МОНОДИЕТА - тема 12

• 109 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте сестрички по неволя:)
Аз официално си признавам, че през последните 2 дни яко прегрешавам /вместо пиле ядох мн миди, хайвер  в компанията на салатки....и цяло парче "диетичен " чийзкейк/...та питането ми е - днес как да продължа? какво да е- салата или пиле или...дайте предложения

# 646
  • софия
Здравейте!Днес ден 5 на зеленчуци, засега съм -1.4кг.Дано сваля повечко,засега ми е леко и не чувствам глад.

# 647
  • Sofia
Вече няколко жени ми казват,че след диетата на ВЧ килограмите се връщат....така ли е?

# 648
Здравейте, момичета   bouquet
Вчерашния ден на обезмаслена извара /500гр./ при мен мина успешно. Peace
Днес: Кисело мляко (0,1%)  Flutter

Doli На каквато и диета да си, ако след приключването и отново се върнеш към стария си начин на хранене, килограмите неизбежно ще се върнат.  Wink
Трябва да превърнем здравословното хранене като начин на живот, иначе ще сме в кръга на йо-йо ефекта цял живот!
Лично за себе си съм установила, че най-ефективния начин за задържане на кг. е: Основно хапване на "чисти" храни - месо, салатки, яйца, млечни и т.н. /разделното хранене също е много добър вариант/ и веднъж на 7-10 дни - 1 ден, в който си хапваш всичко, което ти е липсвало - шоколади, тортички и т.н.  Peace

Сега слагам маратонките и забягвам към фитнеса  Flutter
Успешен ден на всички!   bouquet

# 649
Здравейте сестрички по неволя:)
Аз официално си признавам, че през последните 2 дни яко прегрешавам /вместо пиле ядох мн миди, хайвер  в компанията на салатки....и цяло парче "диетичен " чийзкейк/...та питането ми е - днес как да продължа? какво да е- салата или пиле или...дайте предложения
Аз също имам понякога прегрешения, по-скоро между основните режимни хранения хапвам някоя салата, плод... Вчера, на зеленчуковия 2-ри ден от 2-та серия се чувствах страхотно отпаднала, нервна, хапнах малко извара... Но, днес ако мога, ще направя още един зеленчуков ден, т.е. ще си удължа диетата, за малко компенсация на вчерашния. Мисълта ми е, че е по-добре да се продължава - диетата по своята същност освен моно е и ниско калорична, и ако някое прегрешение е такова - може и да няма фатални последици като цяло.

# 650
  • ПЛОВДИВ
Здравейте  Simple Smile Чета ви от доста време и се реших да действам -
на диетата на Ваня Червенкова съм от вчера.
Започвам 76 , а целта ми е 10 кг надол , може и повече😄😄😄😄

# 651
Аз направих първата 12ка и се отказах, резултатът не ме задоволи.  smile3516 Сега ходя на фитнес, ям салатки, пилешко, сладко, Heart Eyes, плодове и да ви кажа, се чувствам по-лека. И така мисля да изкарам лятото, не ми се яде свинско и тежки храни. Naughty

# 652
Здравейте от мен!
Аз от деня на салатите си казах ,че това не е моят режим.Не мога да ям едно и също нещо в продължение на два дни,макар че се чувствах добре.И от тогава спрях да  спазвам,като реших да мина на разделно хранене и да се храня до 18-19ч.Е от 59 за 9 дни смъкнах до 57кг и то с доста прегрешения(сладолед,плодово мляко) Simple Smile много се надявам да продължа да спазвам и да не се изкушавам от така любимите ми сладкиши.
Успех на всички и много минуси.
Ще продължавам да ви следя   bouquet

# 653
  • ПЛОВДИВ
Забравих да споделя,  че имам две момчета. След първата бременност направих 90 да и си върнах килограмите. Задържах се на 64-66-кг и забременява пак . След 2 ра та бременност пак направих 90ДД , свалих до 73 и по празниците стигнах 76 😟.
Вече не се понасям и ще пробвам 2×2×6, пък да види, ще съм стриктна,  за да ми е чиста съвестта и да видя реални резултати.  ☺
започнах я вчера заедно с началото на МИ. ООт понеделник ще включа и фитнес.
това е от мен Simple Smile
слънчев и отслабващ ден от мен Sunglasses

# 654
Вече няколко жени ми казват,че след диетата на ВЧ килограмите се връщат....така ли е?

Абсолютно е вярно... Казвам го от собствен опит, но то със всеки такъв режим е така...  #Cussing out

# 655
  • По света и в нас.

Абсолютно е вярно... Казвам го от собствен опит, но то със всеки такъв режим е така...  #Cussing out
Аз съм в почивка от Великден, първоначално върнах 3-4 кг,но до сега ги махнах и успявам да задържа.Карам на разделно без да се ограничавам от нищо,но мисля пак да я повторя. Peace

# 656

Аз съм в почивка от Великден, първоначално върнах 3-4 кг,но до сега ги махнах и успявам да задържа.Карам на разделно без да се ограничавам от нищо,но мисля пак да я повторя. Peace

Ееее, a aз я карах без никакви ограничения - направо свинската...

# 657
  • СОФИЯ

Нямам представа какво е "такъв режим", но аз се чувствам съвсем ОК.
1.Нарушавам, но не драстично;
2.След 6 дни "почивка" върнах само 1,700 кг.;
3.Действително най-важно е да успееш за себе си да промениш начина на мислене по отношение на храната;

# 658
  • София
На какъвто и режим да се подложим,ако след това продължим с безразборно и непремерено хранене,килограмите неминуемо се връщат.При някои много бързо,при други-по-бавно:)) За жалост няма пълно щастие-за добра фигура и здраво тяло,трябва да внимаваме с какво го храним.
Аз приключих 24 дни от моното на ВЧ преди 1 седмица.От тогава съм на разделно хранене,хапвам си доста и каквото ми харесва,но в разрешените комбинации и интервали между хапванията.Засега кг.са наред,не съм качила нищо.Имам да свалям още 2-3,но в момента затвърждавам постигнатото с моното явно:) Ще видим как ще продължа свалянето с РХ и ако не ме устройва скоростта/сваля се по-бавно с много трайни резултати/,ще направя още 24 дни моно за последно и след това само РХ.

# 659
  • Бургас
На трети ден от втората 12-дневка съм. Кантарът не помръдва. Когато започнах диетата още след двата картофени дни бях по-лека с 1 кг, а сега нито грам надолу. Това леко ме кара да губя мотивация  Crossing Arms А както се бях наела да смъквам си мислех, че ще стигна до така желаните 57, но уви. Ще я изкарам до 24-я ден пък ще видим, може да продължа с 90 дневната.

Общи условия

Активация на акаунт