Болки в седалищните мускули и напрежение ниско долу в 8 месец

• 2 509
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
В 34-та седмица съм и от една седмица започна да ме присвива особено след разходка отзад на дупето от едната страна все едно съм прищипала нещо. Постепенно тази болка се засили и вече едвам ставам и от леглото. Започна и едно напрежение в слабините подобно на това когато ми идваше, но много по-силно. Не мога да ходя и до тоалетната нормално като пишкам още повече ме боли за голямата нужда да не говорим.  с това темпо както е започнало не ми се мисли колко по-зле ще стане до след 4-5 седмици, когато живот и здраве е планирано да раждам. Споделете, моля, имали ли сте подобни оплаквания... никъде в интернет не намерих точно обяснение на тези болки. Лекарката ми каза обичайното - разширяваш се, ще ти мине чак като родиш... обаче ходене до тоалетна ми е голям проблем и наистина много ме боли, а и постоянно си мисля че ми се ходи по голяма нужда, а то... фалшиво. Много е неприятно.
Благодаря за изслушването и ЛЕКА БРЕМЕННОСТ на всички мами Simple Smile

# 1
Най-вероятно бебето е в такова положение, че притиска нещо ( не съм лекар и не твърдя, че съм права ). Мен по това време ме болеш под ребрата от едната страна, на моменти чак дъха ми спираше, толкова остра беше болката. Не мисля, че може да се направи нещо за да се премахне това неудобство. След раждането ще отмина, а до тогава - търпиш.

# 2
Заравей. Мами. Аз имах болки ниско долу в областта на слабините, но не съм имала болка в седалищни мускули, нито болка при пишкане. А относно това, че костите ти се разширяват,при мен се чуваше направо пукане и като тръгнех на разходка  след 15минути. всичко ме болеше. Това е начина за подготвяне и разширяване на костите за самото раждане. Моя приятелка имаше два часа контракции в осмия месец, гинеколога и каза, че до пет часа било нормално, били подготвителни болки. Аз не съм имала чак такива дълги, моите бяха за 3-4 минути.(остра, срязваща болка ).Ако искаш отиди на друг лекар за твое успокоение. Дано съм ти била от полза. Леко раждане.

# 3
А според мен имаш контракции, стяга ли ти се корема когато имаш тези усещания? Питам дали се втвърдява и след малко пак да отпуска? При мен така се получава и ми създава фалшиво чувство сякаш ми се ходи до тоалетната. От 5месец съм така, незнаех обаче какво е докато не се случи на един от прегледите жк, док каза, че са контракции и от тогава съм по болници и всеки ден с по шепа лекарства.

# 4
за болките в слабините,доктора каза,че са нормални,но ми каза да пия магнезий или магнезиев диаспорал.и аз съм с жестоки болки в кръста,но не и когато ходя до тоалетна.само да добавя,че магнезия май само до началото на 9-тия месец може да се пие  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт