Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-3

• 69 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
И на мен, апартамента не ми хареса, червените плочки просто са Sick.
Относно Флора комплекса, лятото говорих с един съсед, и той искаше да купува там, 900евро беше кв/м, до ключ, помня, че беше под хиляда.

# 571
Момичета и момчета, моля за мнение Simple Smile
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b143151821018642
Този апартамент го гледам от известно време ...  newsm78   някой има ли впечатления, случайно да го е гледал?
Интересно ми е защо не се продава толкова време .....

Като видя това "кокетен/на" в текста към обява и ми се.... Sick

Иначе апартаментът е приятен, ама ми се струва скъп за двустаен в Обеля.

# 572
Не си струва. Апартаментът е в непосредствена близост до /незаконни/ цигански къщи, ако не се лъжа на около 2 метра от реката, която в момента можеш да  я видиш с лупа, но при това непочистено корито и едно наводнение ще ви се разкаже играта. Иначе да, метрото е близо и магазин Пени, ама той пък какъвто е "елитен", едва ли има толкова почитатели. И цената нямаше да е толкова висока ако не бяха всички тези обстоятелства, защото блокчетата са нови. Уви, наистина не си струва, плочките са най-малкият проблем.

# 573
  • и тук и там :)
Благодаря   bouquet

# 574
Привет на всички!Имам нужда от вашата помощ!След 2 месеца всекидневно обикаляне съм се спряла на няколко апартамента.Купувам го с цел даване под наем.Единият е в Света троица в добро състояние на 4 мин от трета градска на последен етаж,свалила съм го на 28 000 евро гарсониера с перфектна баня и тераса пред двете стаи.Вторият е в Надежда 2 на 6 мин от метрото на последен етаж но е направен и чист само влизаш и се нанасяш,частично обзаведен,преустроен в двустаен там същое на 28000 евро но мога да се пробвам още да сваля.Третият е в Люлин 6 на 2 ет.преустроен в двустаен в добро състояние там е от частно лице и мога да го взема на 25000.Много се двоумя,казват че в Надежда наемът е по висок,Света троица пък се води широк център,В Люлин пък е без посредник. Нужна ми е компетентна насока!Благодаря ви!

# 575
  • София
Не си струва. Апартаментът е в непосредствена близост до /незаконни/ цигански къщи, ако не се лъжа на около 2 метра от реката, която в момента можеш да  я видиш с лупа, но при това непочистено корито и едно наводнение ще ви се разкаже играта. Иначе да, метрото е близо и магазин Пени, ама той пък какъвто е "елитен", едва ли има толкова почитатели. И цената нямаше да е толкова висока ако не бяха всички тези обстоятелства, защото блокчетата са нови. Уви, наистина не си струва, плочките са най-малкият проблем.

дори и да не бяха тия неща налице, апартаментчето е ужасно малко. такива тесни стайчета отдавна не бях виждала. не знам тия 71 квадрата отде са ги изсмукали, сигурно включват и част от улицата.

# 576
jam,
Цитат
Функционално решено жилище със застроена площ от 59 кв. м.
  Simple Smile
На скицата (сигурно е супер ориентировъчна), антрето е почти колкото спалнята  Whistling

# 577
Новото строителство е истинско предизвикателство за креативността , но всичко си има граница.Тази кухня е крайно нефункционална.Като седнат двама души на ''масата '' и няма как да се влезе в кухнята.Аз  не видях работен плот и място за печка.Къде е пералнята?
Има само две места са сядане значи нито гости нито дете или график за хранене на смени.Определено цветовете са прекалено натрапчиви и не търпят онбовяване на отделни детайли или комбинации .Това значи като му дойде момента за подмяна ще е на всичко,което ще е сериозен разход на куп.
При крайно ограниченото място е направо разхищение неоползотвореното място над гардероба.
Явно цената включва обзавеждането,но то е бюджетно,а не функционално.
 gloria1975  значение има възрастта на сградите,типа им,как изглеждат входовете,квадратури,изложение ,спирки наоколо.Мисли и преценявай!Няма как да ти помогнем.Имай в предвид ,че купуваш имот който няма да носи голям доход в предвид квадратурата локацията,а разходите  му няма да са малки в предвид това че жилищата под наем гълтат доста средства за поддръжка.
Информативно може да почетеш в другата тема.

# 578
Здравейте,

Какво мислите за партер в затворен комплекс, ново строителство? Има ли някои новодомци, които реално да живеят в такова жилище да споделят мнение? Търся "ЗА" и "ПРОТИВ" на хора, изпитали го на свой гръб, защото отстрани е друго, друго е да живееш там.

Аз като цяло съм фен дори и на по-високите етажи, но тези партери в новите комплекси доста често ги пускат с малко дворче отпред  Heart Eyes , вместо тераса, което създава илюзия за живот в къща (поне на мен). Предвид и по-ниската цена, много почвам да се замислям за такъв вариант  Crazy

# 579
  • In the shadows of my mind
Като се зачетох в коментарите ви за странно разпределение и липсваща кухня, ето на какво попаднах онзиден в Дианабад - кухня в коридор, ама БАШ коридор - на входната врата  Grinning Влизаш и директно отваряш хладилника, взимаш бира, събуваш се и си оставяш обувките до микровълновата...

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 09:44 от Josellyn

# 580
...- кухня в коридор, ама БАШ коридор - на входната врата  Grinning Влизаш и директно отваряш хладилника, взимаш бира, събуваш се и си оставяш обувките до микровълновата...

Сещам се за филма "Приятели" - там влизаш в единия апартамент и вдясно директно ти е кухнята Wink и хола, и всичко;)  Но те ходят с обувки. Не се събуват  Mr. Green
Навремето гарсониера се преустройваше на двустаен - кухнята на мини-спалня; директно, фронтално срещу входната врата кухнята, или както е в показания апартамент.
Та не е новост. Но пък има 2 спални и дневна Wink

# 581
  • I want it all and I want it now.
 rotfImao Мислих си, че съм видяла всичко, но тази кухня  rotfImao

# 582
Като се зачетох в коментарите ви за странно разпределение и липсваща кухня, ето на какво попаднах онзиден в Дървеница - кухня в коридор, ама БАШ коридор - на входната врата  Grinning Влизаш и директно отваряш хладилника, взимаш бира, събуваш се и си оставяш обувките до микровълновата...

Сн. 3 какво е? Пак някакъв коридор.

# 583
Като се зачетох в коментарите ви за странно разпределение и липсваща кухня, ето на какво попаднах онзиден в Дървеница - кухня в коридор, ама БАШ коридор - на входната врата  Grinning Влизаш и директно отваряш хладилника, взимаш бира, събуваш се и си оставяш обувките до микровълновата...

Е как, ама е "ЛУКСОЗЕН! НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН! ФУНКЦИОНАЛЕН! "   Mr. Green

# 584
Пълни безумия са това. Имам чувството, че някой "гениален" ум е съединил две боксониери и е изместил кухнята до входа.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт