Нашите кухни-59

• 91 746
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Задължително ли е да е композитна?

# 166
Да ви кажа, на мен ми се счупи дозатора за сапун на мивката Тека, сега трябва да търся гаранцията и да се разправям...много ме е яд. 2-3 ползвания само... Rolling Eyes Много мразя като става така.

# 167
  • Раковски
Здравейте момичета и момчета. Изтървала съм доста и ще трябва да наваксвам с четенето, но ще е по-нататък. Обръщам се към вас за помощ. Утре започва монтажа на дълго чаканата и планирана с година кухня (кухненски бокс), но за жалост момента е помръчен от болест в семейството и съм неподготвена за монтажа. Нямам мивка. Бях се ориентирала към една на тека, за шкаф 50 с малко и голямо корито и оцедник, но заради проблемите ще трябва да се примиря с нещо по евтино и простичко. Това ми допада като дизайн и ме устройва, като цена (става въпрос за бялата) http://www.geraka.com/45-kuhnenski-mivki-ot-polimer/5094-kompozi … lux-lisa-490.html Имате ли някакви отзиви? Може и да е коментирано..... Дали се пукат лесно, не че ще пускам гири в мивката Simple Smile

Това е от бюджетната им серия и нещо е спестено за да има голяма разлика с по-хубавите, но за тези пари няма да намериш по-добра.

# 168
  • Казанлък
mileneira , предпочитам такава, защото при нас в Казанлък водата е адски варовита и всичките ми познати с иноксови мивки само им робуват. Сутрин като си варя кафето на джазвето, цялото кафениче става със слой бяло от варовика, та за това искам такава.... дано не бъркам. Благодаря ifko, май ще я поръчам после. Притесняваше ме ниската цена. Като видя нещо евтино и се стряскам, че и качеството ще му е толкова, колкото цената.
shadowman , какво може да е спестено според теб?

# 169
Не е ли малка тази мивка?

# 170
  • Казанлък
Ами да... и това ме притеснява. Широчината е 42.5, което е добре, но дълбочината е 34.5, което ми се вижда малко, при положение, че дълбочината на плота е около 60 и можеше да я направят малко по-голяма. Шкафа на който ще се монтира мивката е 50, но не мога да намеря нещо подобно на подходяща цена.

# 171
Антонита мивката без отцедник ли я искаш? Какъв ти е плота? Къде са ти отворите за батерията, на гърба или на плота?

# 172
  • София
Antonina69, ние поръчахме тази в черно:

http://www.geraka.com/kuhnenski-mivki-edinichni/5258-mivka-eurolux-alex-565.html

Доволна съм. Голяма е, преди монтажа ми се стори направо огромна. Много държах от задната страна да има такова ръбче, за да не излиза непрекъснато вода и да забърсвам. Поръчахме я през майстора, който ни прави кухнята и ако си спомням добре получихме 20% намаление от цената.

# 173
А тези от вас, които ползват мивки без отцедник може ли да обясните как и къде съхнат приборите и чиниите. Винаги съм си мислела че най-добрия вариант е сушилото за чиниите да е на отцедника, но честно казано не ми харесва визуално и затова събирам сега идеи.

# 174
Здравейте,

извинявам се за скачането в темата, но имам нужда от помощ. Харесах си вратички на Модекс - въпросът е могат ли да ми ги направят с вкопани дръжки...дали се изразих правилно, дано сте ме разбрали?!?

# 175
Аз имам миялна и всичко минава от там, без изключения, после в съответния шкаф
Ако случааайно нещо е измито на ръка, се суши върху кухненска кърпа до мивката

# 176
Аз си поръчах ето такъв, който може да се прибере като изсъхнат нещата. Но не е голям, върши работа за някоя чашка или чиния. Иначе в съдомиялната.

http://www.shopmania.bg/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1% … ph-flume-16044404

# 177
  • София
Аз съм със съдомиялна, но си имам нужда и от сушилник. За целта имам вграден в шкафа над мивката. А вратичката му е с ратан, за да се проветрява и да не мухлясва. Тук се вижда, ако не става ясно от обясненията http://p4eli4ka.snimka.bg/family/kuhnia.850265.34715802. Много съм доволна от тази си идея. Понеже сушилника е доста голям, го използвам за съхранение на капаците на тенджерите, както и за някои пластмасови купи, които не се изсушават добре в миялната.

# 178
  • Пловдив
Комарче хубава кухня

# 179
  • Под Сините камъни
Комарче хубава кухня
ох разкошна е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт