Нашите кухни-59

• 91 786
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • Раковски
Добре, но ония не са отваряеми, някой вижда ли панти или дръжки по тях?

# 691
Благодаря! А кой материал да избера? Ултрагранит, гранит, гранит-метал, гранит-полиестер? Цените в тези сайтове нормални ли са в сравнение с магазините. Чудя се дали да поръчам от сайта

# 692
Love, много са красиви тези на снимките! Обаче, колко по-изпипано е, когато прозорецът е двоен. Само тези на последната снимка никак не ми харесват.
Вече сме пробили дупки и имаме корнизи на тавана, така че такива ще да са, докато не ми писне и половинката не скрие отворите.

Шадоу май говори за първите снимки от миленейра - там изглеждат статични стъклата наистина.

Оффф, абе, в нета варианти сто - от красиви по-красиви. Но на живо по магазините, дори и големите, не съвсем. А и тези по-специфични модели трябва и някой, дето е навътре в шиенето им, да го прави. Аз и сега намерих кусури на ушиването на кухненските, дето са семпли.

# 693
  • На брега
И аз проявявам интерес към предложения за пердета, щори или каквито там нововъведения са измислили за прозорците! И моят кухненски гледа точно към хотела отзад. Зимата е празен и няма да имам притеснения да съм с прозрачен прозорец, но лятото ще съм атракция за туристите докато си правя таратора Mr. Green!
Интересува ме и дали има някакъв тип щори, които да ми осигурява полу-прозрачност през деня и пълно прикритие вечер на светнати лампи? Сещам се само за щорите руло във фитнеса ми - те са като като ситна мрежа за комари и леко засенчват през деня (по-скоро спират любопитните погледи), но вечер не прикриват и за текстилните щори "ден и нощ"... Ще ми е полезна всяка информация от вас!   bouquet

# 694
И аз за "Ден и нощ" се сетих. Обаче, като идваше човекът да взима размери на стаите, като поръчвахме щорите, ми каза че не ме съветва да слагам Ден и Нощ. По-скоро прехвалени, отколкото удобни били. А бях се надъхала. Реших да не рискувам с тях.
Друг вариант е да имаш щора и ефирни перденца. Бяхме така в предишното жилище и изглеждаше хубаво.

# 695
  • Раковски
Благодаря! А кой материал да избера? Ултрагранит, гранит, гранит-метал, гранит-полиестер? Цените в тези сайтове нормални ли са в сравнение с магазините. Чудя се дали да поръчам от сайта

избираш от два материала, по-евтиния е полимермрамо, втория модел е гранитна. Цените според мен са добри. Първия модел го няма под друга марка с този материал а цената му зависи от цвета, тоест полиестера се предлага в три цвята с различни цени. По-скъпата също е с добра цена, в нас съм с такава.

# 696

избираш от два материала, по-евтиния е полимермрамо, втория модел е гранитна. Цените според мен са добри. Първия модел го няма под друга марка с този материал а цената му зависи от цвета, тоест полиестера се предлага в три цвята с различни цени. По-скъпата също е с добра цена, в нас съм с такава.

Шадоумен, а къде в София на живо могат да се видят тези модели мивки, които ти препоръчваш или само от сайта могат да се поръчват?

# 697
  • София
Здравейте! Честити  нови кухни на всички момичета! При мен нещата вървят бавно, но се надявам в скоро време и аз да се отчета с нова кухня. За сега купих фурна и аспиратор, ето тези:
http://www.technohit.bg/products/2013/03/19/multifunkcionalna-fu … l-smeg-scp112sg8/

http://www.kieskeurig.nl/afzuigkap/product/1099193-fagor-9cfm60n/prijzen

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 15:52 от sese

# 698
  • Раковски
Фирмата е старозагорска, могат да се видят там и при мебелисти които работят с тях. Аз вече уредих една бгмамам с подобна по пощата.

# 699
Фирмата е старозагорска, могат да се видят там и при мебелисти които работят с тях. Аз вече уредих една бгмамам с подобна по пощата.
Бих искала "на живо" да видя цветовете, за да избера какъв цвят ще подхожда на кухнята ми.

# 700
  • София
Здравейте! Честити  нови кухни на всички момичета! При мен нещата вървят бавно, но се надявам в скоро време и аз да се отчета с нова кухня. За сега купих фурна и аспиратор, ето тези:
http://www.technohit.bg/products/2013/03/19/multifunkcionalna-fu … l-smeg-scp112sg8/
И аз съм с фурна SMEG от пет години, но с по малък обем и размери, с по-малко екстри. Доволна съм от нея, дизайна на техните уреди много ми допада. Тази е моята
http://www.technohit.bg/products/2012/05/31/multifunkcionalna-fu … 41l-smeg-s45mfx2/

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 14:55 от ginger tea

# 701
  • София
ginger tea, благодаря за отговора. Много се радвам, че си доволна. За мен този марка беше непозната. Предишната ми фурна беше Електорлукс, но съм страшно недоволна от нея. Ръждяса още на първата година, дано сега всичко да бъде наред.

# 702
  • София
ginger tea, благодаря за отговора. Много се радвам, че си доволна. За мен този марка беше непозната. Предишната ми фурна беше Електорлукс, но съм страшно недоволна от нея. Ръждяса още на първата година, дано сега всичко да бъде наред.
Моята не е мръднала за 5 години, ползвам я всеки ден или през ден, като я изчистя е като нова.

# 703
Здравейте, май е време и аз да нахълтам в темата.Simple Smile
Предстои ми да поръчам кухня по индивидуален проект, но последният не съм го измислила докрай.
Моля за малко помощ - знаете ли това пдч какъв вид е и евентуално фирма производител?
http://media.snimka.bg/s1/4651/035546033.jpg?r=0
Подходящо ли е за кухни, колебая се между него и някакво пдч или мдф - бял гланц /от вас разбрах, че второто е по-подходящо за кухни, поправете ме, ако греша?/.

# 704
  • Раковски
Прилича ми на кроношпан k001pw -бял дъб крафт
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт