Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-3

• 69 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Идеален е комплекса, ама си на 15 км от табелата на входа на София. В средата на нищото. Други минуси не се сещам.

# 541
Аз май това търся, хем на село, хем в града. А защо е толкова евтино.

# 542
Кое е евтино?
Аз прочетох цени ОТ 350 евро....за мен това значи, че започва някои апартамент от толкова, например маломерен 1 етаж, и до колко стигат-не се знае.

# 543
То ги пише цените. Тристаен- 24150 Е. А кой е строител и инвеститор, за да видя и разпределенията как са.

# 544
# 545
Щом ги пише, ок. Аз прочетох друго.

# 546
  • I want it all and I want it now.
След като не си подписвала с тях не им дължиш нищо Peace
Всичко е въпрос на преговори.

# 547
Този комплекс е в Нови хан, ходихме да гледаме предишния и се отказахме. Духа постоянно силен вятър и понеже явно материалите не са добри, на хората им духа от контактите. Много близо са построени блокчетата едно до друго и в едната посока , за да излезеш от магистралата минаваш през частна земя, където някой си е сложил бариера и събира такса. Отделно квадратите , които пишат са с общи части от басейна, паркинга и т.н., всъщност са хипер малки.

# 548
  • На земята, която е всъщност звезда.
... на хората им духа от контактите. ...за да излезеш от магистралата минаваш през частна земя, където някой си е сложил бариера и събира такса. Отделно квадратите , които пишат са с общи части от басейна, паркинга и т.н., всъщност са хипер малки.

Божеееее, вече мислех, че нищо не може да ме изненада... Joy

# 549
  • I want it all and I want it now.
Вижте обаче как са се сетили веднага да взимат такса за преминаването  Joy

# 550
Това, с духането от контактите, го има на много места, дори в сгради с отлични характеристики. И аз съм се чудила, но сигурно има логично обяснение. Обикновено е от контакти поставени на гипсокартон, който е на разстояние от стената, което предполага някакво течение и движение на въздуха, може би...

# 551
  • и тук и там :)
Момичета, към тези от вас, които са успели да открият желаното жилище - колко време ви отне търсенето (месеци, огледи)...? Нещо съм обезверена последните дни, тъй като не откривам това, което търся...  Crazy ooooh!

Година и половина, и продължаваааам да търся  Cry

# 552
  • София
Последният пост е интересен. Не знам, дали информацията е точна, но може да бъде полезна на тези, които търсят жилище.

# 553
Последният пост е интересен. Не знам, дали информацията е точна, но може да бъде полезна на тези, които търсят жилище.

постът е страшен  Shocked и вероятно съвсем описателен за истинската ситуация.
тук чак ми се иска да цитирам някоя мъдра мисъл на Мецан  Wink

# 554
Кое е евтино?
Аз прочетох цени ОТ 350 евро....за мен това значи, че започва някои апартамент от толкова, например маломерен 1 етаж, и до колко стигат-не се знае.
Лошото е, че разбираш истинската цена едва след като се нанесеш! Първата изненада обикновено е таксата за поддръжка на комплекса...

Общи условия

Активация на акаунт