Мъжът ми е в чужбина...

• 39 754
  • 645
  •   1
Отговори
# 255
Панева, и аз да те питам, ако не се вмести в твоя срок - 4 месеца, какво ще правиш?

# 256
  • София - Рим и обратно
Панева, и аз да те питам, ако не се вмести в твоя срок - 4 месеца, какво ще правиш?
Нямаме отговор на тоя простичък въпрос. Ей това ми е непонятно. Човек трябва винаги да има план Б  и изход в най-лошия вариант. Дето се вика - готви се за най-лошото пък нека се случи най-доброто. Но явно много жени разчитат, че с блъф и истерии ще постигнат, каквото искат.

# 257
Не е така. Не за всичко в живота има план Б. И често просто отнема повече от 4 месеца, за да го измислиш.

# 258
  • София - Рим и обратно
Не е така. Не за всичко в живота има план Б.
А трябва. За всичко, освен за страшни болести.

# 259
Е как какво ще прави? Ще работи, ще си гледа детето, дома и дядото на мъжа си. Сама.
Мъжът й ги е сложил на гърба й и просто е излязъл. Тя избор няма, така че няма какво толкова да се чуди какво да прави.
Поне доколкото я усещам като характер. Ще живее живота, който й налагат другите. Дори да стане чудо и да идат в чужбина, пак ще е нечий чужд живот, защото тя не иска да ходи.

# 260
Кафе, а как ще успееш да предвидиш всичкото? На мен досега поне 10 неща са ми се случвали напълно изневиделица и тогава ги мисля и измислям как да ги реша. Абсурд да седна и да премисля всичките си рискове и промени за идните години  Crazy

# 261
Дана, ами като поставя условие, трябва да има визия (за себе си), какво ще се случи, ако не изпълни условието.
Иначе плаши гаргите.

Хипотетично - него го няма, тя - ? Thinking
Ще остане ли в селото, ще се мести ли?

# 262
Е, тя ще си реши постепенно  Peace

# 263
  • ЯМБОЛ
             Този дядо изобщо не е нейна отговорност според мене,за него не се е замислила дъщеря му.Той не е спирачка в този случай.Питам се,дали е имало същото тръшкане,когато е работел надалеч,но в България.Натежава факта,че той сега е там,в Германия,че и колата взел.Вероятно и  когато е работел тук,пак е бил колата.Съществува страх,че ако наистина се устрои там сравнително добре и каже-тръгвайте и вие,тогава няма да има аргумента "разделени сме",но някак си не може да излезе от установеното русло и тя също да поеме риска да се внедри в друга среда,там да се доказва от нулата.просто тя иска да си живее в БГ и да не мърда от тук,а той има други виждания и стремежи.Дано да намерят правилния път все пак.

# 264
  • София - Рим и обратно
Дана, тук постоянно се визират някакви срокове, авторката също е точила зъбки пред мъжа си, че "няма да чака". И затова, след като някой е толкова сигурен и поставя срокове, би следвало да знае какво ще прави, ако условията му не се изпълнят. Иначе прилича на детинско тръшкане.
Не говоря за хипотетични ситуации, много ясно.

# 265
Питам се,дали е имало същото тръшкане,когато е работел надалеч,но в България...

Не е имало. Тя е доста либерална, както вече писа. Но едно е да е тук и да се виждат често, друго е да е там и да си идва през няколко месеца. + факта, че те не желае да живее в чужбина. И нещата се наслагват...

# 266
Последно желае ли тя или не желае да живее в чужбина, един път така - едни път иначе?
Нали вече са изкарали и паспорт на детето.
И да, нещата се наслагват - той вече се държи резервирано...

# 267
Тя не иска да живее от чужбина, но понеже никой не я пита, а той решава кое и къде, затова тя е решила да преглътне всичко, само и само да живеят заедно. Но след като е заминал е започнал да се държи резервирано и да отклонява въпроса за събирането им.

# 268
  • ЯМБОЛ
                     А човекът може и да си е отдъхнал,не се знае.А тя стяга документи като да отиде там на гости,че да е под контрол.И да намила да се прибират бързичко обратно.Любопитно ми е например,те като младо семейство изобщо живели ли са сами например в апартамента в Радомир?Свекървата пък за какво е отишла в Италия,да избяга или пари да събира пак за тях.Честно,понякога ми изглежда много нагласена цялата тази история.

# 269
Тя не иска да живее от чужбина ..........
в първия й пост пише нещо съвсем различно - "В крайна сметка наистина пуснахме документи за детето като паспорт и пълномощно да пътувам с него сама в чужбина, но...... съмнението че той ще остане там,  а ние тук ме убива. "

Общи условия

Активация на акаунт