Нашите кухни-59

• 92 053
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми хареса идеята как Раличка я ползва и дъската идеално пасва на извивката на плота, но май като замисъл трябва са ползва с улеите нагоре, както е показана на картинката в иКЕЯ, НО ПЪК НА МЕН ТАКА НЕ МИ хАРЕСВА, ХАРЕСВА МИ КАК рАЛИЧКА И И Е ИЗМИСЛИЛА ПРИЛОЖЕНИЕ.

# 76
mileneira, за красота и на мен ми харесва,
но си представям да режа мокра салата или месо, и всичко по извивката тръгва надолу Simple Smile
Но е вариант за съхранение, защото си е обемна.

# 77
Хаха, Миленейра, а Раличка даже не се е и сетила, че дъската се ползва с улеите нагоре  Blush Но и на мен ми харесва повече обърната  Grinning

# 78
mileneira в такъв случай защо не направиш един цялостен проект на помещение хол +кухня за да си ги визуализираш нещата,защото според мен, ако ще ползваш един цват за кухня и хол много ще ти се слеят ,а е добре да има все пак обособено визуално отделни помещения.Ако си падаш по слоновата кост опитай поне като нюанси да са различни,в началото винаги кефи ,но после ти става скучно.Другото което лично мнение разбира се,бих се придържал за кухнята на по едноцветен плот.Щарените плотове се вързват с всички цветове,но седят като мозайка,иначе носят на петна и мръсотия,но в днешно време мърлявите хора са малко така,че все ще се чисти.Пак лично мнение пода не бих го шарил с плочки и ламинат за цялото помещение или едното или другото/днешните ламинати не се притесняват от вода,а и не се полива с маркуч.
И още нешо ,при възможност долните шкафове всички чекмеджета където може,много по удобно е да вадиш шкафа вместо ти да влизаш в него:)

# 79
  • София
Раличка, много уютна кухня и с голям работен плот се е получила, поздравления и от мен, да си я ползваш с удоволствие.

# 80
Раличка, честита да ти е новата радостна придобивка! Много е свежарска и уютна, а обърнатата дъска си е като част от кухнята просто. Е сега, като знаеш защо са и улеите, като режеш салати и меса ще я обръщаш, няма проблем. И за мен килимчето пред умивалника си е просто задължително, ужасно много капя, като приготвям нешо около него, а ММ - двойно повече. Така не се разнася из цялата кухня и после хоп- в пералнята. Но твоето, ако е истинско чипровско няма как да стане. Аз гледам все да са памучни.
На мен много ми харесва кухнята на Лейди Гага, даже останах изненадана, че липсва и намек за кичозния стил обладаващ дрехите й.
Гадамер, повечерто кухни на звездите са като твоята, даже зелената е същия стил вратички, само цветът е различен. Май това е най-чето срещания дизайн на кухненски вратички - красив, и безконфликтен. И все пак твоята кухня е по-хубава от звездните, може би, защото е обгрижвана от домакинята, не от  готварски отбор.

# 81
Здравейте,

Честита кухня на Раличка  Simple Smile

Ифко препоръча за корпус да се избере ефтино ПДЧ, интересно ми е какви са аргументите.
Кухнята, която съм ползвала, в чекмеджета и шкафчета на някои места се беше протрило покритието и се виждаше талашита. Кухнята не беше нова, но предполагам на не повече от 5години.
Интересно ми е да чуя вашите мнения, кой материал е по-устойчив на изтриване за корпуса и кой по-лесно се чисти. Ако взема ефтин материал за корпус и след 2-3 години се протрие, разбира се не е голяма болка, но все пак ми се иска да е ненаранена повърхността.

Егер имат basis, който е гладък SM и по-грапав ST2. Много тънка ми се стори горната повърхност, говоря за бял цвят.

# 82
Раличка , много добре се е получила кухнята, честито!!

# 83
Честита кухня! Страшно топла като усещане ми е, в любими за мен цветове. Със здраве да си я ползвате!

# 84
Точно щях да кажа,че ако ти се е протрило ПДЧ то единствено и само бяло гладко може да е,но бял шагрен трябва със шкурка да го търкаш ,че да се протрие.Единствено има едно бяло което е почти прозрачно ,и него съм го забравил от 15 години.Каквото и друго да е няма да мръдне.Бяло гладко е покрито с нещо като хартиено фолио,но всичко останало си е ПВЦ,дори не знам дали това хартиеното бяло все още се предлага.Не се заблуждавайте ,че като е Егер примерно или Кандил са с кой знае какво фолио.Стратегически и цените се правят за да се прави уж разлика между качествено и некачествено.Доказан е

# 85
Здравейте момичета,бихте ли ми дали съвет?Направиха ни кухня по поръчка и вече е монтирана,но като отвориш шкафовете има неприятна миризма,мисля,че е на дърво материала е пдч.

# 86
Здравейте момичета,бихте ли ми дали съвет?Направиха ни кухня по поръчка и вече е монтирана,но като отвориш шкафовете има неприятна миризма,мисля,че е на дърво материала е пдч.
До няколко дена ще се измирише:)

# 87
До няколко дена ще се измирише:)

Момчетата са казали на мъжа ми на мина цялата кухня със спирт.

# 88
  • Раковски
Тая миризма е от материалите и лепилата в пдч-то и фазера, не виждам със спирт как ще се измие  миризмата.

# 89
http://ulvie65.snimka.bg/other/kuhnya.816851 / Не съм много сигурна как се качват снимки- дано да ги видите/ Моята кухня, в селска къща свързваща две части от къщата- по висока и по ниска... Доволна съм от резултата, ползвам я от почти година, за пералнята, няма друго подходящо място, миялната е отдясно на мивката вградена... мивката се осветява от вградена под стъкло лед лента, която е по продължение на двата шкафа  с авентос...

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 18:56 от edj

Общи условия

Активация на акаунт