Нашите предишни теми в Очакващи:
Тема 1 Тема 2 Тема 3 Тема 4 Тема 5 Тема 6 Тема 7 Тема 8 Тема 9 Тема 10 Тема 11 Тема 12 Тема 13 Тема 14
Предишна тема в Бебета 2014:
Зимата навън притихва, Декемврийски бебо се усмихва!

Идея си нямах какво да го правя, как да го взема, дори не смеех да го докосна. То си спеше сладко и цяла вечност само го гледах... Мислех си, че това е най-прекрасното същество на света и се чудех как може да сме създали такова перфектно, невинно и нежно човече
По едно време влезе акушерка и раздаде АМ по кошчетата. Понеже бяхме 3 мами в стаята, срам не срам, гледах другите две какво правят и повтарях. Въпреки че бях ходила на безброй лекции за кърменето, даже не знаех как да сложа бебето на гърдата
За което много съжалявам!

После ни качиха в стаята, акушерката ми поиска дрешки да я облече, че беше увита само в пеленка и одеалце, облече я и излезе. Само я гледках как сладко спи в кошчето и не смеех да я бутна. Беше ми паднало малко кръвното, може би от кръвозагубата и като станех, ми се завиваше свят и не смеех да мърдам и да я взимам в мен, за да не залитна докато ставам. Бях доста ошашавена, но момичето в моята стая беше родило сутринта (а аз следобяд) и тя вече беше сложила нейното да суче и като се окопитих, гледах от нея и я сложих да си цоцка сладко-сладко.
Сега като се замислям, въпреки болката и всичко, беше много хубаво!

В края на месецас пак ще ходим, дано не мрънка, че малко е качил.