Мъжете от коя зодия са най-добри в леглото?

• 68 461
  • 607
  •   1
Отговори
# 255
Нищо не си изпуснала. Вярно, че съм била само с една Дева и не мога да обобщавам за всички представители на тази зодия, но секса нищо не струваше.
Сваляли са ме други Деви, но бяха скучни и стиснати. А ненавиждам стиснати мъже. И не е като да нямат, а просто са си такива.
Стисната Дева Crazy - те такъв феномен искам да видя. Аз съм заобиколена от Деви - баща, брат, вуйчо, 2-ма първи братовчеди, по-щедри от тях не съм видяла, дори големи баламурници са, и всичко за другите. Не съм имала интимност с мъж Дева, но по това, което виждам - стисната Дева....абсурд направо.

# 256
А някой мъж Дева извън фамилията познаваш ли? Може на вашия джинс щедростта да е генетично заложена.

# 257
Нищо не си изпуснала. Вярно, че съм била само с една Дева и не мога да обобщавам за всички представители на тази зодия, но секса нищо не струваше.
Сваляли са ме други Деви, но бяха скучни и стиснати. А ненавиждам стиснати мъже. И не е като да нямат, а просто са си такива.
Стисната Дева Crazy - те такъв феномен искам да видя. Аз съм заобиколена от Деви - баща, брат, вуйчо, 2-ма първи братовчеди, по-щедри от тях не съм видяла, дори големи баламурници са, и всичко за другите. Не съм имала интимност с мъж Дева, но по това, което виждам - стисната Дева....абсурд направо.

Пак казвам, че не обобщавам за всички представители на тази зодия. Браво, че роднините ти са щедри. Тези, които аз съм срещала си бяха скръндзи отвсякъде.

# 258
За мъж Козирог не съм съгласна, че не е добър в леглото. Моят козел се представи супер  Grinning

От мъже Овни никак не съм очарована  Twisted Evil  Априлски рогльовци бяха и двамата, и се представиха зле. За мартенски Овни нищо не мога да кажа. Може пък те да отсрамват знака, знам ли. Laughing

# 259
  • Варна
Предполагах, че скорпитата ще завладеят
класацията следвани от овнетата. За козирог
все хубави работи съм слушила, без да съм
имала възможност за тест  Crazy

# 260
Козирог пари изкарва. За секс- не знам. Аз май съм била само с огнени и Скорпиони. : Simple Smile

# 261
Интересно колко напред са телците. Мен като типичен женски телец, не ме впечатляват, защото сме еднакви в леглото. Явно имат някакъв магнетизъм обаче  Laughing

# 262
Пхаха, пусни и по китайските зодии.

# 263
Интересно колко напред са телците. Мен като типичен женски телец, не ме впечатляват, защото сме еднакви в леглото. Явно имат някакъв магнетизъм обаче  Laughing

Аз пък никак не се изненадвам `колко напред` са Скорпионите. Wink

# 264
Да се включа с рекламация за Лъв - не обобщавам, може въпросният да си е издънка, обаче не стига дето супер заспал, на 5-тата минута се умаря, няма никаква мощ, ами от скапан секс успя и в болница да ме вкара за 5 дни + екстра - коремна операция, мда.... Затова сега си седя на пост и молитви и не ща мъж да виждам.

# 265
  • Вестерос
Може там да се крие тайната  Laughing защото и аз съм Дева, но имам доста черти от асцендетнтът ми - Скорпион, а други, типични за Девата, са ми непознати.

hahaha все едно мм

# 266
Аз само любителската по астрология, не разбирам всичко. Но знам, че за любовно- сексуалните контакти е важно Марсовете и Венерите на двамата да са в благоприятна позиция. Примерно моя Марс е в Риби, а на мъжа ми Венера е в Скорпион.И това знам, че е добре. Wink

Може да са и в неблагоприятна позиция, пак ще останат доволни Laughing . За хубав секс Марс + Луна Whistling .

# 267
Да се включа с рекламация за Лъв - не обобщавам, може въпросният да си е издънка, обаче не стига дето супер заспал, на 5-тата минута се умаря, няма никаква мощ, ами от скапан секс успя и в болница да ме вкара за 5 дни + екстра - коремна операция, мда.... Затова сега си седя на пост и молитви и не ща мъж да виждам.
Ти сериозно ли? Защо просто не стана и си тръгна, за какво си му търпяла нещастните изпълнения на тоя?  Направо му шибвам една възглавница в лицето и изчезвам по гащи ако трябва.

# 268
 Направо му шибвам една възглавница в лицето и изчезвам по гащи ако трябва.
Представям си го   Whistling

# 269
  • Варна

Това не го вярвам.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт