МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Искам да попитам някой правил ли е ВЧ повече от 48 дни и какъв е ефекта? Не знам с какво да продължа и дали този режим няма вредно влияния върху организма?
Чакам съвети и успех с килограмите!
Не зная до колко достоверно е написаното, но не е зле, освен да се радваме на свалените килограми,  да си имаме и едно наум  Naughty
Скрит текст:
http://www.flagman.bg/article/78620
http://www.marica.bg/%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5!-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0-news392750.html

# 586
  • София
Здравейте на всички! До сега само ви четях, но сега да споделя. Вчера приключих 4 врътка, тоест 48 дни с два почивка на 24 ден. Резултат 11кг и доста см. Аз стартирам от доста кг,но и организма ми е свикнал на диети. Правя редовно ябълки и чай, веднъж 90 дневната.
Искам да попитам някой правил ли е ВЧ повече от 48 дни и какъв е ефекта? Не знам с какво да продължа и дали този режим няма вредно влияния върху организма?
Чакам съвети и успех с килограмите!

Е,браво,браво! Чудесен резултат имаш!
Според Ваня Червенкова,е добре пълната диета от 48 дни/две пълни завъртания/да не се правят по-често от 2 пъти в годината.
Пробвай с разделно хранене за 2-3 седмици,според мен,при него много успешно се задържат килограмите,а и храненето е напълно пълноценно.
После,евентуално,можеш да направиш пак монодиетата.
Аз мисля нещо такова да направя.
Аз утре приключвам втората 12-ка.Днес съм на мляко,добре се чувствам засега.
И тъй като в млечните качих предния път,сега се премерих след плодовите.За 10 дена-3 кг.Първата врътка не знам колко са,не се премерих стартово,но поне 3-4 кг. И много см.в обиколките.Та общия резултат е повече от задоволителен на двадесетина дена.Сега ако сваля още 2-3 кг.няма да имам против,но и да не сваля,вече съм доволна.

# 587
Здравейте и от мен. От днес и аз се включвам към вашите редици с диетата на ВЧ. Обожавам картофите и днес и утре ще ми е добре. Правя ги печени с малко сол, зехтин и ръсеница. Стартирам от 54,4 кг и се надявам поне 5 кг да успея да сваля. Успех на всички Simple Smile

# 588
Unreal_
добре дошла  bouquet
колко си висока?

# 589
  • София
тъкмо след pinko се намествам да се оплача от.... вас  Mr. Green
Отидох до фантастико-то, да си платя телефона, и си викам, чакай да вляза, да си взема една вода! И изведнъж се озовах пред щанда със сладоледите..... Сладолед не съм яла от една година! И като ми падна пердето, викам си "всички ядат сладолед, защо пък да не си взема и аз"
Лоши сте, лоши сте с този сладолед дето писахте преди няколко страници.... Mr. Green
Ометох един бял бос без да ми мигне окото, а толкова стриктна бях до този момент....

# 590
  • На север
Щом казвате зеле, зеле ще е. (за проблема ми де  Rolling Eyes ) Днес накупих сумати плодове и зеленчуци. Взех си една зелка и ще правя зеле с домати и магданоз. За обяд хапнах една малка зелена салатка. Утре мисля да си правя печени чушки, леко запържени без панировка с доматен сос. Взела съм си и един сок от домат. А за плодовия то не са смокини, ябълки, праскови, кайсии, круши, че чак и една цяла диня взех Grinning Нямам търпение за плодовия ден  Crazy

# 591
Браво на всички за хубавите резултати   bouquet
Аз днес съм на първи зеленчуков ден и то си е направо рай. На обяд хапнах печена чушка с домашен доматен сок, а сега си правя тиквичка и лук на грил тиган. Голяма вкусотия, особено след пилешкото.
Аз правих първата врътка преди около месец и спрях като през това време се храних изцяло разделно. Не само, че задържах килограмите, но и отслабнах с около 4кг. Сега след тази врътка смятам отново да процедирам така. Вижда ми се някакси по-здравословно, а и мисля че давам време на организма да се адаптира, а не шоково да сваля. Също не се привиква към диетата и сега 2рия път си свалям с темпото на първия.
Много съм доволна и от упражненията на Румяна Илиева, може да ги разгледате, хубави са  Wink
Хубав ден ви желая и смело напред  Hug

# 592
  • София
senseless_doll,
колко свали на 1-ва врътка и тези 4кг. са общо или допълнително от разделно 1 месец?
И от колко килограма започна ако не е тайна?  bouquet

https://docs.google.com/spreadsheets/d/128vVFu432yhhGwul6bjTFpIB … hIk66U/edit#gid=0

# 593
Започнах от доста килограми - малко над 100. За първата врътка свалих около 7-8 килограма, после с разделно хранене 4кг, а сега на 5ти ден съм минус още 2-3. В момента съм 87кг. като този резултат е за месец и половина- два. Надявам се до края на тези 12 дни да сваля поне още 3-4, но да видим....  Simple Smile

# 594
senseless_doll
Как по-точно се храниш разделно? По метода на 90 дневната диета ли? Simple Smile

# 595
Основно да, но не спазвам дните по 90 дневната. Например наобяд мога да ям белтъци, а за вечеря от друга група да речем варива. Също не смесвам белтъци от различните групи - например млечни продукти с месо. Сутрин закусвам плод с кафе и през деня както дойде. Доста наблягам на зеленчуците. Сладкото и тестеното съм го премахнала - за този месец съм яла веднъж шоколад. Старая се и да пия много вода - минимум 2 литра на ден (попринцип ми бяха казали, че трябва по 40мл на килограм от теглото). Сваля се по-бавно от монодиетите, но според мен е чудесен начин за затвърждаване на резултатите, тъй като все пак тази диета не е много разнообразна и не може да се пази много дълго време.
Надявам се да съм била полезна  Hug

# 596
Unreal_
добре дошла  bouquet
колко си висока?

Висока съм 165см и вече нищо не ми става  Embarassed

# 597
senseless_doll Много благодаря за отговора Simple Smile Аз преди 2 дни приключих (за сега) с диетата на В. Ч. и ям ориз вече втори ден Grinning та и аз мисля да съм на разделно хранене, за да не си върна килограмите Simple Smile

# 598
Здравейте, да споделя една рецепта за картофените дни. Картофите се обелват и рендосват. Добавя се към тях малко зехтин и сол, след това в тавичка се слага хартия за печене и от тази смес се оформят големи кръгчета. Пече се до златисто. Създава илюзия на картофено кюфте.  Laughing На мен лично много ми харесаха, пък и малко разнообразие с картофките.   Whistling

# 599
Здравейте от мен !
И аз се присъединявам към вас . Правя диетата на В.Червенкова , днес съм 2-ри ден на картофи , не бих казала ,че ми е трудно ,даже напротив .Вчера хапнах около кило и половина , днес към килограм картофи.От следобяда усещам леко главоболие,което ме дразни.Пия много вода . Дано да мине.
Диети никога не съм успявала да спазвам,надявам се този път да нямам този неуспех.
Започвам от 59кг при ръст 165 . Иска ми се да се видя как бих излеждала на 53кг.
Успехи на всички , много минуси и воля !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт