МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
 Hug и аз мисля да просължа, но за заблуда на ММ, който настоява да спра, ще си сготвя зеленчуците на супичка Mr. Green

# 541
Утре ми предстоят двата дни на салати. А четох тук, че зеленчуците всъщност ги готвите. Това позволно ли е в ден за салати?
Иначе днес и аз прегреших, ама с тези празници...
На всичко отгоре съм и с гнойни ангина от тази вечер на АБ. Дали е разумно при това положние да спра диетата newsm78

Според мен не е.

А според мен е НАЛОЖИТЕЛНО да я спреш. Диетата си е ограничение и недостиг на хранителни в-ва, минерали и витамини. Този начин на хранене ще забави оздравяването ти. Още повече имаш ангина - това заболяване влияе директно на сърцето. Неправилно лечение или недоизлекуване може да ти коства години от живота! Да не говорим, че с антибиотик в дни за плодове е възможно да си увредиш стомаха. След 10 дни ще се върнеш към диетата.  Hug Оздравей, пък после отслабвай  Flutter

# 542
Аз от втората врътка на ВЧ нещо не смъквам, днес ми беше първия рибен и се притеглих. Резултата от почването беше +1 кг а очаквах минус. Реших да се премеря със сантиметъра и той показа плюс 3см. Това ми подейства доста отчайващо и демотивиращо и прегреших с една трета чаша пепси. Стори ми се ужасно сладко, поне после изпих 2 чаши вода да махна това сладкото в устата ми. Преди да почна с диетата пиех по 2 литра пепси всеки ден. Не знам вие колко сваляте, но на мен ми е отчаяно. Когато ще съм на млякото с детенце ще имаме рожден ден, чудя се дали тези карбоблокери  които рекламират имат ефект. Имам предвид хапчетата които се приемат преди хранене и се възпрепятства усвояването на храна. Знам, че на някои ще му се стори смешно, но наистина понякога ми се хапват торти, пица или друго непозволени неща. Sad

# 543
  • Бургас
Мисля, че отговора на mama mariana е на въпроса за готвените зеленчуци  Peace

След двата зеленчукови дни се чувствам като балон.  От утре почвам рибата, дано да се погодим някак си, че не е от любимите ми блюда.

# 544
Знам, че на някои ще му се стори смешно, но наистина понякога ми се хапват торти, пица или друго непозволени неща. Sad

А защо например не ги компенсираш с допълнителна тренировка? В крайна сметка целта не е да сме слаби и вкиснати Wink

Ако много ти се хапва сладко или тестено - подбери го внимателно да е разделно и го консумирай максимално само него за целия следобед например. Или се награждавай с такива прегрешения за постигнати резултати - примерно за всеки свалени 2 кг. по нещо вкусно Wink

# 545
Знам, че на някои ще му се стори смешно, но наистина понякога ми се хапват торти, пица или друго непозволени неща. Sad

А защо например не ги компенсираш с допълнителна тренировка? В крайна сметка целта не е да сме слаби и вкиснати Wink

Ако много ти се хапва сладко или тестено - подбери го внимателно да е разделно и го консумирай максимално само него за целия следобед например. Или се награждавай с такива прегрешения за постигнати резултати - примерно за всеки свалени 2 кг. по нещо вкусно Wink

Аз засега се удържам вече 20 и кусур дни без нищо, даже в почивните дни ядох боб. Но детенце си е наумило да му правя една торта която е със 12 шоколада и не знам дали ще ми се стърпя да не я дегустирам.
Дано се включи някой с отзив за карбоблокерите

# 546
Аз в петък отново се връщам на моното, тъй като тази диета нещо не ми понася  Sad адски болки в корема имам.., но утре ще карам на плодове и зеленчуци и почвам в петък картофките. Heart Eyes

# 547
# 548
  • Бургас
Добро утро  Hug
След двата зеленчукови дни нямам минус, както и предположих, дори съм с 1 кг отгоре. Ще се успокоя, че съм задържала вода  Crossing Arms
Давайте идеи каква риба и как да бъде приготвена за човек, който не я долюбва. Обичам пушена сьомга, но върху филийка с масло, само нея два дни няма да я издържа. Да си взема готова цаца не е вариант, защото я овалват в брашно... Риба тон в консерва?!

# 549
  • София
Добро утро!
След 6 дни безразборно ядене съм върнала 600гр и на финала мога да кажа, че първата врътка я приключвам на 65,100 , което е -1.900 от започване на диетата! Като цяло не е много, но ако се задържат ще съм ок! Нали казват, че най-здравословното и постоянно отслабване е 500гр. на седмица  Grinning

Добро утро  Hug
След двата зеленчукови дни нямам минус, както и предположих, дори съм с 1 кг отгоре. Ще се успокоя, че съм задържала вода  Crossing Arms
Давайте идеи каква риба и как да бъде приготвена за човек, който не я долюбва. Обичам пушена сьомга, но върху филийка с масло, само нея два дни няма да я издържа. Да си взема готова цаца не е вариант, защото я овалват в брашно... Риба тон в консерва?!
Аз си направих сьомга филе на тиган! Засища доста, на мен ми беше ок! Вечерта първия ден си отворих една опаковка пушена сьомга, изстисках и малко лимон- изядох си я  Embarassed  Беше ми вкусна и без хляб!
Втория ден бяхме на заведение и си поръчах пъстърва на скара! Засити ме и ми беше вкусно! Бях си купила и туби калмари, но не стигнах до тях!

# 550
  • София
Утре ми предстоят двата дни на салати. А четох тук, че зеленчуците всъщност ги готвите. Това позволно ли е в ден за салати?
Иначе днес и аз прегреших, ама с тези празници...
На всичко отгоре съм и с гнойни ангина от тази вечер на АБ. Дали е разумно при това положние да спра диетата newsm78

Според мен не е.
Препоръчвам на който не го е направил,да изгледа двете видеа с Ваня Червенкова.Особено на това при Гала,обяснява всичко много подробно.
Каза,че в салатените дни може както пресни салати,така и печени,варени,задушени зеленчуци,както и супи от всичките позволени зеленчуци-без гъби,царевица и бобови.

# 551
Здравейте момичета,

нова съм и стартирам днес- картофен ден, направила съм си една картофена крем супа.  Laughing
Започвам с 57 кг., целта ми е 53-54 кг.
Искам да ви попитам, кой режим е най- ефективен?...... аз се спрях на първият  Thinking

Успех на всички

# 552
момичета...отчайвам се вече...не мърда тази стрелка и не мърда....днес ден 11- КМ 0.1%...в събота си слагам резултатите в табличката за първата врътка /очаквах доста повече от това, но.../, автоматично подновявам за втора врътка... този път без риба и без плодове /заменям с яйца и картофи/ и така, ще видим.... но за 2.5 кг този зор не знам дали си струва

# 553
  • София
момичета...отчайвам се вече...не мърда тази стрелка и не мърда....днес ден 11- КМ 0.1%...в събота си слагам резултатите в табличката за първата врътка /очаквах доста повече от това, но.../, автоматично подновявам за втора врътка... този път без риба и без плодове /заменям с яйца и картофи/ и така, ще видим.... но за 2.5 кг този зор не знам дали си струва
А на сантиметри?

# 554
А на сантиметри?
не съм се мерила , но до 5 мин ще ти отговоря в цифри

Общи условия

Активация на акаунт