МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
здравейте мили момичета...аз днес започвам 2-ра врътка ВЧ...резултати от 1-ва минимални /вписала съм се в табличката/...продължявам по схемата, защото ме мотивират вашите резултати...надявам се на финала на 2-ра врътка да съм "уааааааааууууу" Simple Smile))....картофен ден, мн любим:)

# 601
  • Бургас
Да се разпиша Simple Smile
Категорично установих, че не понасям риба  Crossing Arms Следващия път ще я заменя с яйца.
Резултатът след двата рибни дни - 59.9  Party От много време не бях виждала как иглежда 5 на кантара. (Къде е тази табличка в която всички се разписвате?)
За днес съм решила да пробвам вкусни ли са дините и пъпешите на пазара
Е, похвалих се, дано и вие да имате минусчета  Hug

# 602
# 603
  • На север
Как се изкарва тази таблица от сайта?

# 604
Здравейте момичета! На 2 март започнах диетата на В.Ч. Правих я 2х24. След нея спазвах Японско чудо (7 дена) и 5 дена бях на плодове. Общо свалих 14кг, като повечето паднаха при монодиетата. От днес отново се включвам в темата. Надявам се за 24 дена да паднат още 5-6кг, ако ли не- поне на см да смъкна Laughing

# 605
  • На север
Малък отчет и от мен. Днес правя плодов ден. Пропускам рибата, тъй като нямам време за 12 дена този път. За 6 дена имам свалени 2 кг. Сигурно са малко за повечето, но аз съм доволна. Simple Smile

# 606
Здравейте момичета!
Да ви се похваля след 12тия ден от диетата на В.Ч. съм -6кг много съм щастлива и мотивирана да продължа днес ми беше втория картофен ден от втория цикъл или ден 14.
Нямах никакви затруднения с плодовия или млечния ден надявам се да продължа така.
Успех дами   bouquet

# 607
Здравейте, момичетааа   bouquet
Не съм се включвала скоро, че нямах интернет, чак днес го оправиха  Confused
Като цяло съм моно, само в Четвъртък имах леко прегрешение с малко сурови ядки.
Иначе: Петък: Плодове; Събота: Кисело мляко; Днес, Неделя: Варени яйца  Flutter
Утре: Варени картофки  Flutter
Ще се претегля другата Неделя, че тогава ще имам кантар
Хубава и спокойна вечер   bouquet

# 608
  • Бургас
Добро утро   bouquet
Малък отчет - след десетия ден от диетата на ВЧ съм 59,200 от начални 63. Не мога да ви опиша колко съм щастлива и колко добре се чувствам. До сега само с 90 дневната съм успявала да сваля кг, но не и за толкова кратък период. Ще добавя, че свалям трудно, което отдавам на г-н Хашимото с когото "съжителствам".
Желая ви усмихнат ден и спорна седмица!

# 609
  • софия
Хайде от днес и аз с вас.Диетата на ВЧ ще правя,дано не ми намалее кърмата.Почнах с прегрешение кафе с мляко и захар,но реших да почна след като го изпих. hahaha

# 610
Здравейте и от мен....явявам се да си призная, че вчера тотално сгафих и изядох сумати  глупости....днес съм само на вода и чай, за наказание...от утре отново на картофи

# 611
Ден 4, замених пилето с риба, но ми е доста трудно някак не се наяждам и много бързо след това съм пак гладна.
Видях, че някой от вас заменят рибата с яица, горе долу по колко на ден ви стигат?
Не се меря, че и аз свалям трудно и да не се демотивирам 😝

# 612
Аз ям около 6-7 яйца на ден Simple Smile

# 613
 TheOneS  bowuu супер си
желязната лейди!

Аз 2 дни на стерео отново
 изкарах 1 ден на сьомга 2 филета за целия ден и салата домати и авокадо и маслини и магданоз и сладолед  Embarassed
резултат вчера сутрин .....+400гр.
вчера 1филе сьомга ,малко фъстъци 2 шепи, и ябълка и круша..и сладолед  половин кутия Embarassed
2 ри рибен
резултат - 100гр.
Днес съм на 250гр. ягоди и 2 круши , ..... и кой знае колко много ще изхрускам до вечеря Wink
До момента с всички ежедневни мои прегрешения съм минус 1,200кг

# 614
  • София
TheOneS  bowuu супер си
желязната лейди!

Аз 2 дни на стерео отново
 изкарах 1 ден на сьомга 2 филета за целия ден и салата домати и авокадо и маслини и магданоз и сладолед  Embarassed
резултат вчера сутрин .....+400гр.
вчера 1филе сьомга ,малко фъстъци 2 шепи, и ябълка и круша..и сладолед  половин кутия Embarassed
2 ри рибен
резултат - 100гр.
Днес съм на 250гр. ягоди и 2 круши , ..... и кой знае колко много ще изхрускам до вечеря Wink
До момента с всички ежедневни мои прегрешения съм минус 1,200кг
И аз съм на тази стерео диета hahaha Joy
Аз освен сладолед и биричка си пийвам Embarassed
Вече не знам за кой пореден път правя картофи и вечерта сипя биричка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт