Нашите кухни-59

• 92 026
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Реа, почти всичко е Блум. Само шкаф-килера до хладилника и ъгловия за тенджерите не са техни. Шкаф-килера беше някаква полска марка, златна среда като цена-качество.
Вратичките ни са на фирма Опус 44. Горната лайсна е по препоръка на Шадоу...марката май беше нещо италианско, ама като има време, нека той сподели Peace
Вратичките са масив, ясен, с фладер. Ако това питаш Peace

# 661
  • София
d_koleva, поздравления и от мен за новата кухня, вратичките от масив са страхотни, много приятно прозира фладера под боята. Шкафа-килер е предполага с механизъм на Полония, леко ли се отваря и затваря? Аз предпочетох италиански механизъм от Салекс, дано да не съм сбъркала. newsm78
И разделителя за тавите е страхотен, сега го видях Peace

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 14:32 от ginger tea

# 662
Джинджър, не помня механизма какъв беше. Пак Шадоу ще знае, вече всичко ми е каша. Но пък твоя щом е италиански, мисля че ще е ок. Нашият се отваря и затваря нормално. В смисъл, че не "лети" като чекмеджетата, но пък и е много натоварен, така че...

# 663
  • София
d_koleva, честита кухня, да се ползва със здраве и мерак Simple Smile Тези разделители за тави готови ли са или се изработват?
nikanorge, подобен вид гоним и ние, но с по-малко помещение, дано ни се получи. Аз също очаквам да споделиш предпочетения абсорбатор, както и подробности за трегера около него - използва ли се по някакъв друг начин, освен за комин - например осветление, шкаф? Също и информация за плота, разбира се.
Чудя се при подобно затваряне над острова дали не може да се сложи обикновен абсорбатор за вграждане?

# 664
Колева, честито и от мен - отдавна чаках да я видя, беше наистина интересна смесица за Шадоу да работи по нашата лъскавина и по твоята изчистена визия  Grinning
Ама доказа, че може прекрасно да смесва стилове и изисквания  Wink
На мен най ми хареса ТВ-то - и аз си търся място за такава екстра ....
Тъй като моята кухня още си седи неизползвамема, онзи пич с паркета яко се излага вече, ми беше много полезен и погледът отвътре - подредба и наредба   bouquet

# 665
  • Пловдив
Момичта, моят " селски" проект върви доста добре, но се натъквам на нов проблеми -дайте идея за дълбока мивка, евтина(че за село не ми се харчат много пари) и най важното БЕЗ отвор за смесител, че да се спести още малко време и пари, да се използва прокараните тръби в стената. Днес във Съливер гледах, цените много благоприятни, но!...всичките им мивки с дупките готови.
И още нещо, дано shadowman се включи -за вратички съм избрала ЛПДЧ цвят Орландо, но кант - и тънък и дебел ми предлагат да е разцветка Дъб Невада, а той е малко по тъмен....и не знам, дали е възможно да се намери точно като Орландото на цвят  #Crazy Или пък с този Дъб, дали няма да е грозно.
Въобще, хем знам, че е за село, че няма да се вихря в тази кухня, а я правим само за да има все пак някаква и не мога да го направя през куп за грош Embarassed

# 666
  • Раковски
В съливера има евтини китайски мивки, също така до бившия и настоящ рум молдова има няколко магазина с мивки, за мивките с дупки има тапи. този цвят орландо ся не сещам какво представлява,може да го видя и проверя мострите за близък кант.

# 667
Привет на всички, вчера окончателно уточнихме цветовете ма вратичките и плота, поръчката е пусната, и към края на месец Юли кухнята трябва да е готова и д абъде монтирана Simple Smile

Всички уреди са закупени, остана ми само мивка и смесител. Поради специфичния цвят на плота, и имайки впредвид, колко не разбирам от съчетания на цветове, се отказах от силгранотните мивки, от страх да не би да не уцеля цвета. И за по сигурно, реших да си купя Иноксова мивка с едно корито без отцедник, с покритието микролен. Засега съм се спряла на ето този модел:
http://www.geraka.com/150-kuhnenski-mivki-edinichni/4184-inoxsov … lux-laris-bb.html - Какво ви е мнението?

Смесител съм избрала ето този: http://www.geraka.com/141-stoiashti-smesiteli/5233-kuhnenski-sme … -teka-fo-915.html  - Имате ли мнение и за него?

# 668
# 669
Здравейте, мацки, пускам и аз най-сетне снимки от нашето кухне Grinning
Останаха 2-3 нещица за дооправяне, които някои може и да забележат, но мина много време, пък обещах да ви я покажа.

http://velvetti.snimka.bg/family/kuhnya.869223.35533515

Честита кухня.Много ми хареса, много вкусотии да приготвяш в нея.
Само една мааааалка ...то не е и забележка, ами...
Мисля, че на това прозорче

ще подхожда повече нещо такова

в цвят, съобразен с цвета на останалите завеси в помещението.

# 670
Love, благодаря ти!

Твоето предложение за перденце ми беше на първо място до последния момент. Обаче, не намерих такъв тип в съответния цвят - исках нещо шоколадово, капучино...И, другото е че от това прозорче комшиите от отсрещните тераси, които са доста близо, имат прекрасна видимост. Целта ми беше да не се гледаме постоянно Laughing
Обаче, така или иначе, тези пердета няма да са вечни ( и без това ги взех на промоция, почти за без пари). И тогава смятам да пробвам и с такъв вариант Peace

# 671
  • Раковски
Тези пердете са на неотваряеми прозорци при които има много повече възможности.

# 672
Тези пердете са на неотваряеми прозорци при които има много повече възможности.

И това, да. Трудно щеше да стане и при нас...

# 673
Тези перденца ми идват вповече, според мен една римска щоричка ще стои идеално.

# 674
mileneira, щори на моя стил кухне не се вързват. Освен това, за да има светлина, трябва да са все вдигнати, което пак повдига въпроса за комуникацията със съседите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт