Нашите кухни-59

• 92 102
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
О, тия цветове са като нашите  Heart Eyes
Аз само искам да кажа, че съм много доволна от препоръчания тук абсорбатор Лино, много мощен, и не е толкова шумен, колкото се опасявах, а цената беше повече от добра!  Peace
Благодаря   bouquet

Покажи ми и твоята кухня да и се порадваме Simple Smile

# 121
  • Раковски
О, тия цветове са като нашите  Heart Eyes
Аз само искам да кажа, че съм много доволна от препоръчания тук абсорбатор Лино, много мощен, и не е толкова шумен, колкото се опасявах, а цената беше повече от добра!  Peace
Благодаря   bouquet

Можеш ли да кажеш кой точно модел, че и ние към Лино сме се насочили.

лино максима - 725 кубика

# 122
  • Под Сините камъни
Ето  Hug
Скрит текст:
Скрит текст:
Мерси много  Hug Hug Hug
И за последно да попитам. Какво ПДЧ сте използвали 
Плота DUROPAL Камелот
Долни шкафчета kronospam Кроно ОРЕХ Тиаполе
Горни МДФ Супер Гланц Капучино

Злато си  Hug Hug Hug
Аз ореха най вероятно ще го заменя с кипариса на Орма http://www.rosi.bg/cms/img_data/pic_3571/pic3571_1.jpg
Но не е късно и да си променя мнението де,все още събирам идеи

# 123
  • Пловдив
Пепински и твоя избор с кипарис е хубав. Всъщност даже много ще си отива. Има някакъв светъл нюанс като на капучиното

# 124
http://electron.bg/lino-maxi-mcf-p-296632.html Ето го
Иначе нямам хубави снимки...

# 125
  • Пловдив
Дай да видим кухнята де. Хубави лоши снимки зарадвай ни

# 126
Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 18:02 от ♥ LOST ♥

# 127
  • Под Сините камъни

Ето няколко от монтажа
Светлината е кофти, а  не е довършено, но...тук сте ветерани, ще добиете представа

еее супер е  Peace а цветовете какви са  Mr. Green

# 128
Казах че са лоши снимките, вие не вярвате  Mr. Green
Горе лак слонова кост или нещо подобно, долу някъв дъб беше...губят ми се вече детайлите около избора

# 129
  • ВАРНА
И аз тук в събиране на идеи за голям ремонт на кухнята  Rolling Eyes За абсорбатори Елика чували ли сте,какво ви е мнението,много ги похвалиха  newsm78  Сега съм на вълна гръб на кухнята - разбрах,че има вариант да е като плота,може плочки,може стъкло принт (някой правил ли е такова,как стои и поддръжката как е) - други варианти какви има?

# 130
  • Раковски
Елика са добри аспиратори, но с по-малка известност тук. Принта както го харесаш така ще изглежда, поддръжката е като да миеш стъкло. Вариант за гръб може да е неръждавейка.

# 131
  • ВАРНА
Благодаря за отговора - а от практична гледна точка кое е най-доброто.Стъклата знам,че са закалени,но веднъж да го чукнеш не както трябва...и заминава за смяна,иначе лесно пък се поддържа.Плочките ми харесва как стоят,но пък са по-трудоемки за почистване.Върху гръб от плот нямам наблюдения +/-,неръждавейката ми отпада като вариант.

Има ли сайтове с повече снимки?Май към по-класически модели съм се ориентирала - комбинация дърво и бяло/светлобежово ...

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 13:01 от morgana07

# 132
  • Русе
Моята е гръб и плот еднакви, харесвам гранита, но първо ми е голяма кухнята и второ много ми е студен. На двора на външната кухня - барбекю сложихме гранит, харесва ми, но се чудя дали да сменя плота все още. Иначе харесва ми с плочки, но фугите са си фуги, кой каквото и да ми говори. Стъклото е лесно за поддръжка, лично виждане дали ще ти хареса.

# 133
А вратичките какъв цвят се водят , Рали. Цялата кухня е мноооого слънчева сякаш. Тоз меден дъб също смятам да го запомня, че и аз събирам идеи. Аз плочки не искам, сега имам едни фаянсови, честно мразя ги. Иначе вярное, колкото и да ги търка човек, материала е изключително устойчив на надраскване.
Hug
Цветът на вратичките е слонова кост - Ivory, на Кастамону, а комбинацията с медения дъб наистина се оказа добра  Heart Eyes И в тази връзка, mileneira, плотът не е като показания от теб, на моят сякаш повече изпъква фладер, а и е по-наситен цветът, меден дъб беше, не светъл   bouquet
За колебанията ви за плочките - всеки решава какво му харесва и какво не, но откъм поддръжка мисля, че еднакво лесно се поддържат и плочки, и гръбче от пдч. Разбира се, ако плочките не са много светли, тогава сигурно искат по-често забърсване  Rolling Eyes
Много красиви плочки сте показали  Heart Eyes

# 134
  • На брега
Гадамер, благодаря за новата тема! Чудех се защо не ми излизат нови отговори. Mr. Green
Rallichka кухнята изглежда много добре, честита и със здраве да си я ползваш. Разпознавам килимчето откъде е  Wink

Имам въпрос относно горните шкафове - защо ги разпределихте едните да са с вратички настрани, а другите да се отварят нагоре? И върху абсорбаторът се отваря настрани, а на същия ред останалите се отварят нагоре, докато най-горния ред над абсорбатора се отваря нагоре, а същия ред продължава с отваряне настрани?

Честито!
И аз като gadamer - много вратички са се получили, а не са широки като за две... Можело е дръжките да са в една посока само поставени...

Аз функцията на килимче пред кухня и под трапезарна маса не я разбирам ... Освен да са трохосъбирачки ..

Има ли някакво правило? Точно днес попаднах на някакъв стар пост на Миоки - обясняваше за правилното разположение на горни и долни вратички, така че да няма разминаване. Полезно ми беше.
Трябва ли да съобразявам нещо и при отварянето им? Още на какво да обърна внимание? Споделяйте, моля! Няма да използваме услугата на дизайнер или специалист и ще се радвам на препоръките ви!

Аз като мия нещо на мивката, задължително пръскам капки на пода, когато беля или режа зеленчуци или салата, после при почистването на плота все ще изпадне някое парченце на пода и все трябва да го измета/забърша Mr. Green.
Сега съм без, но преди е имало и тъмно/шарено мокетено килимче. Не знам кое ще ми е по-лесно - да избърша или веднъж седмично да пусна пътечката, ако е лека, в пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт