След моето дълго раждане от 26 часа на бял свят на 28.12 в 4.30 се появи и моята принцеса. За съжаление не ми я дадоха веднага, защото се роди синя и не проплака веднага, а се наложи да и пуснат кислород. За щастие всичко приключи благополучно и не се наложи да седи в кувьоз. След 2 часа ме преместиха в след родилна зала и в 15 часа ми я дадоха и започнаха да се кърмим. Поне там нямахме проблеми и моето гладниче си засука много добре, даже педиатърката като мина на консултация ни похвали

Изрева слабо и за кратко, казах си "Браво, момиче" - беше и за мен, и за нея. Дадоха ми да я подържа докато ме шият, още си спомням топлия и дъх и че навън валеше на парцали. На другия ден ми я донесоха, бях в стая с още една мама, родила часове преди мен, и тя с първо дете. Добре, че тя знаеше как се сменя памперс и също като мен много държеше на кърменето, та слагахме малките на гърда веднага щом ни ги донесат и така докато ги вземат вечерта, понякога изпускахме и закуската и обяда, само и само да се получи.
Оживи ни!...че и свежа плът привлече!
Стори ми се много красив!Съвършен!
Нещо ме осъмни.Я, чакай да прочета името от картона на количката...Гледам - пише Мурад!
А моето бебе се казва Пламен!Божееее...не мога да сваря да ставам от леглото да хода да го връщам това бебе и да си търся моето, а още не бях раздвижена!Болиии, чекна се напред-назад, тъкмо се надигнах вече и пристига сконфузена акушерката с моята си количка и с моето си бебе - "А, тя, колежката нещо се е объркала!Ето ви го Пламенчо"
Наистина много си приличаха!Но майчиният инстинкт надделява винаги, май! 
Сещам се бях чела тук в една тема "Смешно ли е раждането" така на една циганка как объркали и й донесли едно беличко бебе, а тя после не искала да го пусне. Донесли й нейното, а тя само крещяла, че ще вземе и двете бебета - нейното си и това, което са й донесле, защото си го харесвала
преди да ме свалят от магарето акушерката дойде при мен с думите "Подай си ръчичката за да ти сложа най - хубавата гривна на света." Цяла нощ не мигнах от вълнение и от страх какво ще я правия когато ми я донесат... а то от само себе си ми дойде... Когато си я прегърнах света спря бяхме само аз и тя.... и веднага установих, че прилича на баща си, точно както исках.... 
Препоръчани теми