Нашите кухни-59

• 92 186
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • София
vesi7, благодаря, аз питам заради материала, и на линка се вижда че едните са от сплав ЦАМ с ф10, а другите с ф12 са от инокс

# 496
  • Раковски
Дръжките са китайски, но са тежки, в омония имаха само няколко бройки и на размери които не вършеха работа. Механизма е съшия Aventos HF.

# 497
ginger tea , съжалявам, ще се наложи да чакаме Shadowman за отговор - наистина не знам кое е взел  Embarassed

Благодаря ти, Шадоу   bouquet

# 498
  • София
Е няма нищо и благодаря, и мойта кухня с такива дръжки ще бъде.

# 499
  • Бургас
Здравейте момичета,

Чета ви отдавна, но не съм писала досега. Честно казано идеите за целият ремонт на новият ни дом дойдоха от този форум, затова сега се чувствам длъжна да постна снимки с новичката ми кухня.

Скрит текст:

Бял гланц с плот венге и принт стъкло за гръб. Последните дни много се притеснявах за това принт стъкло. Дори се разубедих за кратко и почти се обадих на фирмата да откажа поръчката но ММ настоя да си останем със стъклен гръб. И слава Богу! Резултата много ми харесва ... кухнята стана по-вълнуваща някак.

ПП: Снимката е ужасна, комбинацията ужасна камера на телефон и ужасен фотограф си каза думата Grinning

# 500
Здравейте момичета,

Чета ви отдавна, но не съм писала досега. Честно казано идеите за целият ремонт на новият ни дом дойдоха от този форум, затова сега се чувствам длъжна да постна снимки с новичката ми кухня.

Скрит текст:

Бял гланц с плот венге и принт стъкло за гръб. Последните дни много се притеснявах за това принт стъкло. Дори се разубедих за кратко и почти се обадих на фирмата да откажа поръчката но ММ настоя да си останем със стъклен гръб. И слава Богу! Резултата много ми харесва ... кухнята стана по-вълнуваща някак.

ПП: Снимката е ужасна, комбинацията ужасна камера на телефон и ужасен фотограф си каза думата Grinning
Може ли да споделиш какви контакти си поръчала...като гледам няма на принт стъклото, май виждам монтирани на плота newsm78

# 501
  • Бургас

Може ли да споделиш какви контакти си поръчала...като гледам няма на принт стъклото, май виждам монтирани на плота newsm78

Хаха ... напипа ме по слабото място. Поръчах си разклонители за вграждане тъй като исках поне 4-5 контакта в близост до плота. Фирмата, която ми прави кухнята монтира тези

http://www.rosi.bg/razklonitel-za-vgrajdane-horizontalen---tri-gnezda-3499.html

а аз имах предвид едни други. Които се отварят със пълно завъртане, а не така на 45 градуса само. Сега вече няма смяна тъй като отвора в плота бил с различни размери или нещо такова, а тези хич не ми харесват :/

# 502
  • Добрич

Честито! Много гозби да сготвиш с любов в нея!!
Хубава кухня!
Обичам бял гланц, плота също изглежда хубав. Само не харесвам принт стъкло, но твоето не изглежда кичозно. Пусни още снимки

# 503
Надежда за всички, кухнята ти е страхотна! каква е мивката?

# 504
  • Bristol
Надежда, честита кухня!
Аз съм съвсем нова в темата. Избирам си кухня в момента, но стилът който ми харесва все е с гланц. Чудех се, как се поддържа този гланц? Остават ли лесно отпечатъци по него, като по стъклена маса примерно  Rolling Eyes Мат не е ли по-лесен за поддържане? Търся си нещо изчистено и без дръжки.

# 505
Без дръжки и без петна по вратичките само на ток:)

# 506
  • Bristol
Без дръжки и без петна по вратичките само на ток:)
Laughing мъжът ми вика, не я ползваш и не остават отпечатъци. Ясно, ще търся мат или ще променям стила, гланцът не е за моето домакинство Rolling Eyes

# 507
Защо ,направи си умна кухня ,ел задвижките на една 6 метрова кухня са около 3000 лева,но все пак вграден хмадилник и миялна без дръжки не става,освен ако не е кант дръжка или корпусна дръжка

# 508
  • Бургас
В интерес на истината повечето мнения в тези теми твърдяха, че гланц и стъкло се поддържат лесно ... еми ... не е истина ... убих се да чистя отпечатъци. Да не говорим, че всяко петънце на стъклото си личи. Сигурно оказва влияние факта, че кухнята е точно с/у прозореца, и все пак е дразнещо. Но пък е красива!!!

Някой пита за мивката. Лино, композитен материал някакъв. Тя ме изненада. Представях си, че ще ми създава проблеми, че нали е черна. Тц ... няма ги белите петна, които предполагах, че ще се появяват от твърдата вода.

МММ ... Ифко, гледах ги тия кухни с ел. отваряне на вратичките. Докато им свикнеш бая нерви смятам, че ще отидат. Може и да греша, но има един кофти delay, му подаването на командата посредством поставяне на ръка под сензора и самото стартиране на механизма, което си е дразнещо.

# 509
На моите гланцови вратички не личат отпечатъци.

Общи условия

Активация на акаунт