Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 120

Свет,мерси за снимките и резюмето!

Evet trafik yine fena😄Evet yaz nihayet geldi,evet bence de soğuk olmasın artık👙☀️Evet yazdıklarınızı bazen okuyorum yoğun olunca okuysmıyorum😃Evet ben de sizi seviyorum💖💚Evet ben de bi ara periscope yapacam galiba😜💚Evet gözlüklerim bence de güzel.👓Galata da bir vintage mağazasından alıyorum👍Evet takibe takip demek bence de çok komik😉Ve evet evet evet bissürü evet👀👽💀

Скрит текст:

# 121

Скрит текст:
Из интервью НУРГЮЛЬ ЕШИЛЧАЙ арабскому каналу МВС.
О героинях...
- Я устала играть одних и тех же героинь, хотя к каждой своей роли я отношусь с любовью. Самая любимая моя роль - это в фильме "Семь мужей Хюрмуз". Хоть и сьёмки длились долго, было очень весело. Я и пела и танцевала, одежда, макияж - всё было по-другому. Не люблю скучные фильмы, а в сериалах ты вынужден делать то, что нравится зрителю. В фильмах играть более свободнее, так как можешь делать всё, что хочешь, и вести себя свободно.
О любви...
- Я уважаю любовь. Успех, который пришёл с любовью - самое важное на этом свете.
О сериале "Вдребезги".
- Режисёр сериала очень хороший человек. Сьёмочная команда очень хорошая, замечательные люди. Я хочу больше кричать в своей роли, хочу больше показывать свою реакцию, но я вынуждена держать себя в руках. Про себя иногда думаю: "Гюльсерен должна держать себя в руках, значит и я должна". Немного испытываю сложность в этом.
О Гюльсерен...
- Она очень спокойная героиня. Не бунтует против своей судьбы, хотя должна. Я знаю, если захочет, она сможет добиться желаемого. Вокруг неё очень много плохих людей, иногда мне кажется, что она недостаточно их называет. Внутри себя - меня иногда бесит её спокойствие и делает меня более коварной.
О партнёрах по сериалу...
- Мы быстро нашли общий язык с Эрканом. Я всегда стараюсь идти на контакт и хорошо общаться с партнёром. Стараюсь не замечать их недостатки. Я очень люблю и отношусь с любовью к своим партнёрам по сьёмочной площадке. На экране мы видим то, что происходит в сериале, а за пределами камер - дела обстоят иначе. Ты делишься сокровенными тайнами, рассказываешь ему обо всём. В этом деле важнее всего довериться. До этого я играла с Озджаном Дениз, он хороший актёр и партнёр Мурат Йылдырым тоже очень хороший, Эркан - тоже замечательный человек.
О эстетике...
- Я никогда не делала эстетику. Не люблю фотографироваться, так как для фотосьёмок ты должна концентрироваться на многом, люблю играть.
О ребёнке...
- Я всегда стараюсь, чтобы мой сын был самостоятельным. Он сам встаёт, умывается, идёт в школу, накрывает на стол. Я больше всего хочу, чтобы он стал хорошим человеком.
О учителях...
- Я тоже когда-то была молодой актрисой и тоже многому училась. Например у Тюркан Шорай. Я многому у неё научилась. Например, как плакать. Сейчас эти бессмертные советы я даю молодому поколение актёров и стараюсь помочь всем чем могу.

# 122
Тони Hug Heart Eyes пак та отървах джанъм  Whistling Whistling
много е объркано резюмето,нищо не вденах че се мъчих да го прекарам през любимия ни  google и станах  #Crazy #Crazy #Crazy
 имаме  си вече фрагмана за 22еп  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=z4lkpp8lVwc

от малкото което успях да разбера е че сметките на Джанданка  ша излязат криви,Джи  newsm78 галиба и заповядва да се откаже от делото и да не му се меси  Rolling Eyes Rolling Eyes
ама в понеделник ша ни се изясни  Whistling Whistling Whistling
и на края епизода галиба ша завърши с  цИлифан на ГЮЛИХАН  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 123
# 124
С голямо удоволствие си изгледах 17еп., еее с бг.превод си е друга манджа нали  smile3521 smile3521 smile3521
лейдито ме изкара от обувките  #Cussing out първо с комромата с/у Гюл ,но пък така се орезили пред децата си,Джансу и Озан ,че просто няма накъде  #Cussing out
но фразата ...Много съжалявам че доведох Хазал в този дом  ....
а след това разказва масалчета на Рахми бей Обичала била Хазал еееее съвсем се ошашавих  #Crazy #Crazy #Crazy небичим майка е туй  newsm78 newsm78
с това се ИзкУментирах кУмпитентно и реших да не ви отегчавам и затова ви направих малки Сюрпризчета от 17еп Peace

http://www.vbox7.com/play:1c2fab5df8  Peace

http://www.dailymotion.com/video/x2ntg0c_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B … %D0%BF_shortfilms  Peace

# 125
# 126
# 127
  • Варна
Добро утро, момичета!

Резюме на 22 епизод

Имението е ограбено!

Озан, който води любимата си, неговото гадже Мюге в имението с намерение да
прекара уикенда насаме с нея, заспива под въздействието на опиат, който Мюге
слага в питието му. Г-н Рахми, намира Озан и му казва лошата новина,
че Мюге е обрала имението и е изчезнала.

Джихан дава на Гюлсерен упок по любов

Джихан, който яростно работи, за да докаже, че той е паднал в капана на Алев,
е най-разочарован от факта, че Гюлсерен не му вярва. Той води много емоционален
разговор с Гюлсерен и й казва - "Когато обичаш някого, се раздаваш".
С тези думи той всъщност й дава урок по любов.

Озан подава молба за попечителство

Междувременно Джандан убеждава Озкан,
че той трябва да даде фамилното си име на Джансу.
Хазал и Рахми имат съвсем различен проблем. Двамата, знаейки един на друг
тайнаите, са принудени да се държат добре един с друг, но някои събития,
които ще се случат, ще разбият това тайно партньорство.

Пътуване в неизвестното

Гюлсерен отива да види Хазал, когато тя излиза от училище, но Хазал е груба с нея
и се опитва да не й обръща внимание, но Гюлсерен не се отказва.
Те се качват в такси заедно. Едно непланирано пътуване,
от което и двете ще се бъдат отведени в неизвестното.

Нов епизод в понеделник 27 април от 20.30 ч. по Стар ТВ

http://izleyiciplatformu.com/haber/6450-english-news-paramparca- … e-22-preview.html

Счупени Парчета - фрагман на 22 епизод - с Бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:1ceeb00f1d

За гледане от чужбина

# 128
  • Варна
Светле    bouquet  bouquet  bouquet  чудесни моменти си изрязала.

Много са сладки ГЮЛИХАН на вечерята  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче съм сигурна, че в новия епизод на този момент...

...няма да има целувка, но пък сигурно ще бъде много красиво.
Дори може и така да свърши епизода, че да се чудим,
дали пък няма да има целувка в судващия епизод
  newsm78 

# 129
  • Варна
Тони   Hug Hug Hug

Страхотни Бахар и Сеймен  txtloves txtloves txtloves

Малко спомени и от мен...

# 130
  • Варна
Саундтрака на Парампарча има 4-ри номинации
на наградите на 21. Kral Türkiye Müzik -
"Най-добра музика на сериал", "Най-добра песен",
"Най-добра изпълнителка" и "Най-добро видео".
Мисля гласуването продължава до 1 май.

http://www.ratingkurdu.com/haber/DIZILER/Paramparca_dizisinin_so … tracki_de_zirvede

Когато пуснаха песента,
за три дни е слушана от над милион и половина.
В момента в канала на сериала в YouTube има над 11 милиона и половина гледания.

https://youtu.be/4olxqBV_DTQ

Клип с песента с БГ субтитри

# 131
Добро утро!

Скрит текст:

Свет,благодаря моментите,които си ни поднесла!

Кей,благодаря за преводите,новинките! Колажите са страхотни! Heart Eyes

Скрит текст:
“За твоето здраве - по-добре е да износиш обувки, отколкото възглавница”-източна мъдрост.

Скрит текст:

# 132
                                         Бахар и Сеймен - "Любовта няма цена"

https://www.youtube.com/watch?v=PT-K4AgOD-Y

Скрит текст:

# 133
Здравейте и Благодаря за всички новини за семйство ГЮЛИХАН  bouquet Интересно резюме, какво ли ще се случи с Гюл и Хазал  newsm78 Да му се не надяваш на гаджето на Озан, каква крадла  #Crazy

# 134
Здравейте Момичета Hug Hug Hug Hug Hug

Я да му цапнем по едно следобедно кахве  newsm53
Скрит текст:

Кеии   Hug Благодаря за преводите на резюмето и фрагмана   newsm51
както и за прекрасните колажи на Бахар и Сеймен   love001 големи сладурчета бяха,много незабравими моменти ни оставиха  Peace
Тони тенкс за прекрасното клипче smile3525
а спойлерите ти както винаги са страхотни  newsm10
Про Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт