Нашите кухни-59

• 92 169
  • 727
  •   1
Отговори
# 480

И моята миялна е Уърлпуул, досега само 6-то чувство съм пускала като програма, но нещо не изсушава както трябва съдовете, последния път даже самата сушилня си беше с мокри стени. Има ли такова нещо и при вас, аз ли бъркам нещо, или да се обаждам на сервиза? Извинявам се, че не съм по темата.
Аз имам проблем с изсушаването само на пластмасовите съдове, останалите са си ОК, стига да не съм ги видяла непосредствено след края на програмата - т.е. мисля, че има някакво технологично време, което е нужно след края, за да са съвсем сухи. А пък от 6-тто чувство съм най-доволна, макар и да не знам точно какво се има предвид, но тази програма най-ми допада. Ако нещо те притеснява, звънни в сервиза. Да не би да нямаш гланц или да е настроен на минимум  newsm78

... А за контрата ще ми трябва печено агънце на всяка цена Wink
Весе, ако трябва и агне печи, ама не се давай за още лилаво  Praynig

# 481
Раличка, ползвам таблетки 3 в 1, при които уж не се слага гланц. Може и да отварям по-рано вратата. Ще отида в темата за съдомиялните да питам, да не спамя повече тук  Hug

# 482
И аз последно - тези таблетки уж имат (и аз такива ползвам), ама всеки си слага допълнително гланц, за да си работи както трябва машинката. Почти съм убедена, че това е проблема  Peace

# 483
В упътването на нашата съдомиялна пише, че е по-добре да се ползват отделно таблетки, сол и гланц. В смисъл, че тогава резултатът е оптимален. Тези 3в1 не били така сполучливи.

# 484
  • Раковски
В наща се използва всичко, 3 в 1 , гланц и сол (то без сол пък не става, ще излизат на капки от хлора, но зависи и колко е твърда водата). Взимаме от по 100 бройки финиш за около 35 пари.

# 485
Поздравления за хубавата кухня.............
Точно такъв модел съм си надраскала на един лист, но моята ще е ъглова с размер 3000*2100 мм.
Горните ми шкафове ще са 720 мм обща височина, разделени на по 360мм / 2 реда/ , защото се пада под покривно по-ниската  част на стаята.
Много харесвам този вид отваряне на горните шкафове и въпросът ми е:  Ще издържи ли дълго време механизма и не се ли чувства тежестта на  2-те плоскости върху окачването?

# 486
Благодаря, момичета, ще сложа и гланц  Hug

# 487
kokor4eto, тя и Веси ще се включи, но тъй като нашите шкафове се отварят по същия начин, при това се отварят до горе, в смисъл че обхващат три реда, мога да кажа, че тежест не се усеща. Предполагам качеството си зависи и от марката механизъм. Като са Блум не би трябвало да имаме проблеми, пу пу.

# 488
kokor4eto, тя и Веси ще се включи, но тъй като нашите шкафове се отварят по същия начин, при това се отварят до горе, в смисъл че обхващат три реда, мога да кажа, че тежест не се усеща. Предполагам качеството си зависи и от марката механизъм. Като са Блум не би трябвало да имаме проблеми, пу пу.

Пу,пу и от мен, Колева  Grinning
В момента не ползвам кухнята все още - нещо ни се бави поставянето на паркета, та вече почвам да се ядосвам чак...Но от впечатленията, които придобих при пробите - не тежи...А най ми хареса, че си отварям, докъдето мога и после наистина с един пръст мога да затворя шкафа - като на видеото от сайта на Блум, на което не вярвах, де, да си призная... Embarassed

# 489
Веси, кой точно е този механизъм, покажи ако може ........................лик или нещо друго

# 490
Старая се да запазя симетрията по вертикал на горни и долни шкафове - ами не ми се получава.
Примерно, ако горните шкафове са широки 800 мм, да напасна с шкаф долу широк 800 мм newsm78

# 491
Можеш да сложиш два по 400мм.

# 492
Веси, кой точно е този механизъм, покажи ако може ........................лик или нещо друго

mileneira, мисля, че е този - ама и Шадоу да каже

http://www.blum.com/bg/bg/01/10/10/

# 493
  • София
vesi7, и аз с едно "да" за белия цвят на горния ред шкафове, чудесна кухня с неочаквано добре изглеждащ гръб, повечето не ми харесват, но този ми е ОК. Браво и на Шадоу за перфектната изработка.
Аз май последно се спрях на същия модел дръжки, че всичко друго което харесах е много скъпо, та да те питам колко дълги са твоите на колко ширина на вратичките? Дебелината на самата дръжка (тръбичката) каква е - 8,10,12 или 13мм?

# 494
ginger tea, в интерес на истината това не са дръжките от първоначалния ми избор...Това беше втори шанс... За различна големина на чекмеджетата са - има и 90 см, има и 60 см, Shadowman ми ги донесе, аз само казах - искам това (абе, май улучвам на мъже, дето ми угаждат на акъла и само тези думи им стигат Wink )
Мисля, че бяха тези -
http://www.omoniya.net/item/view/280

Ама как пък нищо не запазих от нещата, които избирах - как ми свършваше зора, изпразвах си папката и почвах да пълня нова с нови подробности и препратки...Я сега как наизуст трябва да говоря ...
Добре, че той по-прибран и организиран от мене и си записва Wink Ако греша, да каже какво е купил Wink

Благодаря ви, момичета, за мненията - моите притеснения също бяха дали ще изглежда добре заедно всичкото, ама бях сигурна, че бялото ще повлияе добре на лилата... Не мисля, че така е претрупано, а даже и на мен взе да ми харесва принта - не го одобрявах по принцип - не принта като материал, а просто ....мислех, че ще дойде много лилавото... Сега - заради бялото ли, не знам, но всичко си ми харесва, а това си е най-важното - аз да се чувствам добре там...
Вече започвам да се оглеждам и за запълване на шкафовете, но ще ровичкам по другите теми, да не разводнявам тази...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт