А нощем пишка 1 път към 11-12ч, като преди това доста време се върти, та го усещам. Даже някой път се събуждам, изпишквам го и ако спи дълбоко-продължава да спи(не се събужда). Или друг път -суче. После 2ри път към 2-3 ч пак се върти, изпишквам го и после пак суче. С баткото съм свикнала, и не ми пречи. Никога не съм ги ограничавала в течностите вечер. Е, не давам на баткото да се налива баш като жаба вечер, гледам да пие достатъчно и през деня. Той и до днес си пишка поне по 1 път на нощ, рядко 2 пъти. 1 път около 11-12ч и той.
През деня ми дава различни сигнали- прокашля се, или изведнъж се заседява като му се пишка, също така често връща по малко и като видя, че е върнал, също означава, че му се пишка. Или пък почва да блъска по пода с нещо, да трака яростно-това също е знак да му обърна внимание. В общи линии зная на какви интервали пишка и някой път като е минало повече време- просто го проверявам. След кърмене по-често. Вечер по-рядко.
, но пишкането не мога. Всъщност, понякога има едно характерно потрисане, но то е когато вече е свършил работата
Сигурно задето преболедува се е постопил...
Продължава да не иска да яде нещо различно от на мама ц..ата за добро или лошо. Стиска зъби като види лъжичката и това си е. Сега пак ще го оставя 2-3 дни да забрави за нея. В понеделник на консултацията ще споделя на докторката, но подозирам, че няма много да ме разбере и като нищо пак да каже да дам нещо друго. Аз си му варя домашни зеленчуци, но пак да се повторя - не опират нещата до вкуса, а до самия процес - просто стиска уста и не отваря и почва да се сърди. А иначе си е такъв мамин Бузанчо, да ми е жив и здрав. Яко навакса за изоставането в килограмите първия месец и вече със сигурност е ударил 9-те килограма

.Обаче вчера ме загриза любопитството, грабнах бурканите и отидох да я взема поне да видя какво представлява. Останах приятно изненадана като се прибрах вкъщи, но така и не се престраших да му дам основното-пиле с тиквички, ориз и домат.Днес пак взех и вече не устоях-имаше супичка с телешко и зеленчуци,демек телешко варено.Изкуших се и дадох, боже толкова му хареса, не можах да повярвам.Обаче се почувствах виновна, малък ми се вижда още, но така сладко хапваше...
Много си бърбори, когато го возя в количката не млъква, много е смешен, защото докарва интонация на японски самурай