МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета.
Записвам се при вас, че имам мнооого килограми да свалям и темата много ми допада. С ММ започнахме диетата на ВЧ преди 6 дни, днес ни е втори зеленчуков ден и оцеляваме. Решихме да се премерим в края на етапа и тогава ще споделя, надявам се много добри, резултати.
Искам да ви попитам някои неща и моля да ме извините ако сте ги коментирали, но нямам възможност да изчета всичко, защото имам бебе на 1 месец, което не ми оставя никакво време.
  Може ли да слагаме копър, магданоз, розмарин във всички дни, като подправки?
Рибата с какво може да се замени?
Много благодаря и успех на всички

# 256
  • софия
Кърмачка съм,  мога ли да правя диетата на ВЧ!Моля за съвет и също млякото с какво мога да го заменя?

# 257
  • СОФИЯ

Аз слагам подправки /основно сухи/, без лук и чесън на картофите.

На всички, които сега започват препоръчвам освен кг. да измерят и обиколките. Аз не го направих в началото и съжалявам. На обиколки съм свалила и на неочаквани за мен места, които не съм считала за проблемни. Напр. китките, наложи се да скъся с един елемент верижката на ръчния часовник. Пола, която ми беше точно по талията, сега ми е широка с един юмрук  Grinning

# 258
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.                                                                                                                                                        ТАЗИ МОНОДИЕТА И АЗ МИСЛЯ СКОРО ВРЕМЕ ДА Я ЗАПОЧНА.ИМАМ ЕДНО ПИТАНЕ,КОГАТО Е ДЕН ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ САМО ЕДИН ВИД ЗЕЛЕНЧУК ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ
Може различни зеленчуци. Не може царевица.

Със сирене няма да експериментирам в млечните дни. Купих си обаче обезмаслена извара и довечера ще я направя с черен пипер и копър.
А че пилешките субпродукти и морските дарове са изключени и на мен ми е странно, но поне с това не съм прегрешавала.
При Гала ВЧ каза че в рибния ден може калмари с масло

# 259

Аз слагам подправки /основно сухи/, без лук и чесън на картофите.

На всички, които сега започват препоръчвам освен кг. да измерят и обиколките. Аз не го направих в началото и съжалявам. На обиколки съм свалила и на неочаквани за мен места, които не съм считала за проблемни. Напр. китките, наложи се да скъся с един елемент верижката на ръчния часовник. Пола, която ми беше точно по талията, сега ми е широка с един юмрук  Grinning
мама САННЯ-ти по 2 дена ли си на един вид храна?
Aз се придържам към режима на ВЧ но по 1 ден

# 260
Хайде и аз да се отчета.
Вчера последен зеленцуков мина сравнително добре - за вечеря си направих най-вкусната салатка.
След зеленчуковите дни почувствах страшна умора - след работа купих зеленчуци и докато ги отнеса до вкъщи имах чувството, че нося един тон нямах сили да вдигна детето, за да го прегърна.
И при вас ли е така?
Днес 1-ви рибен нз как ще е само като си помисля и вече не съм гладна, но няма отказване имам мн за сваляне.

# 261
Не, аз на салатите кипях от енергия!
Може би защото са ми любима храна. Heart Eyes

# 262
Вчера ми беше салатения ден-мина на постно зеле  Grinning
Беше ми много вкусно

# 263
Кърмачка съм,  мога ли да правя диетата на ВЧ!Моля за съвет и също млякото с какво мога да го заменя?

Не е добра идея сякаш  newsm78 Това не е пълноценно хранене и при такъв разход на калции от къде ще си набавяш за твоите кости и зъби?
Мини просто на разделно хранене ако искаш диета, но всяко ограничение в момента ще е с прекалено голям отзвук в организма ти.

# 264
Беше ми много вкусно

Готвиш ли си го?

# 265
  • СОФИЯ
 anulaki , по 2 дни, но аз съм от нарушителите  Grinning

В салатните дни веднъж правих постно зеле, задушавам си и зеленчуци.

# 266
Беше ми много вкусно

Готвиш ли си го?
Да.И това ми беше най-вкусния салатен ден.

# 267
anulaki , по 2 дни, но аз съм от нарушителите  Grinning

В салатните дни веднъж правих постно зеле, задушавам си и зеленчуци.
Трудно ми е 2 дена  Sad

# 268
От теб откраднах идеята за постно зеле  Joy

# 269
Здравейте мили дами,
днес ми е 5тия ден от 5-дневната монодиета, която спазвам. от 56,7кг днес се премереих 54,5, днес ми е 5тия ден, който трябваше да съм само на месо, но на обяд в стола в универститета имаше само спанак с ориз и нямах избор трябваше да ям, иначе щях да припадна Sick въпроса ми какво да ям по-късно ориз или месо???? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт