart Eyes Grinning и тук! Честит празник на всиччки пазнуващи!   bouquet

Нюргуль Ешилчай открыла сезон морей.
Актриса,которая снимается в сериале "Вдребезги",открыла сезон морей,поехав отдыхать в Бодрум.
ЕЕ сын не отлучался от нее ни на минуту,Нюргуль же весь день читала книгу.
Сначала актриса,сказала сыну,о том,что бы он не купался,после сказала обратное.

Перевод:Инара Теоман.

Минах по диагонал всички коментари, следобед ще се изявя и аз, като ги изчета по-внимателно, че сега изчезвам да поработя .....  newsm53 smile3521

# 406

Здравейте!

Свет,Арфи-драго ми е! Hug Heart Eyes Hug

smile3521 smile3521 smile3521

Скрит текст:

# 407

Скрит текст:

# 408

Скрит текст:

# 409
“Paramparca е серия която далеч не е любовна история, това преди всичко е история за две семейства, едното много богато, другото много бедно, чийто деца са разменени при раждането им в болницата, и разказва за начина по който тези семейства, при тази нова за тях реалност припознават децата като свои родни или като такива на които са отдали живота си, така че това не е романтичен филм, а доста сериозна семейна драма и ако някой   гледа само заради любовта между една двойка, в случая Гюл и Джихан, ще бъде много много разочарован"

това нещо в кавичките го прочетох преди месец-два като коментар към един фрагман, и си помислих, че някой от екипа на парчетата го е написал. Аз не гледам сериала заради любовта между двамата, по-интересно ми е как един такъв удар, като това да научиш, че си отгледал чуждо дете, а твоето е расло при други хора, се отразява на родителите, на децата, на връзките помежду им. Всеки прояви слабост , Джихан реши да се разведе след 19 години брак, и то не фиктивен, някакъв измислен, а съвсем истински според повечето хора, отгледали са чудесни деца, имали са семейство, колкото и да казва Джихан че не било щастливо. Винаги ми е било любопитно, ако любовта в едно семейство свърши, трябва ли и семейството също да се свърши. Според Джихан трябва, но Дилара не мисли така, тя на няколко пъти споменава, че също отдавна не обича мъжа си, и иска да запази брака си заради добрите му бизнес решения, но аз все повече започвам да се съмнявам в тези нейни приказки, тя още има чувства, но не си е признавала много време, сигурно и аз не бих си признала, ако знам че мъжа ми не ме обича от доста отдавна. Извинявайте че пиша  това  за Дилара и то в темата за Нуриш, много ми харесва Нургюл, и като актриса и като човек, като жена, много е естествена и истинска!
Гюлсерен е много чист образ, почти безгрешен, но не бих се зарадвала ако Дилара и Джихан се разведат.

a Wanda  Grinning Hug, привет, съжалявам, че толкова късно пиша, но то е за да подкрепя и допълня мислите ти за брака на Дилара и Джи.....  Да, права си, че като си изтърпял толкова години, вероятно можеш и още - заради по-малкото дете, заради семейния бизнес и имиджа на големия син и семейството..... Или не можеш заради студената, почти безчувствена жена до теб, заради приоритета на обществения престиж, наложен като мярка за съвършенство в собственото ти семейство, заради родител от типа на Рахми или заради собствените чувства...... Труден кантар, за съжаление май не натежава в никоя посока.... В този смисъл Джи може би трябваше да изчака, така нямаше да даде коз в ръцете на Дилара, нямаше да я озлоби.... Но чувствата могат ли да бъдат вкарани в някакви релси? Като гледаме Джи, бих рекла - да! Според мен, той изпълнява собствените си заповеди да сдържа чувствата си и да издържи на всички гадости доста успешно за мъж, като ги знаем какви са импулсивни по принцип представителите на силния пол...... Та, ако Дилара се промени към добро, както постъпват обикновено във вторите сезони турските сценаристи, тогава дилемата семейството или късната любов ще е доста за мислене......

Свет  Hug Grinning, изпълнявам си обещанието - прави сте и ти, и a Wanda, че анонсът е сгрешен още в началото, не биваше да акцентират толкова на любовта на Джи и Гюл, възможна или невъзможа, правилна или не..... Драмата си е на преден план, определено, но пък дали щяха да го продадат толкова успешно филмът., ако бяха анонсирали повече нея? Аз, като си познавах Еркан, с какъв финес и майсторлък играе, какво представлява лицето му, когато се обяснява в любов и като знаех колко естествено и страстно играе Нургюл, си мислех, че ще горим всички, заедно с тях и любовта им..... Обаче ни изненадаха с късна любов, срамежлива и стресирана героиня и влюбен мъж от доста мисловен тип..... Може би затова има разочаровани фенове, но каквото и да ни показват, аз не съм от тях..... Много ми хареса, мисълта ти, че сериалът е училище, точно така е. Не вярвам да има жена, на възрастта на Гюл или по-възрастна, в подобна на нейната ситуация, която да не си е мислила, как би постъпила, ако такова нещо ѝ се случи..... Не вярвам да има фенка, която не се е поставяла и на мястото на Дилара..... Образите са събирателни, колкото и противоположни да изглеждат, колкото и да се мъчат да ги противопоставят сценаристите и двете са майки, които искат най-доброто за дъщерите си.... Ето затова и аз, поради тази причина, майчиното чувство, усет, отношение..... не мога да не приема това безрезервно решение на Гюл -  най-доброто и за двете момичета, на каквато и да е цена, но и не мога да оплюя тотално Дилара, че не прави същата жертва, нея просто животът не я е научил на това......

Е, мойто писание си стана направо чаршаф..... Спрях с пожелание за хубава вечер и дано има нещичко скоро, я фрагмент, я снимка.....

Тони  Hug Heart Eyes Grinning!

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 20:18 от arpha

# 410
Добър вечер момичета  wavey wavey wavey wavey

За съжаление днес хабер Йок за Парченцата, ни снимки,ни фрагман  Laughing Laughing Laughing
дано утре вече ни пуснат нещичко  Praynig Praynig

Тони Hug много красоти си ни донесла ,Благодаря ти    bouquet   bouquet   bouquet
Арфи Hug тенкс за красотите    bouquet   bouquet   bouquet
изчетох с голям интерес коментара ти newsm10   love001
 и аз като теб по никое време ще се разпиша,ама какво да правя като сега ми текна мисълта  Joy Joy Joy Joy Joy
по отношение за грешния анонс ,според мен много непрофесионално е, за да се продаде в доста държави да рекламират нещо което след 2-3еп. ще се разбере че е лъжа  Thinking
но пък сетих се нещичко  Rolling Eyes Rolling Eyes
може би сериала от началото е бил замислен точно така да бъде,успоредно с голямата трагедия с разменените момичета да започне и голяма невъзможна любов на Гюлихан ... но това че следят фенските настроения и желания на комшийските зрители е наложило и изкривяване от на първоначалната идея на Парченцата ,сега ще ви обясня за какво става дума Peace
не си спомням коя серия беше 5-6, но става дума за момента в който Хазал се хвърли пред мотора,тогава Джи и Гюл трябваше да се разхождат в гората, имаше го това във фрагмана,било е в края на серията, не го дадоха разговора им ,имало е  договорка м/у Джи и Гюл,че нещата ще се задържат докато не се разведат и двамата, но заради доста нападки от турски фенове,че не може да бъдат заедно Джи и Гюл заради факта че са женени, този момент не го дадоха и започнаха и зациклиха на Гюлсерен е метресата на Джихан ,за мен от този момент нещата се объркаха и линията тръгна в друга насока, може би тази промяна е объркала и сценаристите и се оплетоха като патета в калчища Thinking така си мисля де  Peace Хазал я направиха психясала тинейджърка, все едно Озкан и е истинския ѝ баща  Joy Joy Joy Joy галиба забравиха май че ходи на психиятър, дори и след като е разбрала че благодарение на мама Гюл е жива и здрава, пак никаква промяна в държанието ѝ  Shocked защото сълзите и, разкаянието ѝ в 25 еп.не ми е истинско,много нагласено ми изглежда,от сценаристите де bowuu но ще си изчакам преводаи тогава пак може да го коментирам,може пък с превода да се разбере нещо което съм пропуснала или неразбрала  bowuu

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 23:35 от Свет_ВАРНА

# 411
# 412
 Hug
Цитат
като си изтърпял толкова години, вероятно можеш и още - заради по-малкото дете, заради семейния бизнес и имиджа на големия син и семейството..... Или не можеш заради студената, почти безчувствена жена до теб, заради приоритета на обществения престиж, наложен като мярка за съвършенство в собственото ти семейство, заради родител от типа на Рахми или заради собствените чувства...... Труден кантар, за съжаление май не натежава в никоя посока.... В този смисъл Джи може би трябваше да изчака, така нямаше да даде коз в ръцете на Дилара, нямаше да я озлоби.... Но чувствата могат ли да бъдат вкарани в някакви релси? Като гледаме Джи, бих рекла - да! Според мен, той изпълнява собствените си заповеди да сдържа чувствата си и да издържи на всички гадости доста успешно за мъж, като ги знаем какви са импулсивни по принцип представителите на силния пол...... Та, ако Дилара се промени към добро, както постъпват обикновено във вторите сезони турските сценаристи, тогава дилемата семейството или късната любов ще е доста за мислене......

Според мен се случи следното: Да, Джихан видя една красива и готова на всичко за детето си майка в онази първа тяхна среща. Но за толкова години колко ли красиви, но обикновени, непревзети  жени и майки са минавали покрай него, той не е забелязал никоя друга дотогава. Никак не е случайно, че той имаше очи да види жена като Гюл непосредствено след  удара който го сполетя научавайки че единствената, любимата му дъщеря Джансу, ами тя не е негова, Джансу си има друг татко. Точно тогава Джихан забеляза една жена като Гюлсерен, точно тогава брака му се видя безсмислен, защото това дете бе най-важното, най-слабото му място. А когато разбра, че Гюлсерен е въпросната жена, родната майка на Джансу, е тогава вече назад връщане нямаше. Дали има вина за решението си – това не мога да определя, защото не съм била на негово място  Simple Smile но винаги е тъжно когато едно семейство се разделя. Даже Гюлсерен в една от сериите като прочете новината във вестника за развода на Джи и Ди се натъжи.
Дилара, понеже не иска да проумее, че  брака й не се е развалил отвън, а отвътре, стовари цялата отговорност върху Джихан и Гюлсерен. И направи непростими за самата нея грешки, за които вероятно ще съжалява един ден. Най-отблъскващите бяха, че се опита да унижи Гюл заради бедността й, това никак не подхожда на „аристократична” дама, това го вършат парвенютата. и другото бе, че на няколко пъти се опита да очерни Джихан пред  децата им, знаейки каква е истината. Това че не се предава обаче буди симпатии у мен, защото тя знае че си струва да се бори за предишния   си живот и съпруга си, ами да не е малко, кой би се отказал с лека ръка. Но поне засега изглежда така че каквото и да направи, с брака й е свършено, дори Джихан да се върне в голямата къща, те брак вече нямат, той вече ще е фиктивен. Това което имат обаче не е малко  - деца и някои общи врагове.
Сега й е мъчно и не знае какво ще прави, не знае как би продължила живота си. Точно обратното, Джихан се чувства силен, защото не се страхува да започне живота си отначало.  Това обаче не го прави по-симпатичен в очите на другите, на турската публика за която пише Свет, напротив, той сякаш е виновен за това, че е способен, а жена му не е.  Thinking Thinking

И внимавайте булки, че все още е Спасов ден  Simple Smile

# 413
Joy Joy Joy a Wanda, Свет! За всичко написано от вас - голямо ДА!  newsm10 Лека и спокойна нощ, мили момичета!  Grinning Grinning Grinning

# 414
Привет Сладурки  wavey wavey wavey wavey

Тони  Hug Wanda  Hug Арфа Hug

Скрит текст:

# 415
Привет...в петък,момичета! Hug Heart Eyes Party Party Party

Страхотна дискусия Rolling Eyes Peace...Браво smile3501...хем съм съгласна ,хем не Thinking...писах у нашто дворче...да не се повтарям и тук... bowuu hahaha hahaha hahaha

Това май е улицата на Гюл newsm78...да не би Хазал да и е на гости... newsm78

Приятен ден ,МОМИЧЕТА !

# 416
Привет мили момичета  Hug Heart Eyes Grinning, Момченцето на Нургюл днес става на 10г. май  newsm78 Много хубав пост има под снимката, доколкото успях да си преведа от английски вариант на Гугъл, това са нейни думи:

10 yıl önce bugün bu saatlerde küçücük bişey verdiler elime. Beni ben yapan bişey. 10 yıl hiç de öyle su gibi geçmedi. Dolu dolu geçti. Birbirimizin en acı ve en mutlu anlarında birlikte olduk. Hayatı paylaştık. Beni çoğu kez çok güldürdü,gururlandırdı,sinirlendirdi.terlik fırlatabilen bi anne olamadım ama diğer bütün anne klişelerini bana tattırdı saolsunŞimdi kocaman genç bi çocuk oldu. Benim hayatım olduseni o kadar çok seviyorum ki

doğum günün kutlu olsun aşşşkıııımmmmm

10 years ago today at this hour they gave something tiny in my hand. It's made me who I am. for 10 years it has not passed like water. Been fullest. We were together in the most bitter and most happy moments. We shared life. She made me laugh, too often, can throw slippers mother I couldn't be angry. but all the other mom would huge me taste cliches was young boy saolsunŞimdi. My life was for you love you so much

️ happy birthday aşşşkıııımmmmm

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 17:14 от arpha

# 417
Имаме и три групи снимки, дано и фрагментите са толкова:

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 17:15 от arpha

# 418
# 419
Вече имаме три групи снимки, дано и фрагментите са три:

Общи условия

Активация на акаунт