Не мога да повярвам все още на чудото . че си имам жив и здрав малак мъж
Който ме радва най много на света! 
Бяхме сами в цялата зала и беше прекрасно. Дори се престраших да му изпея онази песничка, която му пеех преди да се роди. Гледаше ме с едни ококорени очи, ще речеш, че ме позна. Той си се роди ококорен, това му беше най-характерната черта. Първата снимка, която му направил баща му докато мен ме шиеха- 10-15 мин. след раждането, е запечатала тази му любопитна ококореност, на мама смелото момче!
- засука като смок, имаше много силен сукателен рефлекс. Гушнах го и така дрямахме двамата докато се развидели навън.
Много го харесах, видя ми се съвършен. Но най хубавият момент беше, като заспа в мен и се усмихна на сън, имаше моите трапчинки на бузите
направо се разтопих от кеф.
Страхотна тема 
) може би тогава не бях достатъчно зряла за такова преживяване.
И двете ми бебета ми бяха много красиви, още откакто ги видях.
И моята педиатърка каза, че от средата на 4-тия месец (т.е. от тази седмица) мога да започвам на обяд да давам зеленчуково пюре и след обяд безглутенова безмлечна каша, но аз ще изчакам поне до 5-тия месец да видя колко е наддал и ако не ми харесат кг, ще почна захранване. Но твоята госпожица си расте доволно
На ортопед и ние ще ходим платено, след месец, защото при този, при който искам да отида, се чака много.
Вероятно подобно, но ще му съблека жилетката по някое време. Препоръчани теми