МОНОДИЕТА - тема 12

• 109 777
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • ПЛОВДИВ
Отчет от мен след двата картофени дни , минус 0.5кг. Много малко...
А хапвах по 1 .2 кг. на ден. Явно картофите не са моята храна .
Продължавам напред  Simple Smile

# 661
  • софия
След първи зеленчуков +700гр, очаквано.

# 662
Здравейте, дами   bouquet
Днес бях на варени картофки, че не измислих какво друго да ям.
Преди малко вечерях.
От утре обаче скачам за 1 сед. на Японското, че към този режим вече много привикнах и имам чувството, че нямам ефект  Confused
След това сигурно пак ще се върна при вас  Hug
Успех на всички   bouquet

# 663
  • София
Аз също се оттеглям за малко! На втората врътка съм, но свалям по 100 гр на ден, ако изобщо свалям! Явно не е моята диета! Няма смисъл да стоя гладна, и на всичкото отгоре да не свалям! Ще си почина малко и ще мина на разделно хранене за известно време! После пак може да се върна към моно-то!

# 664
Може ли да споделите освен килограмите и на каква височина сте?
Аз съм на първи плодов -2кг. 73кг. 178 съм... От много време се мъча да влезна в 60, но уви

# 665
Аз изкарах 20 дни на диетата - за тези дни - почти -5 кг. Доволна съм, не е чак толкова тежка, но все пак 2-та серия, мисля, че ми се отрази малко зле - по-малко кг, виене на свят, слабост - може да се дължи и на други причини, но, в един момент не се чувствах комфортно и реших, че е по-добре да премина на разделно и нискокалорийно хранене, но все пак с повече зеленчуци и плодове всеки ден. Може би, 2-та серия бих направила по 1 ден, не по 2... Сега, искам да запазя максимално постигнатото, да контролирам храната си, и да я направя малко по-здравословна - овесени трици, чия, ленено семе...

Успех на всички, дори и да се мерите всеки ден - и при малко минуси не се отчайвайте - може да се дължи на всичко - задържане на вода, други проблеми с изчистването на стомаха... И, някои дребни прегрешения между храненията от рода на плодче, доматче, зелена салата - не са фатални - аз ги правех, и пак имах минуси. По принцип здравословното отслабване изисква време и усилия - и психически и физически - радвайте се на всеки свален кг и не се връщайте към старите навици.

# 666
  • Пловдив
Аз сега я започнах тази диета.Втори ден на картофи.Поредната...Висока съм 1,70 и тежах 72.2кг.  вчера.Днес 71,0.Хич не ми се вярва 1кг за 1 ден, по-скоро от вода или течности.
Зимата пазих режима на Ори Хопфелер - 21 дена и въобще не свалих.А пазих супер стриктно.След това карах 2 седмици на строг режим с нисковъглехидратно хранене, без да вечерям и пак нищо.Дано сега от това има някакъв резултат.Истината е, че много малко се движа, работата ми е лепната по 9-10 часа пред компа.Като се прибера вечер и започна да приготвям за домочадието, пък аз да не ям и се изнервям максимално.Но трябва да се изтрайва, няма как.

Искам да попитам тези момичета, които са я пазили, правите ли след това някакъв период на захранване и колко е дълъг горе-долу.Аз мисле поне 1 месец на разделно след това.

# 667
  • софия
След втория зеленчуков още + 500гр,  т.е., съм свалила само половин килограм.Днес на риба, ядох сьомга, но нещо не се чувствам добре.На път съм да хапна малко солети.

# 668
  • На север
Здравейте   Wink Аз изкарах 9 дена стриктно на диетата на В.Ч. Пропуснах рибата и единия ден на мляко, тъй като имах само 9 дена. За това време свалих 2,5 кг. Всичко беше ок само на плодовете ме гонеше голям глад. На кисело мляко очудващо бях по-добре. За тези, които не знаят как да го ядат съветвам да пробват с шарена сол или самардала с малко зехтин, може и малко чесънче. Аз си облизвах пръстите с него. Сега си хапвам каквото искам, но не се тъпча. Ще се измеря след седмица преди да почна новото цяло вече завъртане и дано не съм възвърнала всичко. До средата на Юли ще правя 2 по 12 дена с два почивни и още 2 по 12. Целта ми са още 10 кг под последния ми резултат.

# 669
  • софия
Така....,аз ядох солети.Утре стриктно на риба.С какво ще заменям киселото мляко идея нямам, приемам предложения.Мисля да направя 2*12, малко почивка и 90 дневната или пак моно.

# 670
  • Бургас
dilyanad, в Лидл (май не само там) продават зърнесто сирене. Ако до сега не си вземала от него, в малки кофички като кисело мляко, може да го пробваш. Забравих какво точно не обичаш, но, ако харесваш сирене, това е нещо между него и киселото мляко. С ниска масленост е и е много приятно. Мисля, че е подходящ заместител в случая.

# 671
  • софия
Благодаря,Веси.Не обичам кисело мляко под никаква форма.

# 672
  • Бургас
Благодаря,Веси.Не обичам кисело мляко под никаква форма.

Замени го тогава с яйца. Не мисля, че ще е голям проблем. Все пак идеята е храненето да е разделно  newsm78 Аз установих, че от киселото мляко качвам  Thinking

# 673
  • ПЛОВДИВ
Здравейте,
днес след двата дни на пиле съм минус 2.5 кг. от началото на диетата.   Simple Smile
на  първия пилешки ден имах малко прегрешение от 3 глътки бяло вино и порция патешки  сърца на скара. Embarassed
днес продължавам на салати  Simple Smile
чувствам глад и умора, но и съм спала пак много малко около 4-5 часа... бебо ме държа будна  Flutter
днес започвам и фитнес ... Party
ще хапвам домати, краставици, печени чушки и магданоз,  дано пак имам минус  Laughing
хубав и отслабващ ден от мен Simple Smile

# 674
Досега само поглеждах тук и се надъхвах от вашите резултати,от днес и аз на моно.Започвам с яйца.Имам да свалям много,но целта ми е първите 5 кг да преборя!Успех на всички и хубава седмица с много минуси!

Общи условия

Активация на акаунт