Нашите кухни-59

• 92 081
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте мацки, тук е моята кухня. Моята любима стая в дома ми, защото на невероятна гледка  Flushed

# 646
  • На брега
Честита кухня, d_kolevabouquet С радост да си я ползваш!  chef Добре се е получило. Пусни нататък снимки и на частта с тапетите. Ще ми е интересен поглед върху целия интериор на помещението и как се съчетават отделните зони.

# 647
Да, мислих го и това, ама сега в трапезарната част сме сложили едно диванче (временно), което не беше предвидено, съответно трябва да му ушият калъф в подходящата кафява гама. Тогава пак ще пусна снимка Peace

# 648
  • Отвъд алеята зад шкафа
nikanorge добре дошла в темата! Кухнята ти е много хубава, голяма и ....чиста  Mr. Green Абсорбаторът над острова е интересен, можеш ли да пуснеш снимка, на която се вижда по-добре? А уредите не мога да се ориентирам в коя част на помещението са, защото по двете снимки изглежда, че са на 2 срещуположни стени  newsm78

d_koleva Честита кухня, с кеф да си ползваш!

# 649
Колева, честита кухня   bouquet

# 650
  • София
nikanorge добре дошла в темата! Кухнята ти е много хубава, голяма и ....чиста  Mr. Green Абсорбаторът над острова е интересен, можеш ли да пуснеш снимка, на която се вижда по-добре? А уредите не мога да се ориентирам в коя част на помещението са, защото по двете снимки изглежда, че са на 2 срещуположни стени  newsm78
На мен ми изглежда огледален образ, ако съдя по уредите, като на втората снимка е показан и страхотния прозорец. Не че знам как се получава този ефект с камера Rolling Eyes.

# 651
d_koleva, много уютно  Peace
Моят дежурен въпрос - каква е мивката?

# 652
Благодаря ви!

Марина, ето тази е: http://www.sanitec.bg/basin.html?code=811

# 653
nikanorge,  май ти е флипната едната снимка   newsm78
d_koleva, честито и е много хубава!
shadowman, чудесна работа, браво на теб!

# 654
  • Под Сините камъни
d_koleva много хубава кухня  Heart Eyes

# 655
Д.Колева много топлина и уют излъчва кухнята ти, и моята си я представям нещо подобно. Сподели какъв ти е цвета на вратичките?
Много ми допадна чекмеджето с преградите за тавите, много добра идея, може ли да споделиш дълбочината, разграфяването в см. и какви по размер тави се хващат там?
Благодаря!

# 656
  • Раковски
цвета е по рал 9001

# 657
Шадоу се намеси професионално Mr. Green

mileneira, благодаря ти! Аз търсех именно баланс между практичната и удобна кухня, която обаче да е И уютна и идилична Heart Eyes Истината е че кухнята ми е адски удобна и не съжалявам за нито един механизъм или главоблъскане, през което преминахме. Идеите с шкафчето върху плота, където си прибираме бързо кафе машината, тостера и робота, както и за разделението за тавите, са взети от www.houzz.com. Довечера бих могла да ти дам размери, че съм на работа, но те съветвам да вземеш под внимание твоите тави - най-голямата такава, и да прецениш колко разделения и с каква ширина ще са ти удобни. Иначе, ще ти пратя довечера на лични при нас как е Peace

# 658
Здравейте мацки, тук е моята кухня. Моята любима стая в дома ми, защото на невероятна гледка  Flushed

Би ли споделила какъв еплота ти? Изглежда доста тънък.

# 659
d_koleva, разкошна е станала кухнята ти, със здраве да си я ползваш:) Механизмите Blum ли са?
Вратичките къде ти ги правиха? Какви са? Горната лайсна от къде е?

Ние смятаме да заложим на различни видове механизми на Blum, знам, че са скъпички, но понеже сами си правим кухнята, ще можем да си го позволим.
Кухнята ни е нарязана и окантована, избрах за корпус бяло фронт, скоро ще сглобим корпуса и трябва да реша от къде да поръчам вратичките.  newsm78
Плота също съм избрала, но мивката ми е Х.

Общи условия

Активация на акаунт