МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Аз оплесках цялата диета.. #Cussing out Чудя се има ли смисъл да продължавам???

# 571
  • СОФИЯ
Има! Все едно си направила един непланиран почивен ден. Казвам го от опита на нарушител  Laughing

# 572
Има! Все едно си направила един непланиран почивен ден. Казвам го от опита на нарушител  Laughing
Та в продължение на 3 дни си ям каквото искам... Embarassed

# 573
  • СОФИЯ
Та в продължение на 3 дни си ям каквото искам... Embarassed
Аз почивах по празниците 6 дни. Е, решението разбира се си е твое  Grinning Изразих мнение, з и мен ме мъчеше този въпрос при първото ми нарушение, но една жена тук ме мотивира с твърдението, че ефектът се забавя, но не спира. И се оказа права.

# 574
  • На север
Имам един малко деликатен въпрос. Имали ли сте проблеми с ходенето до едното място?  Rolling Eyes

# 575
Имам един малко деликатен въпрос. Имали ли сте проблеми с ходенето до едното място?  Rolling Eyes
Аз след картофите - не. Още след първия пилешки ден обаче - да. Понеже и мъжът ми е на същата диета - той още от първия ден е с тези проблеми ...
Четох напред-назад отзиви и статии за тази диета - доста хора се оплакват от това. Явно е като страничен ефект. Това ме кара да се замисля - дали пък освен загубата на някой и друг килограм, не си докарваме и някакви вреди с този режим ...  newsm78

# 576
  • На север
Да, точно след първия пилешки ден се почна. Днес съм първи ден на зеленчуци. Дано това помогне. Имам и един зелен чай, който действа деуретично. Както и сенна ако се наложи също. Меря се и днес ми дава, че няма разлика, но може и от това да е. Чувствам се подута.  Sad

# 577
  • София
Аз от днес захващам 10 дена по диетата на galimira28,
защото е по един ден от вид храна и няма рибен и плодов. Потрисам се от идеята за 2 дни риба, а плодове не обичам особено. Да видим как ще е Mr. Green

# 578
Аз от днес захващам 10 дена по диетата на galimira28,
защото е по един ден от вид храна и няма рибен и плодов. Потрисам се от идеята за 2 дни риба, а плодове не обичам особено. Да видим как ще е Mr. Green

Аз съм на ВЧ, но вместо Риба са яйца, а вместо плодове - пак зеленчуци. Но във зеленчуковите дни удрям по някой плодово хранене.   Wink

До всички неакащи  Mr. Green - увеличете мазнината в пилешкия ден като приготвяте пържолите. Или вкарайте краставица Wink Първи зеленчуков със зеле пак би трябвало да помогне.

# 579
  • София
Сега гледах пак интервюто на ВЧ при Гала и нищо не можеш да "вкарваш" извън храната за деня.
Жената си обяснява защо. Също я нарича "докторска диета", защото се  прочистваш чрез нея преди операция(май от личен опит го казва) При консумацията на един вид храна, организмът я разгларжа като активира един ензим. Така се усвоява по-лесно. Всяка добавка било то лук, магданоз и т.н. не е ОК.
Проблемът с WC-то идва в дните, когато не се консумират фибри и е нормално. Увеличаването на мазнината би помогнало наистина и не би навредило особено на диетата.
Аз не вярвах, че от кис. мялко може да се спечеш, но се оказа вярно, а и честно казано от толкова малко ядене поне на мен не ми остава явно почти нищо за wc-то.
Аз лично не смея да ползвам разни чайчета и др. помощни неща, защото си имам редовен стомах и съм чувала от хора употребявали ги дълго време, че им се е развалил метаболизма в този смисъл.
Перисталтиката залинява, когато й се помага често с такива неща. Сега се сещам, че гореща вода на гладно сутрин също помага. Peace

# 580
От днес и аз започвам.
Досега съм правила предимно само плодове за диета, затова сега тази ми се струва уникално лесно, а и се яде 😁
Мисля, че ще се справя без проблем дано само да има ефект 😘
Първи картофен ден

# 581
последен от първите 12- КМ0,1%...хем се чувствам подута като плондер, хем съм зверски гладна....очаквам всеки момент МЦ и съм крива до безбожие...и така, утре качвам резултати в табличката, но за жалост няма да са особено впечатляващи.....дано на 2-ра врътка се справя по- резултатно

# 582
Здравейте на всички! До сега само ви четях, но сега да споделя. Вчера приключих 4 врътка, тоест 48 дни с два почивка на 24 ден. Резултат 11кг и доста см. Аз стартирам от доста кг,но и организма ми е свикнал на диети. Правя редовно ябълки и чай, веднъж 90 дневната.
Искам да попитам някой правил ли е ВЧ повече от 48 дни и какъв е ефекта? Не знам с какво да продължа и дали този режим няма вредно влияния върху организма?
Чакам съвети и успех с килограмите!

# 583
Здравейте на всички! До сега само ви четях, но сега да споделя. Вчера приключих 4 врътка, тоест 48 дни с два почивка на 24 ден. Резултат 11кг и доста см. Аз стартирам от доста кг,но и организма ми е свикнал на диети. Правя редовно ябълки и чай, веднъж 90 дневната.
Искам да попитам някой правил ли е ВЧ повече от 48 дни и какъв е ефекта? Не знам с какво да продължа и дали този режим няма вредно влияния върху организма?
Чакам съвети и успех с килограмите!

Обнадеждаваш ме с това което казваш, и аз правя най-вече плодове и чай и мислех, че няма да сваля толкова, ноо даноо....
А исках да ви попитам, може ли да си пия чая с мед?

# 584
И още един въпрос, мога ли да заменя дните за пиле по тази на червенкова с риба, после салати и после пак риба?

Общи условия

Активация на акаунт