Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Девойки  Hug чета ви, но скоро нищо не съм гледала и по тази причина не коментирам сериалчето.  Не си мислете, обаче, че няма да наваксам  Joy Хубав ден от мен, къзларки   love001

# 556

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 28- ОЙ СЕРИИ

КТО УБИЛ ТЕОМАНА

В этот раз Рахми бей, который до сегодняшнего дня ни сделал ничего хорошего для Гюльсерен, успеет прийти паникующей Гюльсерен на помощь, которая взволнована исчезновением Хазал. Хазал, которая поверила в любовь с новым знакомым Теоманом, не представляет около кого находится и в какой она опасности. Хазал поймет о том, что попала в ловушку, после помощи Рахми бея, но уже дело сделано, потому что в наличие имеется мертвое тело.

ГЮЛЬСЕРЕН ОТКАЗЫВАЕТСЯ

Или же Джихан сообщит в полицию о преступлении или же станет соучастником преступления...Во время принятия этого тяжелого решения, впервые после долгих лет он станет гораздо ближе с отцом Рахми беем. Гюльсерен, которая узнает о происшедшем, будет обвинять себя и для счастья детей, примет решение и откажется, как от Джансу так и от Хазал.

ПОЛИЦИЯ У ДВЕРЕЙ

Единственным же беспокойством Диляры является возвращение Джихана. В тоже время, когда Джихан будет делать все для того, чтобы облегчить ситуацию, встретится с полицией около дверей и поймет о том, что ситуация вышла из под контроля.

Перевод: Виктория Алаташ

http://vk.com/paramparca

От Зари...  bouquet  bouquet  bouquet

Така и не разбирам нищо ...ясно е ,че Рахми помага на Гюл...но ...в каква ситуация...клопка попада Хазал...ито...разбира благодарение на Рахми...явно и се обажда по телефона...но ,пък тя нали си изхвърли картата на телефона...уффффффффф...
И...после...дилемата пред Джи...явно Хазал е убила момчето...иначе защо той няма да я предаде... newsm78
После...Гюл ...пак дава на заден...ааааааааа Naughty...защо ще се отказва от децата си.. newsm78...каква вина има тяяяяяяяя...
Последното...полицията е на вратата...и Джи се среща с тях...и разбира ,че всичко е излезнало извън контрол...демек...няма изход...или има... newsm78

В трея дават Рахми върви по един път..през нощта...и си казва ...Какво направих...после Джи рИве в прегръдките на Рахми...да не би Рахми да убима момчето...и затова Джи да я мисли толкова...Уфффффффф....свят ми се зави... #Crazy ooooh!

# 557

Малко са разбъркани снимките...сори...
Зари Hug...мерси ...и за резюмето ... bowuu

# 558
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey

Кеии  Hug Адашче   Hug  Арфи  Hug Тигаса   Hug  Про  Hug 

Кеии Мерси за превода на фрагмана  newsm51
за коментара относно Хазал и Джансу,много точно си го написала  newsm10
Про да не би Зейкерите да са виновни че си изостанала с гледането  newsm53 много зарибяващо, но пък чок приятно,забавно сериалче е нали  bowuu

# 559

Адашче, Зари ,Арфи Благодаря ви за снимките и резюмето  bouquet   bouquet   bouquet
не знам какво да си мисля след този разбъркан фрагман  newsm78
много не ми се вярва Хазал да е убила момчето, по-скоро Рахмито да го е направил , а Хазал да е била свидетел и затова да се е изплашила... но пък не знаем в каква ситуация е попаднала,може в страха си,да го е извършила  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
а за това че Гюл дава заден ,демек  Peace отказва се от Хазал,за мен не е изненада,винаги е искала децата ѝ да са щастливи ,а може би тя си мисли,че щом Хазал е Гюрпънар ,ще е по защитена,може би това решение го е взела след убийството на момчето и Хазал да е застрашена от полищия,завор и понеже вижда че Джи е богат ,силен и т.н. за него ще е по-лесно да защити Хазал,отколкото Гюл, а и все пак тя си му е родна дъщеря ,редното е вече да се уредят по закон тези неща,но пък и с Джансу трябва да се уредят нещата с попечителството и фамилията ѝ,но не знам как стоят нещата при комшиите,защото на мен ми се иска Джансу да носи фамилията на Гюл,по баща,нали все пак вече е разведена ,би трябвало да си върне моминската фамилия , за да нямат нищо общо с Озкан  bowuu

оффф имам още много какво да споделя ,нооо времето ме притиска и трябва да ви изоставям  newsm53

Скрит текст:

# 560
Сценаристите се нуждаят от Хазал като от въздуха и водата за да им прави филма  Simple Smile
Не са добре нещата.

Рахми е убил моториста, вероятно за да предпази Хазал,
Джихан е разбрал какво е станало и сега ще трябва да благодари на баща си
че е опазил дъщеря му. Какво ще обясни на полицията тогава?
Гюлсерен се отказва от Хазал защото се признава за неспособна да се справи с нея.
За вас тя може да няма вина, но Гюл се обвинява за всяка лоша постъпка  на дъщерята
която е отгледала. И това е повече от нормално, винаги когато едно дете постъпва
лошо, родителя възприема това като свое собствено поражение. Тя обаче прави една съща грешка, обвинява само себе си и не предприема нищо спрямо Хазал. Спомнете си какво направи 
Гюл когато Хазал подпали конюшнята и колко бели станаха след това.
Още нещо, Хазал иска света да се върти само около нея и едва ли не всички са задължени да изпълнят това нейно желание, в противен случай са лоши родители?

Приятни почивни дни и от мен!
Кеии, часовата разлика да не забравяме  Simple Smile

# 561
Добро утро и от мен   bouquet  bouquet  bouquet
Свет_Варна  Hug зациклих на Харбието, бе джанъм  Joy Чооок гюзел са тези двамата  и изобщо сериалчето е толкова свежо и много му се кефя Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey wavey
Добро утро в неделя сутрин!

Кеии   Hug Адашче  Hug Арфи   Hug Wanda  Hug Про   Hug

Много усмивки и настроение през целия ден!

# 563
Свет_Варна  Hug зациклих на Харбието, бе джанъм  Joy Чооок гюзел са тези двамата  и изобщо сериалчето е толкова свежо и много му се кефя Peace Heart Eyes Heart Eyes

Про Kissing Heart
Скрит текст:
давай по съкратено само Свет или Светла
и при мен е така,все още съм запленена от любовта на Мадж и Нери,страхотни са ,истинско удоволствие е за романтичните ни души,
Скрит текст:
дори реших да си ги накълцам техните моменти и когато искам да си ги гледкам,
хиич не ми се гледа онази ужасна Пелин ,да не говорим пък онзи смотаняк Шинаси  Laughing Laughing
 ето ти и на теб съкратен вариант,дори имаш два избора bowuu bowuu
1 - всички техни моменти :
тук все още не съм ги завършила,качвам ги ,когато мога ,не съм завършила целия сериал,стигнах до 25-26еп. ,но ще видя как ще ги завърша Peace
http://www.dailymotion.com/playlist/x3rhl3_svet_varna_%D0%BC%D0% … 8/1#video=x2sy0i5
2- а тук са всичките им романтични ,забавни моменти  Peace
https://www.youtube.com/playlist?list=PLIJIRF8jLNCl5PEaz7E2BAtZ9PS1E7FtM
дори може би ще качвам и от другите ,защото някои клипчета стават по-дълги от 1час ,а в дейлито не е позволено,така че можеш да следиш и двете колекции  Peace
ако искаш ги сподели с момичетата от темата им ,видях че там пишеш  bowuu
моля се само да не ми ги затворят ,заради авторски права  Praynig Praynig

и за да не е спам поста ми пускам страхотен колаж на Фунда  bowuu

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 06:34 от Свет_ВАРНА

# 564
Сценаристите се нуждаят от Хазал като от въздуха и водата за да им прави филма  Simple Smile
Не са добре нещата.

Рахми е убил моториста, вероятно за да предпази Хазал,
Джихан е разбрал какво е станало и сега ще трябва да благодари на баща си
че е опазил дъщеря му. Какво ще обясни на полицията тогава?
Гюлсерен се отказва от Хазал защото се признава за неспособна да се справи с нея.
За вас тя може да няма вина, но Гюл се обвинява за всяка лоша постъпка  на дъщерята
която е отгледала. И това е повече от нормално, винаги когато едно дете постъпва
лошо, родителя възприема това като свое собствено поражение. Тя обаче прави една съща грешка, обвинява само себе си и не предприема нищо спрямо Хазал. Спомнете си какво направи  
Гюл когато Хазал подпали конюшнята и колко бели станаха след това.
Още нещо, Хазал иска света да се върти само около нея и едва ли не всички са задължени да изпълнят това нейно желание, в противен случай са лоши родители?

Wanda  Kissing Heart
за съжаление моето мнение за Хазал е по-различно от твоето...
според мен,тя не иска целия свят да се върти около нея,тя просто искаше да я приемат като истинска дъщеря, малко внимание и любов ,което всички Гюрпънарови демонстрират спрямо Джансу...

Гюл поне си признава ,че е виновна за възпитанието на Хазал, и много съжалява че я е изтървала, но такива са били просто  обстоятелствата, но всички останали не осъзнават грешките си,за съжалние Дилара и Джи не разбраха колко зле е положението на Хазал,въпреки че живееше в имението,тя беше самичка  ...
нямам време да пиша повече ,много въпроси ми се въртят в главата,ама времето все не ми достига newsm53

# 565

Прекрасна неделя   love001  txtloves  love001

# 566
Гюлиханки. гюнайдън  Hug пожелавам ви слънчева неделя   bouquet
Свет, страхотна изненада с новите ми любимци, благодаря  Hug Ще ги предложа на девойките от другата тема. По принцип БТВ-то трие, така че не ми се вярва да ги махнат.  Peace

# 567
Здравейте!
Момичета,страхотни коментари! За мен бе удоволствие да ви прочета!
Благодаря ви!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 568
# 569
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Тони  Hug Про  Hug Адашче Hug

Хайде не остана мили мои,само няколко часа и отново ще бъдем с нашите любими Парченца, да видим какви изненади са ни приготвили сценаристите, нищо че напоследък нещо не им се отдава да ни изненадат приятно, само ядове и сълзи,но се надявам през 2 сезон изненадите,хубави разбира се, да са по често явление  Praynig Praynig Praynig
За довечера да се молим на хубав нет ,за да можем да се насладим спокойно на сериалчето ни  smile3521
Пожелавам на всички Прекрасен Късметлийски Понеделник  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт