Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 304
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Много са забавни зад кадър...

# 91
# 92
Кеии Hug страхотни мърдащи картинки от едни от силните,интересни моменти в 21еп.  smile3501 newsm51
винаги съм се кефила на снимките зад кадър,показват че екипа си се чувства Ок и при ссгоден случай си правят шегички  bowuu bowuu
А сега след като явих на поправителен на 21 еп. да се изкажа кУмитентно , ех без превод, може и някъде да не съм разбрала правилно ама нейсе...
Серийката беше страхотна,дотолкова че не ми се искаше да свършва  bowuu bowuu
раздвижиха се нещата.... макар и за малко,приятно ни изненадаха с доза романтика на Гюл и Джи, много хубав беше момента в сладкарницата  ,чок вълнуващо беше обяснението на Джи  към Гюл ,че тя е единставената жена  в живота му и че тя е специална  за него... големи сладури бяха и в ранчото , Ерко и Нуриш го изиграха страхотно,на мен ми захвърчаха ПипИрудките в кореаите дори и без цЕлифан да има  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
за зла участ играта на дедко чок загрубя ,естествено по лоши стечения на обстоятелствата ,игра на съдбата, Джихан загуби доверието на Гюл, то и която да беше на нейно място щеше да постъпи така,най-вече  след приказките на лейдито,които всички до една бяха чиста лъжа по адрес на Джи, но тя отдавна показа че работи на принципа ,, щом не е мой няма и да е твой"...след това случайно дочутия р-р на Джи с Алев с който тя тотално затвърди казаното от лейдито, че едва ли не Джи е лъжец и че всички тези думи които ги каза на Гюл ги казвал на всяка една... и черешката на тортата обидите на сладката ѝ зълвичка Керка ...
е че коя ще изтърпи толкова болка и обиди и то за човека на който си се доверил след толкова години самота,след като си преживяла не едно предателства от баща,мъж ,че и онзи работодателя  ooooh! ooooh!
яд ме е че заедно с Гюл и Джансу страда,без да си даде сметка Рахмито колко много ще бъде наранена любимата му внучка от този компромат, задейства си плана ,но явно той винаги така е действал ,егоистично , на всяка цена да спечели битката,без значение кой и колко ще бъде наранен..
Озан с помощта на съдбата изкара голям късмет,че се оказа на точното място в точния момент и чу думите на Джи та разбра че това е капан ,но си мисля дали сега,след като Мюге го нарани няма да потърси Джансу и като я види колко страда да и подскаже че това е компромат,без да уточнява от кого е.... ха дано  Praynig Praynig Praynig
а Хазал каква да кажа за нея -първо че хиич не и пука ,едва ли не се хвалеше пред съученичката си с харизматичния си ,богат баща, а след заговора с любимия ѝ дядо,ще си мълчи,от страх че ако се разкрие истината  за пожара ще бъде изхвърлена от имението ... за пореден път доказа че е истинска внучка на Рахмито ,е тя и му го каза де....
чудя се Джи как ще реагира като разбере че за пореден път е получил нож в гърба от баща си newsm78
а и козия крак е в него,дали Джи няма да го използва по някакъв начин за да държи настрана Рахмито ,да го стресне, да се кротне поне за малко:roll: Rolling Eyes
 за глупостите на Керка по време на вечерята ѝ с онзи дърт измикяр ,поне на мен ми се стори мнооого дълга,ами нищо ново ,освен че си намери майстора и си заплати дяволъка  Joy Joy Joy
само с тез 5милиона ,ни показаха че стане ли дума за пари мозъка на Керка заработва на бързи обороти,започва да цъка и всичко бързичко го обръща в евро Joy Joy Joy
но тук ми се струва че пак някой си прави сметката без кръчмаря...най- вече Джандан, ще и се наложи пак да се изправи срещу Йълдъръм, защото рано или късно това ще стане достояние на всички и никой няма да я остави да си прави каквото си иска  bowuu
Рахмито направо си е сбъркал професията ,като истински следовател,голям професионалист,разкри кой е виновен за пожара  bowuu bowuu
чудя  се обаче на едно нещо.. как така Дилара не се притесни за имиджа си, ами те се орезилиха пред цяла Т-я,какво ли ще кажат дружките и   Joy Joy Joy Joy
тя явно заради това забегна с Хазал на почивка ,че много се умори горката да бяга насам натам само и само колкото се може повече да нарани Гюл ...
ама хиич не си прави сметката че това всичко ще и се върне като бумеранг,че и с лихвите...  
единственно  се радвам на факта ,лейдито си остана сам саминка в компанията на дедко, да видим какви глупости ще сътворят ,че и двамата са чок акълии...
честно да си кажа освен за Гюл и Джансу също ми дожаля и за Джи, човека го оризилиха ,без вина виновен,пред цяла Т-я и най-вече пред децата му го изкараха най-големия женкар ,от думите на Ди пред Гюл ... и на пратика  какво се получи ,колкото повече се мъчеше  Джи да се изчисти от таз помия толкова повече затъна ... ама явно до сега не си е имал работа с такава изпечена лъжлива к---а , както и Йълдъръм, направо са ошашардисаха, дано тоз Хакан ли...  как се казва човека на кого Джи се обади ,към края и му поръча да разследва Алев, да разучи къде ходи,с кого ,много ще се радвам да се разбере за сумата която и даде Рахмито,защото по реакцията му разбрах че никак не беше малка... надявам се да не се проточат нещата ,дай боже още в следващата серия всичко се изясни ... но се чудя дедко Рахми къде ще се дене след като излезе и това на яве..

# 93
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Светле Hug мерси за кафенцето и рейтинга ,който си е мнооого добре   smile3521
Кеии Hug мерси за готините гифчвта и новичките снимки от сета  smile3521
Про Hug

https://cdn.bg-mamma.com/mrfQ1/30652386_7006938e

# 94
Имаше хубави моменти с ГЮЛИХАН  smile3503

Много ми харесва общото наименование на Джихан и Гюлсерен -ГЮЛИХАН  smile3521

# 95
Имаше хубави моменти с ГЮЛИХАН  smile3503

Много ми харесва общото наименование на Джихан и Гюлсерен -ГЮЛИХАН  smile3521
 newsm10 Страхотно попадение...семейство "ГЮЛИХАН" Свет_Варна   bouquet

# 96
Здравейте момичета!

Скрит текст:

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/nurgul-yesilcay-sevgilisiyle-goruntulendi
Nurgül Yeşilçay sevgilisiyle görüntülendi!

# 97
привет, сериала се коментира в няколко теми, не знам къде да пиша.
Аз съм от онези които харесват Дилара, или не точно харесват,
ами ми се струваше, че мога да приема действията й, съжалявах я доста често,  
и изобщо не ми се нравеха нито отношението на Джихан към нея, нито това на децата й.
Обаче в последния епизод малко ми опротивя. Хората, бедни или богати са явно едни и същи.
Първо се заяде с Джандан задето си е поиграла с нейната играчка Озкан, а после се включи в лъжата на Рахми. Разбира се, веднага се сети, че това е капан, не само защото познава добре Рахми, но и Джихан. Но за моя неприятна изненада доста охотно възприе поредния опит на Рахми да атакува сина си. Въпреки че това щеше да засегне децата, нея персонално, общественото мнение, бизнеса - все неща които съм на мнение, че е необходимо да се пазят и защитават. Такъв вид си даваше и тя досега. И изведнъж размени всичко това само заради един гол във вратата на Гюлихан. Докато вървя интервюто на Алев по телевизията за малко се сети за децата и за грозния начин по който окепазиха татко им, но после бързо бързо дойде на себе си. И даже се разходи до пекарната (много са модерни тези пекарни и в България напоследък) на Гюлсерен за да наговори още измислици и да им се порадва. Постъпи като евтина трътка, не ми бе по вкуса.
Гюлсерен от своя страна е толкова смачкана от живота, че като нищо би повярвала, че не е единствената жена в живота на един богат и успял в работата си Джихан, реакцията й е естествена. Но Джансу за Джихан е едва ли не най-скъпоте нещо на този свят, и той я повери на Гюлсерен, и то съвсем не защото й е родна майка. Би било хубаво Гюлсерен да се  замисли за това.

# 98
 Hug a Wanda  Heart Eyes Добре  дошла! Peace 

Скрит текст:

Свет Hug a Wanda  Hug Страхотни коментари,момичета! newsm10

# 99
  • Варна
a Wanda добре дошла в темата!

Съгласна съм, че в епизода снощи Дилара пренебрегна децата и себе си.
Като цяло интервюто, което Алев даде напълно злепоставя Дилара,
а и самия Джихан. Рахми беше страшно доволен, но Дилара малко се нацупи.
Обаче Рахми добре я забаламоса, че така ще страда Гюлсерен и т.н.
Отиването на Дилара при Гюлсерен си беше от чиста злоба,
и както винаги наговори куп лъжи. Но това е напълно в характера на Дилара.
Тя често преувеличава или изопачава нещата, а и често лъже.
В началото и аз донякъде я разбирах, но тя отдавна не мисли за децата,
и доста от действията й рефлектират точно върху тях.
А Джансу живее с Гюлсерен, защото Джансу иска това.
Когато за малко беше принудена да се раздели с Гюлсерен
и да се върне в имението, Джансу много страдаше, а Джихан й обеща,
че ще върне Гюлсерен и двете отново ще живеят заедно.
Друг е въпроса, че колкото и Гюлсерен да се радва да живее с Джансу,
тя не е напълно спокойна в тази къща, която Джихан нае.
Най-малкото, доста хора точно заради това, че живее там я обвиняват,
че е любовница на Джихан. Мисля, решението да си наеме собствено жилище
е най-правилното в този момент. А сега може да си го позволи. Пекарната върви добре,
вече предлагат и торти. Дори и Джихан да не е вече техен клиент, бизнеса на Гюлсерен и Дерия
няма да пострада значително и те ще могат да плащат и кредита, с който наеха това място.
Мисля, Гюлсерен има нужда да се отдалечи малко от Джихан,
така може пък и да разбере най-накрая, че не може без него
Simple Smile

# 100
  • Варна

Тони  Hug

Тази снимка Нургюл я качи, към нея е написала това...
"Ние всички се нуждаем от любов, вие ще се влюбите,
ще прекарвате времето си заедно, ще се смеете заедно,
трябва заедно да вървите един до друг
и да преодолявате заедно всяка трудност."

Да видим, ГЮЛИХАН дали ще се възползват от тези думи newsm78

# 101
# 102
Гюнайдън Чок татлъ аркадашки wavey wavey wavey wavey wavey

Хошгялдин a Wanda Hug
ако ти е удобно при нас  bowuu пиши си съвсем спокойно  Peace хубаво е когато има и различни мнения,все пак хората сме различни и това е най-хубавото в противен случай живота ни щеше да бъде пълна скука  bowuu bowuu
Кеии  Hug Тони  Hug Про  Hug Ени  Hug
Адашче Hug къде се изгуби бе джанъм  Rolling Eyes Rolling Eyes
абе тоз Боран ага направо те открадна от нас  Joy Joy Joy Joy Joy
Арфа Hug
Скрит текст:

Красива ,Успешна и Много Щастлива Сряда    love001 txtloves  love001

# 103

КЕИИ тенкс за готиното видео   bouquet
нашата мома си е както винаги готина,нищо че не е накипрена и с два пласта грим, пак си е готина в тези съвсем обикновенни,ежедневни дрехи  и без грим ,ясно се вижда че е в настроение, а това говори че в момента си е щастлива и че причината се крие в севгилито ѝ ... държи се и както винаги добре с папараците... това си е точно в нейни стил,направо и се чудя на моменти как издържа Rolling Eyes Rolling Eyes че тя до кварталната бакалията да отиде,е заснет и след това коментирана ,доста често и злостно,много обичат да интерпретират нещата папраците и да я очернят  bowuu много им се чудя какъв дерт им е Нургюл ,че винаги намират с какво да я злепоставят  newsm78

Тони  Hug

Тази снимка Нургюл я качи, към нея е написала това...
"Ние всички се нуждаем от любов, вие ще се влюбите,
ще прекарвате времето си заедно, ще се смеете заедно,
трябва заедно да вървите един до друг
и да преодолявате заедно всяка трудност."

Да видим, ГЮЛИХАН дали ще се възползват от тези думи newsm78

дано,дано да се възползват  Praynig Praynig Praynig Praynig защото според мен, само ако се държат здраво един за друг ,както казват комшиите, съкъ,съкъ,  Гюлихан по лесно  ще преминат през всички бури и ще стигнат до щастлив финал  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 104
Добро утро!
Свет,мерси за кафенцето!  smile3525 smile3525

Скрит текст:

Зета голям симпатяга Heart Eyes и колата му не е лоша. smile3521
Важното е двамата да са щастливи. А така изглежда.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт