Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-3

• 69 955
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • На земята, която е всъщност звезда.

The Mall e на метри от изхода на "Младост" (1А) (посока Цариградско шосе), а до Ринг от Младост-3 и 4 по Околовръстното са около 5-6 мин.  Peace

Да, не са в Младост, но истината е, че са на минути път от квартала.

Сега, с новата отсечка на метрото, очаквам цените в Младостите да отидат нагоре.

Така е, но са на минути и от няколко други квартали, така че е некоректно да се изтъкват като плюс само за Младост или да се посочва, че са в Младост. Цените в Младост са високи по други причини, които бяха посочени в предишната тема, околните молове са сред най- малката такава.

# 91
Всичките Младости са с добри главни пътни артерии, ако не си близо до Цариградско, ще си близо до околовръстен път.

# 92
  • София
Да, моловете са най-малкия плюс. С това съм съгласна. Другите плюсове са доста по-важни и затова жилищата в Младостите държат цена от доста време.  Peace

# 93
Ооо, да, разбира се, че зависи, дали имаш бърз излаз до главен булевард и т.н. Затова уточних и от кои Младости.
Като цяло, по мое мнение, Бизнес парка много помогна на Младостите да се развият. Метрото също е голям фактор.

Разбира се. Кварталът все пак е притегателна именно за работещи там, а те са и главно млади хора, приходящи. От Студ. град повечето преминават или в Дианабад, или в Младост, поради наличие на Бизнес-парка (работят там).

# 94
  • София
Ооо, да, разбира се, че зависи, дали имаш бърз излаз до главен булевард и т.н. Затова уточних и от кои Младости.
Като цяло, по мое мнение, Бизнес парка много помогна на Младостите да се развият. Метрото също е голям фактор.

Разбира се. Кварталът все пак е притегателна именно за работещи там, а те са и главно млади хора, приходящи. От Студ. град повечето преминават или в Дианабад, или в Младост, поради наличие на Бизнес-парка (работят там).

Да. И аз така мисля. Peace

# 95
  • София, Bulgaria
И Технопаркът се строи усилено:http://bnr.bg/radiobulgaria/post/100235354/v-sofiya-zapochna-izgrajdaneto-na-pyrviya-nauchno-tehnologichen-park

Не е в Младост, но от другата страна на булеварда...

# 96
Някой има ли наблюдения относно бъдещото чудо в архитектурната ни история, а именно новият комплекс с 3 блока небостъргачи ( защото 19 етажен за мен си е баш това ) в квартал Младост 3, на мястото на Деница?   newsm78

Какви наблюдения да има като още не е започнат дори изкопа

уфф, ами например дали някой се обаждал за цени, дали е виждал схеми и т.н..

# 97
Все едно описвате моя случай  Joy

След студентските си години дадох шанс на центъра и от около 3 години сме в централен квартал (15 минути до съдебната). Емииии сега си търся в Младост. Не само, че там работя, там работи другарчето ми (не в бизнес парка, а в Младост1), там живеят някои наши познати. Пътувам с метрото, много ми е удобно, за 25-30мин (15 с метро и 10 пеш) стигам до работа. Обаче друго си е да стигаш пеш. В Младост има повече магазини, аптеки, по-удобно е. След работа практиката е да напазарувам тук от магазините и пазара и да си го нося с метрото до нас, а не да пазарувам от магазините около квартирата.

А и забравих най-любимото ми - паркирането. В центъра е зелена зона около блока, ако не съм с метрото, а с колата в 8 вечерта няма никакво място да се спре, сутрин трябва да внимаваш да не забравиш да пратиш смс, ако ще тръгваш след 8.

# 98
  • София
Някой има ли наблюдения относно бъдещото чудо в архитектурната ни история, а именно новият комплекс с 3 блока небостъргачи ( защото 19 етажен за мен си е баш това ) в квартал Младост 3, на мястото на Деница?   newsm78

Цени от 46000 до 15000 Е, възможност за разсрочено плащане до 60 месеца. Апартаментите, които видях на картинки - потресающи - спални от 8 до 14 кв.м, кухни по 5-6 кв.м, бани - по 3. На ергенски квартири ми приличат всичките с тези квадратури.
Може да има и някои и друг апартамент с нормални параметри, но аз не го открих. е че съм ровила много задълбочено

Скрит текст:
П.П. Отне ми около 2 минути да напиша в гугъл "Гранд каньон" и да видя всичко това  Peace

# 99
Някой има ли наблюдения относно бъдещото чудо в архитектурната ни история, а именно новият комплекс с 3 блока небостъргачи ( защото 19 етажен за мен си е баш това ) в квартал Младост 3, на мястото на Деница?   newsm78

Цени от 46000 до 15000 Е, възможност за разсрочено плащане до 60 месеца. Апартаментите, които видях на картинки - потресающи - спални от 8 до 14 кв.м, кухни по 5-6 кв.м, бани - по 3. На ергенски квартири ми приличат всичките с тези квадратури.
Може да има и някои и друг апартамент с нормални параметри, но аз не го открих. е че съм ровила много задълбочено

Скрит текст:
П.П. Отне ми около 2 минути да напиша в гугъл "Гранд каньон" и да видя всичко това  Peace

Това сме си ние българите, когато зададеш въпрос няма начин да не ти отговорят, ама и да те захапят накрая. Пак ли трябва да обяснявам, че не се сещах за името на комплекса, затова и не съм написала името в първият пост, но все пак отделям 2 минути от времето, за да мога да обясня, защо питам, как питам, защо не съм потърсила в google, ами питам тук. Цените ги нямаше обявени в имоти.бг.  Пишман станах, че попитах, моля те не ми отговаряй повече.

# 100
  • София, Bulgaria
Хора, системите и службите в държавата дават постоянно грешки, дали е бъг в системата или чиновническа грешка... все тая, но внимавайте много и изповядвайте сделките си на реална цена.
Преди 2 месеца в едно удостоверение за наследници беше пропуснат един наследник. А днес лично получих удостоверение за вещи тежести с пропусната да бъде отбелязана 2-ра ипотека върху имота.
А ако не знаех, че има 2-ра ипотека? За това само на реална цена и плащане по доверителна сметка.
Простооо....  #Crazy

# 101
  • София, Bulgaria
jalana, не се сърди, днес всички са лекинко изнервени...а времето на вън е прекрасно....

# 102
  • София

Това сме си ние българите, когато зададеш въпрос няма начин да не ти отговорят, ама и да те захапят накрая. Пак ли трябва да обяснявам, че не се сещах за името на комплекса, затова и не съм написала името в първият пост, но все пак отделям 2 минути от времето, за да мога да обясня, защо питам, как питам, защо не съм потърсила в google, ами питам тук. Цените ги нямаше обявени в имоти.бг.  Пишман станах, че попитах, моля те не ми отговаряй повече.

Вие българите може и да сте така, ние българите сме по-различни. Отделих 2 минути и написах в гугъл Младост Деница нов комплекс и изненада, разбрах му името, а след това и информацията, която ти споделих така подробно и за която ти така мило благодари, че направо ми стана кеф и ще те запомня със сигурност.
Нещо ако не си на кеф можеш да отидеш да се скараш на мъжа си, а не на мен да ми държиш сметка как, какво и на кого отговарям.

# 103
Тъкмо щях да се включа да те защитя, Онна, но вече няма нужда. Simple Smile
Пък да ти отговоря, макар че отдавна ме попита - не съм точно в отпуска, ами съм болен и си е гадно да ти е лошо; това обаче не значи, че Иванула и Скубиду са били прави да ме обиждат, защото Иванула първа започна да се заяжда и да прави разни квалификации по мой адрес, а Скубиду пък кой я натисна, че да зазвъни, така и не разбрах.
Аз нарочно пиша по-цветисто за разни кимизарници и нови строителства, но не съм обидил никого конкретно. Даже ако съм казал нещо в смисъл, че трябва да си прост за да купиш ново, ясно, че е провокация и че така не се пише, но пак не съм обиждал никого конкретно - за разлика от Иванула, която взе да ми прави квалификации.
Томева, точно, че времето е прекрасно, пък човек трябва да бачка, вместо да се разхожда, ще се изнервиш не, ами....

Аз и за брокерите какви епитети съм писал, ама Томева не се е обидила, само каза - "барем кажи - някои правят изключение", защото Томева е интелитентна и има чувство за хумор.

# 104
А какво ще кажете за прехвърляне на имот преди АКТ16 на данъчна оценка, като в договорът е описано, че строителят ни става нещо като наемник (поне аз така го разбирам), който да довърши имота.
Няколко уточнения: сделката се извършва при избран от нас нотариус; нотариалният акт ще ни бъде даден срещу 80% от сумата; имаме право да приведем сумата в едноседмичен срок след сключване на сделката.

Общи условия

Активация на акаунт