МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

yanasavova 2.5 кг.не е лош резултат. Но , ако ти е мъка по-добре намери нещо , което няма да те затормозява толкова   bouquet

# 556
Добър ден   bouquet
Днес ми е 4ти ден от диетата и тази сутрин кантара много ме мотивира. Само за 3 дни съм свалила около 2кг. при условие, че вчера дори си пийнах биричка на вечеря.
Не се отказвайте, рано или късно резултатите идват, но се иска търпение.  Peace

# 557
момичета...отчайвам се вече...не мърда тази стрелка и не мърда....днес ден 11- КМ 0.1%...в събота си слагам резултатите в табличката за първата врътка /очаквах доста повече от това, но.../, автоматично подновявам за втора врътка... този път без риба и без плодове /заменям с яйца и картофи/ и така, ще видим.... но за 2.5 кг този зор не знам дали си струва
А на сантиметри?
не съм се мерила , но до 5 мин ще ти отговоря в цифри
талия-93,5; корем-102; ханш-107; бедро-60 ураааааааа

# 558
Здравейте, момичета   bouquet
Вчерашния ден на Печена рибка при мен мина повече от успешно.
Хапнах 2 големи парчета печена скумрия на скара в 13ч.
И това беше за целия ден - не знам какво ми стана, но се чувствах супер заситена от нея и повече не ядох  Crazy
Днес, ден 5: Салатки  Heart Eyes
Сутринта ходих и на фитнес  Peace

# 559
Опа и от мен  Hug

yanasavova това е супер -2,5кг , сега номера е да ги задържиш !

vessita - отиваш и си купуваш риба (ципура;лаврак;пъстърва ;скумрия сьомга) каквато обичаш поне 2-3 риби
слагаш във фурната малко подправки завиваш с фолио и печеш ....става адски вкусно..
..окапах се

днес съм-100гр. след 2 ри ден пиле и кутия сладолед
Скрит текст:
(крем брюле с хрупкава горена захар отгоре)

то ми стана навик моето не е моно ами е Стерео диета / ама аз съм ок шокохолик съм/ без вредното сладко кръвното ми е все долу ..пълзя..
та това си е моята диета

ден 1 на зеленчуци до момента съм на кг. моркови в блендъра на гъстота на детско пюре разредих с вода
пия със сламка и придъвквам  hahaha

# 560
  • София
Пинко,кефиш ме,ето това е диета-мечта:)))

Аз вчера бях на РД и изобщо не се изкуших от сладкишите и тората.Чак се учудвам на себе си.Всеки ден готвя за децата и за мъжа ми,то закуски,обяди,вечери.Нищо не ми се дояжда,явно се сви коремчето след толкова тормоз:))
Днес ми е 22-ри ден-плодове.2 кивита и 1 парче печена тиква за сега.Никакъв глад не усещам и се чувствам много добре.Зеленчуковите и плодовите дни са ми най-приятни,това установих от диетата засега:)
Ще си запиша и моите мерки в табличката после.Не съм се теглила,но отслабването е очевидно.Влизам в панталони,които ми ставаха,когато бях 52 кг.Simple Smile)

# 561
Гледах табличката. От първата врътна на ВЧ се отслабва средно около 4 кг. Има обаче сред нас дама, която е свалила невероятно много - Lenochka. Има моите аплодисменти   bouquet и чакаме да се включи и разкаже как се е справила токова добре.

Да не си се влюбила Lenochka, тогава и без диета се сваля?  Hug

# 562
  • На север
Здравейте Simple Smile Включвам се и аз към слабеещите. Днес ми е 4ти ден от диетата на Ваня Червенкова. Минах 2 дена на картофи, като изядах общо 4 кг за два дена. Приготвих ги варени и във фурна с малко масло и подправки. Вчера бях на пиле печено, от което остана 1/4 за днес и днес мисля да си направя и пилешки пържолки на тиган със съвсем малко мазнина. Не стоя гладна общо взето и бях скептична към диетата. Аз от Януари месец се ограничавам и редовно ходех на фитнес. От тогава съм свалила само 3 кг. Стартирах от 71.5 кг. Тъй като от 4 месеца ям само бяло месо на пиле и почти нямам картофи в менюто си тези първи дни ми се струват всичко друго, но не и диета. Наядах се на картофи и бутчета Grinning Бях се притеснила да не взема да кача от толкова картофи. Обаче днес се премерих и имам 1 кг надолу, за което много се радвам понеже трудно свалям по принцип. Пия много вода и не взимам витамин Ц и аспирин. Първите два дни взимах разтворим, но ми свърши и реших да не рискувам с таблетки. Чувала съм, че разрежда кръвта аспирина ако се пие редовно и е опасно.  newsm78 И така днес ми е втори ден на пиле Simple Smile Това завъртане ще ми е 9 дена. Ще пропусна рибата и единият млечен ден, тъй като ще ходя на почивка и няма как да съм на диета там. Обаче след това мисля да я завъртя поне 3 пъти до лятото. Надявам се да стигна поне 60 кг. Днес кантара закова на 67,2! Започнах диетата заради една позната, която свали 9 кг за 12 дена на нея и след това не е правила захранване, но не е качила нищо. Нямах време да прочета всички коментари и теми. Надявам се има и други започнали скоро, които ще споделят техните резултати. Реших за утре да си направя готвено зеле с домати. Мислите ли, че е добре за зеленчуков ден? Също ще си накупя зелена салата с лук и репички.

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 15:34 от Woman in red

# 563
 Woman in red, Зелето е добра идея за зеленчуков ден.  Peace

Аз правя тиквички соте, тиквички на фурна, зеленчуци на грил тиган със соев сос, печен лук, печени чушки. Внимавам с доматите, че те не се комбинират със всичко  Peace

# 564
  • На север
Зеленчуци със соев сос е добра идея. Аз обожавам патладжан, но ако направя кьополу отива много мазнина и май по-добре запечен с малко мазнина във фурната. Иначе зеле с домати ми е много любимо Simple Smile За първи път съм на диета, където хапвам любими неща без да съм гладна и свалям килограми. Вие колко свалихте след първите 12 дена? И после на втори, трети кръг по-малко ли се сваля? След кой ден свалихте най-много?

# 565
Най-много се свалят до 5 -6 ден от диетата. После е индивидуално, а някой като мен започват да качват. За 12 дни аз свалих 5 кг. Не устисках втора 12. Започнах да се храня нормално - разделно и да внимавам уж и вече съм си върнала 3,5 кг. от свалените.  Rolling Eyes Приблизително по 4 кг. се сваля от първите 12 дни, от следващите 12 - 2 кг. и след 2-3 дневна почивка ако направиш още 24 дни се свалят още 2-3 кг. Не е малко като се замислиш, но след 6-8 ден губиш началната мотивация.  Rolling Eyes

# 566
  • На север
Благодаря ти за отговора. Аз няма да загубя мотивация понеже съм на диета от Януари месец. До сега съм брояла всичко, което ям и повече от 1200 кал не съм си позволявала. Щом изкарах на пилешко бяло месо 4 месеца значи ще се справя. Даже мисля да хапвам неща, които преди не съм си позволявала като например пилешки бутчета. Днес ми е 3ти ден и ми е ужасно вкусно. С кеф си хапвам както се казва. Ако за три кръга и сега тези 9 дена четвърти кръг сваля 7 кг ще съм много доволна. Това ще са все пак 11,12 кг от началото. Simple Smile Мотивацията ми е една почивка до Италия средата на Юли и аз в някой секси бански. Laughing

# 567
Мотивацията ми е една почивка до Италия средата на Юли и аз в някой секси бански. Laughing

ООо успех от мен  Peace Знам си че, че шашнеш италиянците  Flutter

# 568
  • На север
Мотивацията ми е една почивка до Италия средата на Юли и аз в някой секси бански. Laughing

ООо успех от мен  Peace Знам си че, че шашнеш италиянците  Flutter

Аз вече съм шашнала един. Важното е себе си да шашна сега, че не мога да се гледам. Simple Smile Мерси, успех и на теб с диетата!

# 569
добро утроооо,

днес ми е ден 2 и съм на плодове. След картофеният ден съм -1,1 кг.  Stop Party

За закуска забърках с пасатора манго, банан и авокадо и си го хапнах. Този ден ми е приятен.
Утре съм на сирене и не знам как да го консумирам. Обмислям да включа евентуално и домати и на салатка.
Приемам идеи за ястия от сирене само  #Crazy newsm78

Hug

Общи условия

Активация на акаунт