МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Според вас на млечният ден дали може да се яде катък!? newsm78

# 241
Според вас на млечният ден дали може да се яде катък!? newsm78
Катъка не се ли правеше със сирене и мляко? То, ако можеше сирене... само на такава диета бих стояла.

# 242
А каква е разликата между сиренето и млякото?  Laughing Сиренето е мляко със закваска за сирене и изцедено. Все едно да има разлика в калоричността на водата и леда Wink
Не виждам какъв е проблема да е мляко и сирене млечния ден.  Peace

# 243
В 100 гр. сирене има 20 гр. мазнини, може би заради това се изключва от диетата. Но, аз всъщност не съм я прочела никъде в оригинал. Видях В.Ч. при Гала, но точно на млечните, Гала или се забърза, или говореше заедно с нея, та така и не чух добре обясненията, ако е имало такива.

# 244
Здравейте,
 Аз съм на моно-диетата на Ваня Ч. на втория пилешки ден. Целта ми е от 51кг да стигна 47кг. Много бавно свалям кг, годините имат значение, а всеки кг ми личи защото съм 152см.
За пилешкия ден може ли да се ядат дреболии- сърца и дробчета? newsm78
Благодаря,
Леко отслабване

# 245
  • Варна
  Не може субпродуки.

# 246
  Не може субпродуки.

Може, не може, аз ядох пил. дробчета, защото не мога да ям пиле. Wink

И в млечния ден ядох и сирене.

# 247
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.                                                                                                                                                        ТАЗИ МОНОДИЕТА И АЗ МИСЛЯ СКОРО ВРЕМЕ ДА Я ЗАПОЧНА.ИМАМ ЕДНО ПИТАНЕ,КОГАТО Е ДЕН ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ САМО ЕДИН ВИД ЗЕЛЕНЧУК ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ

# 248
  • СОФИЯ
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.                                                                                                                                                        ТАЗИ МОНОДИЕТА И АЗ МИСЛЯ СКОРО ВРЕМЕ ДА Я ЗАПОЧНА.ИМАМ ЕДНО ПИТАНЕ,КОГАТО Е ДЕН ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ САМО ЕДИН ВИД ЗЕЛЕНЧУК ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ
Може различни зеленчуци. Не може царевица.

Със сирене няма да експериментирам в млечните дни. Купих си обаче обезмаслена извара и довечера ще я направя с черен пипер и копър.
А че пилешките субпродукти и морските дарове са изключени и на мен ми е странно, но поне с това не съм прегрешавала.

# 249
Може различни зеленчуци. Не може царевица.

Със сирене няма да експериментирам в млечните дни. Купих си обаче обезмаслена извара и довечера ще я направя с черен пипер и копър.
А че пилешките субпродукти и морските дарове са изключени и на мен ми е странно, но поне с това не съм прегрешавала.
МЕРСИ ЗА ОТГОВОРА   bouquet

# 250
Днес последен ден - кисело мляко и за пръв път прегреших, а ми е трета врътка  Blush сладолед  Blush Както и да е ще си го изкарам на кисело мляко  и пак ще съм на калориен дефицит.Утре ще дам пълен отчет и ще почивам два дни и от понеделник ще почна последна 12, с която мисля че ще стъпя на желаните килограми ако ли не ще ме чака още една  Whistling

# 251
  • София
Явно никакво сирене не е ок!
Вчера ядох моцарела и днес кантарът не отчете и грам смъкнато, а иначе всеки ден имам по най-малко 300гр.

# 252
Проблемът със сиренето е, че е солено и се задържат течности.
Но аз така или иначе с киселото мляко не се разбрах и затова си хапнах сирене! Grinning

# 253
 Не може субпродуки.

Ако не греша точно в интервюто В.Червенкова каза, че може дробчета.  Peace Но може и да греша.

# 254
  • София
Проблемът със сиренето е, че е солено и се задържат течности.
Но аз така или иначе с киселото мляко не се разбрах и затова си хапнах сирене! Grinning
Затова ядох моцарела, защото е супер безсолна, но пак нищо.
От киселото мялко си свалям и то ям и от 2%, но и от 3,6 %. По-малко от тези ми бие на нишесте.

Общи условия

Активация на акаунт