Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-3

• 69 977
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Последният пост е интересен. Не знам, дали информацията е точна, но може да бъде полезна на тези, които търсят жилище.

постът е страшен  Shocked и вероятно съвсем описателен за истинската ситуация.
тук чак ми се иска да цитирам някоя мъдра мисъл на Мецан  Wink

Ами аз без да познавам изобщо авторката на поста, нито пък някога да съм виждал въпросните сгради, съм сигурен, че всичко, което е написала, е вярно; откъде съм сигурен - ами от вътрешно чувство, базирано на житейски опит и познаване на действителността. Peace

# 556
Кое е евтино?
Аз прочетох цени ОТ 350 евро....за мен това значи, че започва някои апартамент от толкова, например маломерен 1 етаж, и до колко стигат-не се знае.
Лошото е, че разбираш истинската цена едва след като се нанесеш! Първата изненада обикновено е таксата за поддръжка на комплекса...

Първи въпрос, когато правим запитване или оглед на имот в комплекс е начина на поддръжка и такса. Никаква изненада не е.

# 557
  • София
Кое е евтино?
Аз прочетох цени ОТ 350 евро....за мен това значи, че започва някои апартамент от толкова, например маломерен 1 етаж, и до колко стигат-не се знае.
Лошото е, че разбираш истинската цена едва след като се нанесеш! Първата изненада обикновено е таксата за поддръжка на комплекса...

Първи въпрос, когато правим запитване или оглед на имот в комплекс е начина на поддръжка и такса. Никаква изненада не е.

Разбира се! Каква изненада може да е таксата? Това е един от важните въпроси, които се задават при оглед на апартамент в затворен комплекс.

# 558
  • София
Някой ходил ли е на огледи в "Лилия"? Има ли актуални впечатления?
Единственото мнение, което съм срещала е в предходната тема и само по повод цената - над 950Е/м2...  Confused

# 559
Във Фолара, колко върви квадрата, знам за към 800-1000евро. Имам съседи, които се преместиха там, много доволни, само хвалби, но те закупиха няколко апартамента на купи, т.е. получили са отстъпка в цената.
Хора, с впечатления от комплекса, нещо различно от положителни мнения, или те са си реални и заслужени?

# 560
  • София
Във Фолара, колко върви квадрата, знам за към 800-1000евро. Имам съседи, които се преместиха там, много доволни, само хвалби, но те закупиха няколко апартамента на купи, т.е. получили са отстъпка в цената.
Хора, с впечатления от комплекса, нещо различно от положителни мнения, или те са си реални и заслужени?

Аз им се обаждах преди седмица и ми казаха цена от 1100 евро за кв.м. Апартаментите имат вътрешни врати, блиндирана входна врата, газово котле, радиатори и лира в банята.
Не съм ги разглеждала, но отвън изглеждат много добре.

# 561
Благодаря, явно са вдигнали цените, моето инфо беше за под 1000евро.

# 562
800 E беше на зелено, сега е 1100 Е.

# 563
  • и тук и там :)
Момичета и момчета, моля за мнение Simple Smile
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b143151821018642
Този апартамент го гледам от известно време ...  newsm78   някой има ли впечатления, случайно да го е гледал?
Интересно ми е защо не се продава толкова време .....

# 564
Бих дала 500 Е на кв, само ако изкормят червените плочки и го оставят на шпакловка и замазка, може и тухла, е, там по- малко.

# 565
Бих дала 500 Е на кв, само ако изкормят червените плочки и го оставят на шпакловка и замазка, може и тухла, е, там по- малко.

ха ха  Joy аз съм фенка на червеното, така че в случая червените плочки са ми плюс  Peace
Просто ми е странно защо се продава толкова време .... повече от 7 месеца го следя  newsm78

# 566
Предполагам, че имаш жена за почистване на червеното, ох ...ох 

# 567
  • София
Апартамента може и да е продаден отдавна, само  обявата да седи за привличане на клиенти.
Племенник на Скъпия има апарт. в блока и там карахме Нова година. Хареса ми като разположение и място. Близо е до метрото, до друг транспорт.
Доколкото чух наблизо има цигански къщи и от петък до неделя дънят яко чалга с високоговорители. Иначе мангалите били богати, уредени и чисти.
А и май племенника го купи за по-ниска цена, но не съм сигурна. 60 000 лв му е заема към банка, дали е додавал и свои пари не знам. Не ми беше удобно да разпитвам. Той го избра, защото е израснал в квартала, майка му има панелка наблизо.

# 568
Апартамента може и да е продаден отдавна, само  обявата да седи за привличане на клиенти.
Племенник на Скъпия има апарт. в блока и там карахме Нова година. Хареса ми като разположение и място. Близо е до метрото, до друг транспорт.
Доколкото чух наблизо има цигански къщи и от петък до неделя дънят яко чалга с високоговорители. Иначе мангалите били богати, уредени и чисти.
А и май племенника го купи за по-ниска цена, но не съм сигурна. 60 000 лв му е заема към банка, дали е додавал и свои пари не знам. Не ми беше удобно да разпитвам. Той го избра, защото е израснал в квартала, майка му има панелка наблизо.

Благодаря, всички отзиви са ми изключително полезни  newsm78

# 569
На мен ми хареса по снимки, и може би споделеното по-горе също да оказва влияние. Все пак такава цена за Обеля... независимо от метрото. А и е само с една спалня, не става за семейство с деца.

Общи условия

Активация на акаунт