МОНОДИЕТА - тема 12

• 109 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
На Ейвън антицелулитния крем ползвам.

# 631
Здравейте, момичета! На вторите дванайсет дена съм на втория плодов и след три дни приключвам. Започнах диетата 73 килограма, днес се притеглих 66,3. Та въпросът ми е като свърша диетата как да задържа килограмите?

# 632
  • софия
Днес ден 3 по ВЧ, до тук -100гр.. Tired Sunglasses

# 633
  • София
Здравейте, момичета! На вторите дванайсет дена съм на втория плодов и след три дни приключвам. Започнах диетата 73 килограма, днес се притеглих 66,3. Та въпросът ми е като свърша диетата как да задържа килограмите?
Ако можеш да продължиш за известно време на разделно хранене. Едно от момичетата беше свалила още 4 за месец след ВЧ и после пак се е върнала на моното и е свалила със същата сила като първата врътка.

# 634
  • Cyberspace
И аз трети ден от ВЧ, две миниатюрни, пилешки шишчета преди час и половина, около 150гр. и мнооооооооооого вода. Това е засега. Довечера още толкова максимум. Но определено не се чувствам добре след малкото количество изядено месо, чувствам се като слон... А преди да хапна се чувствах супер #Crazy Все още се чудя киселото мляко какво ще го правя... Иначе смело започнах с идеята, че дотогава ще съм го измислила. Може пък да съм толкова гладна докато дойде времето за него, че да го проям  Mr. Green

# 635
  • софия
И аз имам проблем с киселото мляко, няма как да го консумирам дори и като айрян.

# 636
Здравейте, мацки   bouquet
Днешния ден на варени яйца (6бр.) беше успешен  Flutter
Сутринта: фитнес
Общо взето нищо ново при мен  Whistling
Утре ще съм на обезмаслена извара извара /купила съм си ок. 500гр./ Peace
Решила съм, че 6 дни в седмицата ще хапвам протеини (от тях най-много свалям), нещо като моно-БВД, но на всеки 7 ден ще вкарвам въглехидрат, че ми е важно за тренировките поне 1 път в седмицата да приемам въглехидратчета Flutter
В Понеделник ще се тегля.. дано вече да съм паднала под 70кг  Crossing Arms
Лека и спокойна вечер от мен  Hug

# 637
Има ли диетуващи?? newsm12

# 638
  • СОФИЯ
Аз. Моето диетуване обаче си е с прегрешения. Свалям, но бавно.

# 639
Здравейте, 4-ти ден съм на диетата на Ваня Червенкова. Не знам зашо, но грам не съм отслабнала, дори съм качила 800 грама. От картофите явно пълнея, месо почти не ям, беше ми ужасно лошо и ми се повръщаше вчера и днес от пилешко. Предполагам , че се хвърлят кила от салатаите, плодовете и рибата. Доста отрицателни коментари прочетох в някои сайтове по повод диетата, ще я изкарам, няма да се отказвам, но .. вие какво мислите?

# 640
И аз съм тук, и аз съм тук  Laughing
При мен всичко върви чудесно, само където не знам колко кг. съм, че нямам кантар в момента  Confused
В Понеделник или Вторник ще ми го донесат и ще докладвам  Peace
При вас как е момичета? Какво е менюто за днес?  Heart Eyes Hug

# 641
  • СОФИЯ

При вас как е момичета? Какво е менюто за днес?  Heart Eyes Hug
Втори ден риба, вечер в допълнение с по една бира  Laughing Втори ден карам само на сьомга, печена и пушена, и вече ми става гадно от нея. За вечеря ще ходя да си купя някаква друга, ослюнчвам се за бял амур, дано да има. Следващите два дни плодове, планирам ягоди, малини, киви и каквото друго ми хване окото. Е, и малко сушени плодове де, за да съм стриктна с нарушенията  Wink

# 642
 Grinning Хайде и аз да се обадя най- после. Стига само съм ви чела.  Embarassed Днес започвам втора поредна врътка от диетата. Всъщност е трета поред, но първата врътка я правих преди първомайските празници и направих една дъъъълга пауза. За сега положението общо за двете врътки / с паузата/ е около  4-5 кг. надолу. Казвам около, защото не съм на електронен кантар и не мога да отчета точно. Общо взето съм стриктна, като изключим прегрешенията с бяло винце някои вечери Embarassed Grinning Иначе имам да свалям доста.. поне още 10 килца, та сигурно ще направя поне още 2х12 . Най- трудно ми е с киселото мляко, признавам.. Та се чудя какво ли ще е да го сменя с яйца или салати...

# 643
  • СОФИЯ
Аз с филе от амур не се уредих, но имаше филенца ципура. Сега ги пека с една гръцка подправка. И с плодовете в магазина положението вече е много добро като разнообразие. Не тр ли вече да излизат и черешите или много бързам.
С киселото мляко се посдобрих, твърдо съм на Олимпус и по някое козе. Харесва ми и Тертер с каймак, нищо че няма каймак и е "обогатено" със сухо мляко. На предишните млечни дни наруших с обезмаслена извара с копър, сухи подправки и малко зехтин. Имах надолу и след това нарушение.

# 644
Здравейте, много съм доволна от резултата при мен, започнах 70 кг. при първите 12 свалих около 4 кг., след няколко дни почивка започнах втори път, днес ми е 7ми ден- риба и в момента съм 64,300 и продължавам, заветната ми цел за момента 60 кг.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт