Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Цитат
да не предвиди какво ще направи Джандан, просто е несериозно
Добро утро и от мен. Може би не е очаквал, че толкова далече ще стигнат амбициите и. За Хазал, това, че не и обърнаха достатъчно внимание, а тя искаше вниманието да е само за нея, при положение, че не са свикнали с постоянното и присъствие като пълноправен член на семейството, не съм съгласна. На нея характера и е еснафски, като Кериман. Търси материалното. Като разбра, че не е желана, защо не си тръгна, ами се натиска да стои при хора, дето не я обичат? Погледа и е завистлив.

Наиситна и образа на Йълдъръм го изкривиха. Досега, видио клипове от интернет ли не сваляше,
хора ли не издирваше, още какви ли не неща. Освен това знае каква е Джандан,
видя как действаше на делото с развода на Гюлсерен и Озкан, можеше и той да се подготви
и да предостави на съда фактите, които не са в полза на Озкан.
За Хазал също не съм съгласна. Какво значи - като не е желана да си тръгне?
Къде да отиде, нали те са истинското й семйство. Хазал не е искала вниманието да е само
за нея, а да има обичта на Джихан и Дилара, които те открито и непрекъснато
демонстрират към Джансу. Това допълнително повлиява за лошото така или иначе поведение
на Хазал. Затова злобата, ревността взеха превес. Поне от това, което помня,
Джихан и Дилара са обръщали внимание на Хазал предимно, когато тя напарви някаква беля
или е болна. Нямам спомен например, Джихана да звънне на Хазал просто така и да й каже
да излязат да закусят някъде, което пък не един или два пъти сме виждали да прави с Джансу.
Повечето от нещата са все малки неща, които с натрупване се превръщат в бомба със закъснител.
И скоро бобата най-вероятно ще гръмне.
Независимо от всичко, на мен все още ми е интересна историята около момичетата.

# 541
Цитат
да не предвиди какво ще направи Джандан, просто е несериозно
Добро утро и от мен. Може би не е очаквал, че толкова далече ще стигнат амбициите и. За Хазал, това, че не и обърнаха достатъчно внимание, а тя искаше вниманието да е само за нея, при положение, че не са свикнали с постоянното и присъствие като пълноправен член на семейството, не съм съгласна. На нея характера и е еснафски, като Кериман. Търси материалното. Като разбра, че не е желана, защо не си тръгна, ами се натиска да стои при хора, дето не я обичат? Погледа и е завистлив.

Привет, мили  момичета!  Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug

Мила Кеии  Hug Heart Eyes Grinning, благодаря на екипа за поредната преведена серия, поздравления за постоянството, с което устоявяте на трудностите и продължавате да ни радвате! newsm51 newsm51 newsm51

Прочетох ви с голямо удоволствие, мили момичета! Съгласна съм с всичко написано, а възможността да гледаме до края на юни е прекрасна изненада, нямам търпение да се потвърди.  Praynig Praynig Praynig

Обсъждали сте доста Хазал, при мен като че ли везните накланят повече към еснфското възпитание дадено ѝ от Керъл, което за съжеление не пожелаха да променят по никакъв начин нито Дилара, нито Джихан. По-лесно им беше да приемат присъствието на Хазал автоматично и едва ли не като заместител, не поискаха да я опознаят, почти не разговаряха с нея, а ако се случваше, винаги наблягаха на това какви са правилата или се изненадваха на постъпките ѝ след дъжд качулка, а самите прегрешения си отминаваха тихомълком. Никой не поседна с нея да ѝ обясни, да изкоментират, разчитаха на някакъв си психолог, при който тя дори не ходеше в началото.....

# 542
http://life.dir.bg/news/zhena-mazh-otnoshenia-turski-serial-19199809?nt=5   От българската преса. На "Карадай" излезе резюме и трейлър. Тази вечер дали и тук ще има такива.

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 18:39 от tigasa1

# 543
Keii, Игра на тронове излъчва нова серия от  пети сезон всеки понеделник по целия свят. В Щатите,   България - в 21 ч., в Турция ми се мярна някъде, че е от 22ч, естествено с турски субт. Никъде не излиза в предния ден, или по-рано! Канала който излъчва не е турски, вероятно затова не участва в класацията, но дърпа доста от зрителите.
Разбира се ако един сериал има интересен сценарии и добри изпълнители, няма да има отлив от публика, и обратното.
По въпроса за делото и за това, че Джандан се бе подготвила. Аз не казвам, че Озкан заслужава нещо, камо ли Джансу, тук става въпрос, че богатото семейство, във вида в който е, не би се харесало на никой съд по света, не вярвам някъде да отсъдят родителски права на семейство с толкова лични проблеми и скандали. Освен това, делото съвсем не е приключило , то е в самото начало, и както видяхме потърсиха и Джансу за мнение. Джандан изопачи истината около Озкан, представяйки го като поправил се и стягащ се за сериозен семеен живот. Интересно, че за Илдирим не остана друго освен да предложи същата лъжа – ето ви Дилара и Джихан, едно стабилно семейство, което дори не си спомня времената когато е искало да се разделя. Всеки  си играе играта, залога- Джансу. Ако питате Гюлсерен, тя е съгласна от цялото си сърце на такова представление, защото по-важно от детето няма, пък и струва ли си да се рискува заради една любов дето я се получи я не. Въпреки че тя бе тази която помоли Джихан да приеме предложението на адвоката, Джихан не постъпи като себе си в този момент, много пъти го шантажираха, никой път не се поддаде, но този път прие, от страх  най-вероятно.
От цялата работа Хазал се озова пак при мама Гюл. Съгласна съм с всичко което сте написали за „непослушното”  момиче, само не видях Гюлсерен къде е. Хазал живее при Дилара едва от няколко месеца, нима момичето сега е станало лошо? Хазал е изтървана много отдавна. Каквато и да е причината, тя още преди да разбере, че е богата се държеше ужасно с Гюл, със съучениците си, пак излизаше със съмнителни типове, пак не вдигаше телефона на майка си.

# 544
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey

Кеии  Hug Адашче   Hug  Арфи  Hug Тигаса   Hug  Про   Hug a Wanda  Hug

Кеии   newsm10 Благодаря за преведената част,интересните разяснения и коментарите newsm51

# 545
Много приятна изненада си имаме  newsm53

Paramparça 28. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=8FInzGK4Cqo

явно ще си гледаме Парчетата до края на юни  newsm78 не пише Финал сезони  Peace
нищо хубаво не ни очаква в понеделник,голям екшън ,кой ли е убил моториста  Thinking
Хазал или Рахми, ама по това колко е притеснен дедко и думите му  Peace аз какво направих  Peace
галиба Рахмито ще е  newsm78
но пък какво е направила Хазал ,че е толкова изплашена  newsm78
Джи бърза за попечителството над Хазал  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes бил обещал на Хазал ,защо,какво ли се е случило  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ще си получим отговорите в Понеделник 08 06 2015 от 21часа

# 546

Прекрасен Петъчен ден и Незабравими Почивни дни с много късмет и мнооого усмивки lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 547
Хазал само да има зор, тогава признава майка си /Гюлсерен/.

# 548
Привет и хубав петък на всички желая!  Hug Heart Eyes Grinning  Хвърлиха ни в размисли от нощес:

От Зари:

Рахми: Какво направих аз?
Дилара: Какво правиш, маменце?
Джансу: Отивам при майка Гюлсерен.
Хазал: Мамо...
Джихан казва на адвоката непременно да започне дело по попечителството над Хазал (не ми се струва прекалено точно, но е смисълът се запазва)
Джихан: Още утре. Обещал съм на Хазал.
Йозкан: Къде са парите?
Джихан: Татко, как можахме да го направим? Това трябва да си остане между нас.
Гюлсерен: Хазал го е убила.

# 549
وفقا لمصور حطام بيرول بالي، باقي على نهاية الموسم الاول أربع حلقات، أي أن الحلقة 31 هي الأخيرة للموسم الاول
👌
In accordance with pictures of debris birol Bali, the rest is on nhayt season first four episodes, any that episode 31 was the last of the season first

В съответствие със снимки на отломки Бирол Бали, а останалата част е на nhayt сезон първите четири епизода, всеки, който епизод 31 беше последното за сезона първи  newsm78 newsm78 newsm78

Снощи попаднах на тази информация, така че е почти сигурно, че ще гледаме до края на юни, 31 епизода.  newsm68

# 550
  • Варна
Здравейте, момичета!

Уанда, за Игра на тронове имах следното предвид...
Скрит текст:
В Америка сериала се излъчва в неделя вечер. Справка в Уикипедия -
http://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_Thrones_%28season_5%29
Това означава, че в понеделник сутринта вече е качен в торент тракерите,
в България това са Замунда, Арена и други, такива тракери има и в Турция.
Освен това има и турски сайтове, където може да се гледат американските сериали онлайн.
В Турция Игра на троновете се излъчва по CNBC-e от 22.00 часа в понеделник вечерта.
http://www.cnbce.tv/dizi/726-game-of-thrones
Предвид стила на сериала, той си има определена таргет група, която го гледа.
Досега не съм чела някой американски сериал, излъчнан в Турция да е толкова гледан,
че да влияе на рейтинга на някой турски сериал. Както и да е, може пък да си права
и да оказва влияние, не знам.

За делото и богатото семейство, не съм съвсем сигурна, но съда би присъдил дедето,
там където ще са по-добри условията му за живеене. Това включва както материално,
така и емоционално. Предвид, че Джансу емоционално е по-свързана с Джихан и Дилара,
отколкото Озкан и предвид, че Гюрпънар са богати и могат и осигурят на Джансу добър живот,
не мисля, че биха я изгубили. От друга страна, Озкан като роден баща също има някакви права.
Мисля, че той има възможност да спечели позволение да се вижда с Джансу,
но пък тя не иска да го вижда вече след онези изпълнения на Озкан.
Коментирах случая с делото от това, което досега сме видели и че за мен не е добре представено,
но какво ще се случи напред - не знам. Може всичко да си има логично обяснение.
Що се отнася до Гюлсерен и Хазал и времето преди Хазал да отиде в имението. От това, което
е разказвала Гюлсерен стана ясно, че докато Хазал е била малка, Гюлсерен е работела на две места.
Имала е малко време, което да прекарва с Хазал. Поради това, най-вероятно тя е започнала
да угажда на всички желания на Хазал, един вид като компенсация. Това с времето се е запазило.
Когато Хазал вече е голяма това "угаждане" плюс влиянието на Кериман, която на моменти
открито злепоставяше Гюлсерен пред Хазал, вечните караници и т.н.
Може да се каже, че поради различни обстоятелства Гюлсерен не винаги е държала Хазал
изкъсо и в даден момент нещата са излязли от контрол. Освен това Хазал е живяла без баща.
Въобще, образа на Хазал е доста психологически. Повечето неща, които прави са обмислени
и с някаква цел. Тогава е хладна, надменна и се държи отвратително с хората.
Но когато е заплашена или я карат да прави нещо против волята й, тя търси помощ и закрила
от човека, който знае, че независимо от всичко ще й помогне и този човек е Гюлсерен.
Джансу пък е по-емоционална. Случва се нещо и тя дейсва на момента, така да се каже.
Искаше да намери родната си майка - намери я. Искаше да я опознае - опозна я.
Накрая искаше и все още иска да живее с нея - вероятно скоро пак ще се върне при Гюлсерен.
От двете момичета Хазал по-трудно приема тази размяна и вероятно ще сътвори още доста бели.

# 551
  • Варна
Счупени Парчета - фрагман на 28 епизод - с Бг субтитри

http://vbox7.com/play:52cafdacb8

за гледане от чужбина

# 552
  • Варна

Тази снимка беше пусната вчера от Нургюл, към нея е написала,
че са имали среща с различни чуждестранни журналисти.
Във Фейсбук попаднах на информация, че е имало и журналист от "The Hollywood Reporter".

Да видим кога ще пуснат това/тези интервюта и дали няма да има някоя нова снимчица.

# 553
Добро утро ,момичетаааааааааа Hug Hug Hug...има вече копм... newsm44...и веднага съм тук... Peace,а и времето не е за копане... bowuu newsm44 Joy,а за пред компютъра ...с любимите ни Гюлихан... Heart Eyes

Счупени Парчета - фрагман на 28 епизод - с Бг субтитри

http://vbox7.com/play:52cafdacb8

за гледане от чужбина

Кейчееееее...мерсаж... smile3525 Heart Eyes
И на вас момичета ,прекрасни...за ВСИЧКОООООО... Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss

# 554
Резюме не са ли пуснали?

Общи условия

Активация на акаунт