наистина туй севгили чок чок гузел

от както е с тоз " доктор " Нургюл винаги е усмихната,готина,грее от щастие, по всичко си личи че е щастлива

дай боже и на Гюлка лицето скоро да грейне
защото когато е и с Джи лицето ѝ грейва ,очите и заблестяват ,което показва че си го обича Гюл

и тук е мястото да кажа
Кеии напълно съм съгласна и аз с това че Гюл трябва да си наеме сама жилище ,но не мисля че пак няма да и се натяква че е метресата на Джи, защото ето за сладкарницата, тя тегли кредит ,но всички си мислят че той и я е наел ... но пък от друга страна само като остане сам самичка ,спокойно ще може да помисли и най- вероятно ще разбере какво чувства към Джи, ако сама,пред себе си, признае че го обича, нещата ще се улеснят и ще си дойдат на мястото,защото тя все още не осъзнава че го обича, а всички знаем че когато загубим нещо, особнно любим човек,разбираме колко ни е скъп ,така че се надявам и на Гюл да започне да и липсва Джи ,та да си после дойдем на думата

а работа с пекарната се уредиха и занапред ,според мен ще стават и по-добре,дори и без подкрепата на Джи, стига само да я оставят намира и да не я орезилят пред клиентите ѝ ,защото нито Рахмито ще миряса,нито Озкан, нито Дилара, все ще има за какво да се дъфчат с нея

Про