Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Тони Hug наистина туй севгили чок чок гузел  smile3521 smile3521 smile3521
от както е с тоз " доктор " Нургюл винаги е усмихната,готина,грее от щастие, по всичко си личи че е щастлива  bowuu bowuu
дай боже и на Гюлка лицето скоро да грейне  Praynig Praynig
защото когато е и с Джи лицето ѝ грейва ,очите и заблестяват ,което показва че си го обича Гюл  Peace

и тук е мястото да кажа  Peace Кеии напълно съм съгласна и аз с това че Гюл трябва да си наеме сама жилище ,но не мисля че пак няма да и се натяква че е метресата на Джи, защото ето за сладкарницата, тя тегли кредит ,но всички си мислят че той и я е наел ... но пък от друга страна само като остане сам самичка ,спокойно ще може да помисли и най- вероятно ще разбере какво чувства към Джи, ако сама,пред себе си, признае че го обича, нещата ще се улеснят и ще си дойдат на мястото,защото тя все още не осъзнава че го обича, а всички знаем че когато загубим нещо, особнно любим човек,разбираме колко ни е скъп ,така че се надявам и на Гюл да започне да и липсва Джи ,та да си после дойдем на думата  Joy Joy Joy Joy Joy
а работа с пекарната се уредиха и занапред ,според мен ще стават и по-добре,дори и без подкрепата на Джи, стига само да я оставят намира и да не я орезилят пред клиентите ѝ ,защото нито Рахмито ще миряса,нито Озкан, нито Дилара, все ще има за какво да се дъфчат с нея  Peace

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 10:23 от Свет_ВАРНА

# 106
Скрит текст:
Съгласна съм, че в епизода снощи Дилара пренебрегна децата и себе си.
Като цяло интервюто, което Алев даде напълно злепоставя Дилара,
а и самия Джихан. Рахми беше страшно доволен, но Дилара малко се нацупи.
Обаче Рахми добре я забаламоса, че така ще страда Гюлсерен и т.н.
Отиването на Дилара при Гюлсерен си беше от чиста злоба,
и както винаги наговори куп лъжи. Но това е напълно в характера на Дилара.
Тя често преувеличава или изопачава нещата, а и често лъже.
В началото и аз донякъде я разбирах, но тя отдавна не мисли за децата,
и доста от действията й рефлектират точно върху тях.
А Джансу живее с Гюлсерен, защото Джансу иска това.
Когато за малко беше принудена да се раздели с Гюлсерен
и да се върне в имението, Джансу много страдаше, а Джихан й обеща,
че ще върне Гюлсерен и двете отново ще живеят заедно.
Друг е въпроса, че колкото и Гюлсерен да се радва да живее с Джансу,
тя не е напълно спокойна в тази къща, която Джихан нае.
Най-малкото, доста хора точно заради това, че живее там я обвиняват,
че е любовница на Джихан. Мисля, решението да си наеме собствено жилище
е най-правилното в този момент. А сега може да си го позволи. Пекарната върви добре,
вече предлагат и торти. Дори и Джихан да не е вече техен клиент, бизнеса на Гюлсерен и Дерия
няма да пострада значително и те ще могат да плащат и кредита, с който наеха това място.
Мисля, Гюлсерен има нужда да се отдалечи малко от Джихан,
така може пък и да разбере най-накрая, че не може без него
Simple Smile
[/spoiler]

Кеии за съжаление мен образа на Дилара не ми е хиич любим,от началото до сега, не можах да я харесам,в нито един момент не можах да я разбера нито като съпруга ,нито като майка...
просто по всичко си личи, че Гюл е точната жена и майка  по критериите на Джи Peace поне моето усещание е такова  bowuu а че досега е бил с Дилара си го отдавам на факта ,че Джи до сега е живял  с единствената мисъл да осигури хубав начин на живот на семейството си,на децата си,за да не страдат и да се мъчат като него, работа и само работа ,като покрай грижите за бизнеса и децата си, той е забравил напълно за себе си, както е било и при Гюл, неусетно са минали годините му без грам семейно щастие,това се подразбира от думи на Джи, за него радостта са му били Озан и Джансу ....  но вече те са пораснали, всяко едно от децата му е започнало повече време да отделя за приятели, хобита и все по-малко им остава време за тати Джи... доста стабилно , финансово, е подсигурен живота на Озан и Джансу,сега вече и на Хазал ,въпреки че като гледам от доста време лейдито как му прахосва паричките,барабар с баща му ,започвам сериозно да се притеснявам че много скоро бая ша им утънеят сметките  Joy Joy Joy Joy та според мен ,а и според Джи дошло е  време и той да помисли за себе си ,той не иска много ,само малко щастие, иска семейна идилия и това той го усеща че може да стане ако е с Гюл ...
А защо пък точно с Гюл, с тази толкова обикновенна жена   Rolling Eyes Rolling Eyes как така ,едва ли не от  първата им среща с Гюл,той си я хареса   Thinking Thinking
според мен той видя за първи път една страхотна майка орлица  Peace малко по-късно след една две срещи, усети колко еднакво мислят и че и тя като него забравила за себе си и мисли как да направи така че децата и да бъдат щастливи
явно до сега Джи не е срещал такава жена като Гюл, истинска майка орлица,много добре видяхме какви са дружките на Ди bowuu олеле майкуууу ,всичките са си лика прилика bowuu
а в  Гюлсерен Джи вижда прототип на майка си, от малкото което е разказвал за нея,точно такава е била, истинска грижовна майка ,добра домакиня и готвачка... на първата си вечеря с Гюл и Джансу в новата им къща, Джи благодари и каза  четакива вкусни сърми не е ял от времето на майка си , както и топлата и уютна атмосфера по време на вечерята ,пак не е имало от времето на майка му ...
жалко че през всичките тези,18-19 години Дилара не го е опознала и не е разбрала какъв мъж е Джи и какво иска, за какво мечтае  bowuu защото ако тя го беше опознала нямаше да са в това дередже,защото никой не бяга от хубавото, от щастието  bowuu дълга на съпругата не свършва като родиш 1,2 или там колко деца имаш  bowuu  но явно че в света на богатите ,бизнес дамите с раждането на децата им приключват съпружеските задълженията и през останалото време се грижат само за външния си вид, да изглеждат перфектно когато излязат по различни поводи сред бизнес обществото ,през деня да се мотаят по клубове за да си показват новите одежди и накити ,да интригантстват и т.н а децата се възпитават по телефона  hahaha hahaha hahaha
поне това съм забелязала в повечето сериали и филми ,много често показват че богатите не умеят да се забавляват, освен бизнес и пари друго няма в главите им много ,така че Ди си е типична бизнес дама ,може би в такова семейство е расла и такава е била и майка ѝ  newsm78
абе с една дума Дилара и Джихан са като слънцето и луната  bowuu
дай боже Ди да си намери своята точна половина и да се кротне,защото Джи вече си я откри ама да видим как ще стане работата с това двете половини да се съберат за да станат едно цяло,ЧОК ЗОР ще бъде и за тях и за нас Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 11:19 от Свет_ВАРНА

# 107
# 108
  • Варна

Здравейте!

Много интересен момент от 21 епизод.
Джансу казва: "Да ви споделя ли една тайна?
Според мен мама Гюлсерен и татко Джихан се обичат,
но не си признават/или не си го казват."
   smile3521

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 14:11 от keii

# 109

Здравейте!

Много интересен момент от 21 епизод.
Джансу казва: "Да ви споделя ли една тайна?
Според мен мама Гюлсерен и татко Джихан се обичат,
но не си признават/или не си го казват."
   smile3521
Дааа наистина много интересен момент, Кеии  Hug Честно казано ме беше страх след време да не вкарат момент, че Джансу няма да е съгласна със семейство ГЮЛИХАН, но... имаме зелена светлина от детенцето.   bouquet

# 110
  • Варна
Про, аз дори си мисля, че може би Джансу ще помогне Джихан и Гюлсерен да се разберат.
Ако стане така, че Озан говори с Джансу и й обясни, че всичко е капан и баща им
е невинен, Джансу със сигурност ще се опита да убеди и Гюлсерен. Поне се надявам.
Мисля, че Джансу няма да има проблем с евентуална връзка межде Гюсерен и Джихан.
Тя прекарва доста време с двамата и е щастлива.
След случката, заради която бяха в полицията, като се прибираха,
Озан забеляза, че тримата са като истинско семейство.
Но ще видим какво са измислили сценаристите.

# 111
Про, аз дори си мисля, че може би Джансу ще помогне Джихан и Гюлсерен да се разберат.
Ако стане така, че Озан говори с Джансу и й обясни, че всичко е капан и баща им
е невинен, Джансу със сигурност ще се опита да убеди и Гюлсерен. Поне се надявам.
Мисля, че Джансу няма да има проблем с евентуална връзка межде Гюсерен и Джихан.
Тя прекарва доста време с двамата и е щастлива.
След случката, заради която бяха в полицията, като се прибираха,
Озан забеляза, че тримата са като истинско семейство.
Но ще видим какво са измислили сценаристите.
Кеии  Hug и аз съм на мнение, че Озан е вече в техният лагер. Наистина в колата те изглеждаха като семейство и той го усети. Все пак аз чакам и сериите, в които Озан ще отиде и на гости при Джансу и Гюл, абе чакат си ни мнооого приятни серийки   bouquet

# 112
Кей Heart Eyes Про Heart Eyes

Снимки от старите ленти. newsm03

Скрит текст:

# 113
 wavey wavey wavey

Скрит текст:

Скрит текст:
"Ние се превръщаме, в това, за което си мислим, привличаме, това, което чувстваме и създаваме това, което си представяме." Буда

# 114
  • Варна
Добро утро, момичета!

Като торент

Във ВиБокс 7

Първа част - http://www.vbox7.com/play:c7001ee262

Втора част - http://www.vbox7.com/play:4ce2e53b60

Трета част - http://www.vbox7.com/play:5f3a13fd71

Четвърта част - http://www.vbox7.com/play:b40c1fa54a

Приятно гледане!

# 115
Мараба СЛАДУРКИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ама голяма тишина е било вчера,добре че Тони винаги е на пост  newsm53
Благодаря ти миличка за прекрасната Ясемин и страхотните Бахар и Сеймен  newsm51
надявам се и Гюлихан да останат за дълго в сърцата ни, както се случи със Саваш и Ясето ,както и с Бахар и Сеймен, поне за мен е така де, колкото и пъти да си припомням моментите им,няма омръзване и туй то  bowuu bowuu  

Слънчев, усмихнат и ползотворен ПЕТЪК,мили дружки    love001 txtloves  love001

# 116
Добро утро, момичета!

Като торент

Във ВиБокс 7

Приятно гледане!

КЕИИ   newsm51  ЛАТИ   newsm51  СЪНИ  newsm51

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
  love001  txtloves  love001

Вече си изтеглих еп.и на секундата си го пускам и барабар със сутрешното кафе ще си направя удоволствието,хиич не ме интересува че дом.тръстика ме чака, ще почака,нема да избяга  Joy Joy Joy Joy
че ГЮЛИХАН СА МИ ЧОК Бююк дерт  bowuu bowuu
Хади ГЮЛЕ ,ГЮЛЕ ДЖАНЪМ АРКАДАШКИ Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 117
Здравейте момичета!
Свет, за прекрасното начало-благодаря! newsm51

Добро утро, момичета!

Като торент

Във ВиБокс 7

Приятно гледане!

Кей,Лати,Съни-златни ви ръце момичета! Благодаря ви!

Скрит текст:
"Как ме мъчи всеки ден, тоз въпрос трагичен: ем да бъда откровен, ем да бъда симпатичен."

Радой Ралин

# 118
Тони Hug Heart Eyes

Paramparca 22.bolum

# 119
Paramparca 22.bolum Ozet

Aşık olduğu kız arkadaşı Müge’yi yalıya getiren ve onunla baş başa bir hafta sonu geçirmeyi planlayan Ozan, Müge’nin gizlice içkisine attığı ilaçla kendinden geçer. Ozan’ı bulan dedesi Rahmi Bey ona kötü haberi verir: Müge yalıyı soyup kaçmıştır.

Tuzağına düştüğü Alev’in yalanını ortaya çıkarmak için her yolu deneyen Cihan, Gülseren’in kendisine inanmaması karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gülseren’e duygusal bir konuşma yapan Cihan, “Sevmek, teslim olmaktır” sözleriyle adeta bir aşk dersi verir.

Öte yandan Candan, Özkan’ın aklına girmiş ve Cansu’ya soyadını vermek konusunda onu ikna etmiştir. Hazal ile Rahmi Bey’in derdi bambaşkadır. Onlar ortak sırları yüzünden birbirlerini idare etmek zorunda kalmıştır fakat gelişen olaylar bu çıkar ortaklığını bozar.

Okul çıkışına Hazal’ı görmeye giden Gülseren, Hazal tarafından terslenir ama pes etmez. Birlikte taksiye binerler. Hiç planda olmayan bu yolculuk ikisini de bir bilinmeze doğru götürür…

[/color]

Общи условия

Активация на акаунт