Нашите кухни-59

• 92 239
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • На брега
Не е проблем за повечето хора! Просто аз не понасям височини - вцепенявам се, като погледна от тераса или стълбище с отвор. Може нещо във вестибуларния апарат да не ми е наред. Тотално ми се объркват възприятията, когато нямам ясна точка за "осеверяване" и оразмеряване на разстоянията пред очите си.

Да попитам някой дали е ползвал за гръб на кухня гранитогрес на много големи плочи, над метър примерно и кои фирми го предлагат?

# 361
За корпус на белите кухни какво се взима, препоръчва?

# 362
  • София
Бяло ПДЧ

# 363
Зависи ,от доста неща.Понякога бяло върху бяло е като на свинче звънче, и много стерилно .Корпуса може да се върже със стени ,под ,останалите мебели ,ако е в трапезария ,цвят на плота на гърба,цветове на уреди и ред други

# 364
Да разбирам, че shaker kitchen са бели с омаслен плот. Ами ако е черна с омаслен плот?  В ИКЕА миналата година имаха такава кухня (черна с омаслен плот) и бели правоъгълни плочки за гръб - влюбих се в нея. newsm78

# 365
Кухнята ни е мръсно бяло, корпуса се води екрю. На мен пък ми харесва да няма контраст точно между вратичките и вътрешната част. Контраста съм си създала по други места.

# 366
  • София

Зависи колко имаш видими части от корпусите. По принцип всички видими части могат да се направят друг цвят както ти е казал  ifko , иначе невидимите части ги правиш бели и кантираш със съответния кант на лицето да не ти "светят" фугите и готово

# 367
  • sofia
Да попитам някой дали е ползвал за гръб на кухня гранитогрес на много големи плочи, над метър примерно и кои фирми го предлагат?
Нашите са само 60х60.
Бях си харесала едни с размер 135х40 (примерно), но мъжа ми ме светна, че ще стоят отвратително, ако трябва да се сложат на стена 2 м (в нашия случай). Смятах да ги редим по дългата им страна и щеше да се получи едно парче 135+65 и определено щеше да изглежда без никаква симетрия и доста фуги

# 368
  • София
Аз имам такива, но са гръбче зад мивката в банята, в кухнята ми е стъкло (това е в къщата).

# 369
  • На брега
Да разбирам, че shaker kitchen са бели с омаслен плот. Ами ако е черна с омаслен плот?  В ИКЕА миналата година имаха такава кухня (черна с омаслен плот) и бели правоъгълни плочки за гръб - влюбих се в нея. newsm78
Не, това е стила на шкафчетата. Сравнително прости, функционални, без много дърворезби и орнаменти... Не става въпрос за цвета.

Веси, Шарки
(Шарки, от теб разбрах за тях), в магазините за гранитогрес ли ги продават или в някакви складове? Не съм наясно къде мога да ги огледам...

# 370
  • sofia
В момента явно са модерни големите размери и почти във всеки магазин за плочки има.
Ние първо гледахме цвят и после размер.

# 371
  • София
Да разбирам, че shaker kitchen са бели с омаслен плот. Ами ако е черна с омаслен плот?  В ИКЕА миналата година имаха такава кухня (черна с омаслен плот) и бели правоъгълни плочки за гръб - влюбих се в нея. newsm78
Не, това е стила на шкафчетата. Сравнително прости, функционални, без много дърворезби и орнаменти... Не става въпрос за цвета.

Веси, Шарки
(Шарки, от теб разбрах за тях), в магазините за гранитогрес ли ги продават или в някакви складове? Не съм наясно къде мога да ги огледам...
Top group Simple Smile

# 372
Нашите са само 60х60.
Бях си харесала едни с размер 135х40 (примерно), но мъжа ми ме светна, че ще стоят отвратително, ако трябва да се сложат на стена 2 м (в нашия случай). Смятах да ги редим по дългата им страна и щеше да се получи едно парче 135+65 и определено щеше да изглежда без никаква симетрия и доста фуги
И аз от много избиране на плочки харесах едни 25х60 см. Исках и да са подредени хоризонтално и да имам разстояние 60 см от плот на долни шкафове до горни шкафове - значи трябваше да сложа 3 реда плочки и долния ред щеше да е преполовен от шкафове...................не ми хареса така и зарязах проекта. Мина месец вече и пак ми излезе на дневен план и утре тръгвам да обикалям по магазините...................Голям тормоз ми е това оправяне на етажа, колко лесно беше преди 20г като обзавеждахме долния етаж - ограничени модели и бързо ставаше Laughing

# 373
Някой с отзиви за алуминиевите мивки на Тека? Тази промоция ме заинтригува http://www.teka.com/bg/products/view/24890-%D0%9C%D0%B8%D0%B2%D0 … D1%80%D0%BE%D0%BC

# 374
Хубава промоция, но дълбочина на мивката 17 см хич не е добре, пръска в диаметър 1,5м

Общи условия

Активация на акаунт